Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Bir yerde bir hata var ama nerede?....

Bir yerde bir hata var ama nerede?....


                   Sevdiğiniz takım yenilince kaleminiz de iştahsız davranıyor? Hem yenilgi hem de kötü oyun?

                   Hacettepe maçında oyundan da sonuçtan da keyif alamadık?Bir yerde bir hata var ama nerede?... Takım mı koşmuyor? Hoca mı takımı kuramadı? Yoksa son ayların moda sözcüğü ?uyum? sorununu mu aşamadık?... Bilen varsa beri gelsin?

                   Takımda kondisyon sorunu var mı?

                   Mustafa Hoca işini seven, disiplinli bir Teknik Adam?  Sezon açılışı kamp dönemi ile birlikte neredeyse 3 aya yaklaşıyor? Hala ideal 11´i sayamıyoruz? Bu arada kötü sonuçlardan keyif alan bir kalem olmadığımı da bu arada söyleyeyim?

                    Bandırmaspor´da bence birçok futbolcuda kondisyon sorunu var? Emre, Adem, Erhan, Menemen´den aldığımız santrafor Haluk koşulardan çok yürümeyi seviyorlar?

                    Çözüm hiç te zor değil?

                    Çözüm mü? Hiç te zor değil!.. Öncelikle doğru kadroyu sahaya sürmek şart? Bu liğ inceci bir lig değil? Koşanın, mücadele edenin kazanacağı bir lig? Orta alanda Birhan gibi koşan,2 kişilik oynayan bir adam yedek kalıyor!.. Hayret ki Hayret!... Sağaçıkta Emre ısrarı  bir hayret daha!... Orta saha rakibe iyi basıyormuş gibi bir de çift santrafor ısrarı? Hacettepe bizi yenmiyor? Biz, yenilmek için her şeyi yapıyoruz?

                     Deyvid, Birhan ve Oğuzhan göbeğini bir türlü yakalayamadık? Altuğ´u nedense bir türlü 11´e koyamadık!... Erhan´ı bile akıllı olduğu için kanatta kullanabilirdik, Nedense denemedik.. İnanıyorum ki Üstün bu adamların önünde çok iyi iş yapardı? Değişik formülleri hiç düşünmedik?

                     Kaleci Ali bir tarafa?

                     Kaleci Ali´yi ayrı bir tarafa koyarak alkışlarımı gönderiyorum? Oyun disiplininden kopmayıp iyi maçlar çıkardığı için?

                     Serdar Samatyalı´nın raporları önemli?

                     Sportif Direktör Serdar Samatyalı´ya da büyük işler düşmede? Serdar da zaten resim çektirmeyi sevmez?  Sanırım Kulüp Başkanı Elmastaş ve Onursal Başkan Dursun Mirza maçların raporlarını Samatyalı´dan isteyecektir? Yoksa ligin 4.haftası itibarıyla ortaya konulan oyun iyi değil? Fikstür şansımızın bizi 9 puana taşıdığına aldanmamalıyız?

                     Mustafa Hoca raporlarını vermiş midir?

                     Sanırım Mustafa Hoca maçların raporlarını Yönetim´e vermiştir? Yönetim Kurulu, Mustafa Hoca´yı kaybetmeden Serdar Samatyalı´nın yardımıyla ilk 11´de doğruyu en kısa zamanda yakalamalıdır? Devre arasına kadar Bandırmaspor en az hasarla ilk yarıyı tamamlama yoluna gitmelidir? Pendik maçı ve içerde oynayacağımız Gümüşhane maçı Bandırmaspor´un ligdeki resmini bize net olarak verecektir?

                     Doğru takım, doğru diziliş, doğru yorum bu zayıf ligde Bandırmasporumuz´u yine de en azından play off hesapları içinde tutacaktır.. Yeter ki hatalarda ısrar etmeyelim.. Yeter ki yapıcı eleştirilere kulak tıkamayalım?

                     Hacettepe maçında tüm Bandırmaspor´u sevenler gibi gerçekten kahrolduk.. Haydi Mustafa Hoca.. Haydi, Sportif Direktör Samatyalı doğrularda harekete geçip Yönetim Kurulu´na ek mesai yaptırmayın?

                     Bir yerde bir hata var ama nerde? Bilen varsa beri gelsin?.

                                           ARAD BİR/Zeyyat SAYGIN

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30