Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BİR İTİRAF DAHA

BİR İTİRAF DAHA


İçişleri bakanı Süleyman Soylu ?bundan sonra yolsuzluklara müsamaha göstermeyeceğiz?. Demesi yolsuzluk yapıldığını itiraf ermiştir. Bir itirafta Tayyip Erdoğan´dan geldi. ?İstanbul´a ihanet ettik. Bundan bende sorumluyum? diyerek ihanet ettiklerini itiraf etmiş oldu.

Pekiyi Gülen cemaati ile birlikte hareket ederek. Orduya ne yaptınız? Terör örgütü ile İmralı da, Oslo da, Dolmabahçe de masaya oturarak yaptıklarınız nedir? Hata yaptık! Bizi kandırdılar! Allah ve milletim bizi afetsin denilmesi de bir itiraftır. İnsan bir defa yanılır. Yanıldığını anladıktan sonra bu yanılgıdan ders alır. Bir defa yanılmamaya ve kandırılmamaya özen gösterir.

İktidar olarak bu yapılmadı. Suriye ile dostluğu bozmak. Ne komşuluğa nede dostluğa yakışmamasına rağmen Suriye ile düşman olmak bu ülkeye yapılmış bir yanlıştır. Ne işimiz vardı Libya da? İhanetler yanlışlıklardan doğar. AKP sırf kendi çıkarları uğruna ülkeyi bu duruma getirmiştir. Cemaatin orduya kumpas kurmasına izin vermiştir. Ne için?

Ordu vesayetinden kurtulmak için bu kumpasa göz yumulmadı mı? Ergenekon ve balyoz davalarını açan savcının cemaatçi olduğu bilinen bir olaydı. Bu savcı bu davaları açtığı için kahraman ilan edilmedi mi? Cemaatin açtığı bu davalar orduya ve ülkeye ihanet değil midir? Bu ihanetlere ortak olan iktidar değil miydi? Orduyu millet gözünde hainler yuvası olarak gören cemaatle iktidar birlikte değil miydi?

15 Temmuz kalkışmasını yapan cemaat ile bu kadar kucak kucağa olunmasaydı. Bu kalkışma yaşanır mıydı? Terör örgütü ile masaya oturup. Onların her istediğinin yapılmış olması terör örgütünü bu duruma gelmesine neden olunmadı mı? Türk kelimesini anayasadan çıkarılmasını isteyen Kürtçü partinin bu isteği üzerine TC´ler kaldırılmadı mı? İktidar tarafında Türk ırkına karşı aşağılama söylemleri yapılmadı mı? Türk ırkı diye bir ırk yoktur diyen iktidarın adamı değil miydi?

AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk diyen iktidarın adamı değil miydi? Bu Türk ırkına yapılmış bir ihanet değil midir? Bu Türk ırkı tarihte 16 devlet yıkmış. 16 devlet kurmuş tarihin derinliklerinden gelen bir ırktır. Bu Türk ırkını kime feda etmeye çalışıldı? Bir etnik guruba değil mi? 55 milyon nüfusa sahip olan Türkler bir etnik guruba feda edilir mi?  Edilmemesi gerekir. Amma edilmek için çaba harcanmadı mı? İktidar Türk milleti demekten imtina ediyor.

Bu millet, benim milletim diye hitap ediliyor. Hâlbuki bu milletin ismi Türk milletidir. Azınlıkta olan etnik gurupların isteği üzerine yok sayılmaya çalışılınıyor. Ülkede ayrımcılık hat safhaya çıkmıştır. Benden olanlar benden olmayanlar diye ayrıştırılmıştır. Bu günlerde yine Türkçülük üzerine oyun oynanmaya çalışılıyor. Ne imiş? Türkçülük yapmak bölücülükmüş? Bir etnik guruba karşı feda edilmeye çalışılan Türk ırkını korumak ve Türklüğümüze sahip çıkmak neden bölücülük olsun? Biz Türkler hiçbir etnik gurubu ne aşağılamışızdır.

Ne de hor görmüşüzdür. Her şeyden önce İslamiyet´te ve laiklikte bu yoktur. Fakat Türkler aşağılanmaya çalışılıyor. Yok, sayılmaya çalışılıyor. Herkesin kendi ırkını sahip çıkması doğal hakkıdır. Ben türküm dersem! Karşımda ki de bana bende Kürt´üm dermiş desin. Biz bunlardan hiçbir zaman gocunmadık gocunmayız da. Amma 55 milyon Türklerden gocunanlar var. Türklerin ırk olarak hiçbir ırk ile sorunu yoktur. Sorun varmış gibi göstermek Türklere yapılacak en büyük kötülüktür.

Türk milleti Müslüman bir millettir. Türklükle Müslümanlık birbirine iyice kaynaşmıştır. Yurt dışında namaz kılan bir Türk görüldüğünde, muhatap olduğu ilk soru. Türk müsündür? Neden mısır´lımsın demiyorlar? Veya Katarlımınsın demiyorlar?  Çünkü İslamiyet´e en iyi hizmet eden Türklerdir. Herkes kendi ırkını omurla sahiplenir. Bu da onun doğal hakkıdır. Bizler Türk olarak doğmuşuz Türk olarak öleceğiz. Buda bize Allahın (CC) bir lütfüdür. Bunu bizim elimizden ve gönlümüzden kimse alamaz.

İktidar yalnız İstanbul´a ihanet etmemiştir. Ülkenin her kurumuna ve milletine yanlış yapmıştır. İnsanlar yanlış yapabilir. Büyük insanlar yanlışlarını düzeltenlerdir. İktidarlarda yanlış yapabilir. En iyi iktidar yanlışlarını düzeltendir. Yanlışlardan ders çıkaran iktidarlardır. Türklüğü kabul etmeyenlere biz Türklüğü kabul edemiyoruz demiyoruz. Gölge etmesinler başka niyaz istemiyoruz. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenler!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 24-10-2017 Mustafa KOÇAL       

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44