Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BİNALİ BEY BENİ TATMİN EDİN!

BİNALİ BEY BENİ TATMİN EDİN!


Atanmış Başbakan Binali Yıldırım sürekli konuşuyor. Kendi deyişiyle eski ?Burunlu BMC Kamyonu? gibi tıs-tıs tıslayarak konuşuyor ama, konuşmaları sadece AKP´lileri tatmin ediyor!
Binali Beyi, AKP´lilerle aynı anda ben de dinliyorum ama onun konuşmaları bir türlü beni tatmin etmiyor! Kafamda bir sürü soru var.
Binali Bey, şimdi siz çok güçlüsünüz, Başbakansınız. Erdoğan´ın dediği gibi astığınız astık, kestiğiniz kestik. Lütfen benim bu küçücük sorularıma yanıt verip beni de tatmin eder misiniz?

Sorularımı saygıyla arz ediyorum Binali Bey;
? Bacanağınız Cemalettin Haberdar, sizin Bakanlığınızda yapılacak bir ihaleye fesat karıştırdığı ve koca bir çantaya tomar-tomar avroları tıkıştırırken Polis kamerasına yakalanmıştı. İzmir Liman İşletme Müdürü Turan Yalçın ve 13 kişi tutuklanmıştı! Bacanak ise kaçmış ve 3 gün sonra gece vakti nöbetçi mahkeme tarafından salıverilmiş, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı ise Samsun´a sürülmüştü!
Sorum şu; Bacanağınızın sağlık durumunu merak ediyorum! Nasıl kendileri,
iyi mi, sağlıklı mı? Hac görevini yerine getirdi mi? 5 vakit namazını kılıyor mu?
Polis kamerasındaki o çanta ne oldu?
Hadi beni de tatmin edin lütfen??

-Adının anlamı, ?rakam-sayı? demek olan oğlunuz Erkam´ı en son Hong-Kong´un lüks bir kumarhanesinde çekilmiş fotoğraflarında görmüştük. Çok kilo almış, bayağı obez yani! Ne bulursa yiyor sanki! Onun durumu beni çok üzüyor.
Lütfen onu uyarın, ne bulursa yemesin. Çalışsın, kazansın, helalinden ne kazanıyorsa onu yesin, nasılsa zayıflayacaktır.
Sorum şu; Erkam´ın Hong-Kong´daki işleri nasıl gidiyor. Oradaki iki gökdelen kimin adına kayıtlı?
Hadi beni de tatmin edin lütfen?

? ?Avrupa Araştırmacı İşbirliği Ağı-EIC? (European Investigative Collaborations) adlı, 12 dilde yayın yapan13 medya kuruluşunun desteklediği bir araştırma kuruluşudur. Bunlardan 49 gazeteci ?Malta Belgeleri? üzerinde sizin servetinizle ilgili bir araştırma yaptılar.
Yayınladıkları raporda, sizin 3 adet Malta Gemisi-11 adet kargo gemisi (her birinin değeri 1,9 Milyon Dolar ile 33 Milyon Dolar arasındadır ve banka kredisiyle değil peşin yani nakit yani cash olarak alınmıştır)-Hollanda´da 7 adet gayrimenkul ve 140 Milyon Avro tutarında malvarlığınız olduğunu iddia edip, tüm Avrupa ülkelerine duyurdular!
Binali Bey bu iddialar beni çok rahatsız etti, uykularım kaçıyor ve ?Benim Başbakanımın her kuruş serveti helaldir? diye bağırmak istiyorum.
Lütfen şu soruma yanıt verip, beni tatmin eder misiniz?
Sorum şu; Sizi haksız mal edinmekle suçlayan EIC adlı kuruluşu mahkemeye verdiniz mi? Belgeler sahte-montaj imiş değil mi? Bana mahkeme kararını gönderirseniz, kendi kendimi tatmin olmuş sayıp, Avrupa ülkelerinde başım dik gezebileceğim!
Hadi beni de tatmin edin lütfen?

Değerli Okurlar;
Hemen kendi Başbakanımızı suçlamayın!
Ne demiş atalarımız; Meyveli ağacı taşlarlar! Binali Bey mal varlığı olarak çıplak olsa, ona kim taş atar? İnanıyorum ki bu yurtdışı mallar ve gemi filoları vergisi ödenmiş helal para ile alınmıştır.
Binali Bey, önce beni güzelce tatmin etsin (mahkeme zabıtlarıyla-ödediği vergi tutarlarıyla) ben de sırayla sizleri tatmin eder, rahatlatırım. Unutmayın, bizler Barbaros´un torunlarıyız. Bizde gemi olmayacak da elin Yunanında mı olacak? Tövbe, tövbe?

Not; Bugünden tam 40 yıl (Kırk Yıl) önce 14 Aralık 1977 de Bergama Belediye Başkanı seçilmiştim. Tüm Bergamalı hemşerilerime bana bu onuru bahşettikleri için minnetlerimi sunuyorum?

Sağlık ve başarı dileklerimle 14 Aralık 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22