Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BİR BU EKSİKTİ (1)

BİR BU EKSİKTİ (1)


Temel için kız istemeye giderler. Temel’in babası kızı ister ve kızın babası sorar;
“Oglunizun sigara, içki, kumarı var midur?” Temel’in babası cevap verir;
“Hepsi var, bir tek kari eksik! Onu da alıp gideceğuk…”

18 senedir başımıza gelmeyen kalmadı. Tek eksik kaldı, o da uzaylıların dünyayı istila etmesi! Her şeyi gördük, hep izledik ve üzülerek yaşadık, sürekli yalan söyleyen, hırsızlığa meyilli oldukları açıkça belli olan yöneticiler gördük.
Emperyalist devletlerin emrine girip ülke çocuklarını çöllere gömen, vicdansız kalpsiz idareciler gördük.
Müslüman geçinip, İslam’ı “Dinler arası diyalog” yalanı ile Vatikan’a peşkeş çeken seccade şeytanlarını gördük. İnsanlara yanmaz kefen- uçan takunya satıp dolandıran yobaz hırsızları gördük.
Atatürk’ün giydiği üniformayı kuşanıp, Atatürk’e ve annesine küfreden alçakların karşısında el pençe duran satılmışları gördük.
Türk Ordusuna subay yetiştiren okulu, tarikatçıların emrine veren besleme komutanlar gördük.
Anayasa, çatır-çatır çiğnenip paspas yapılırken, Türk Milletinden maaş alan, ama görevlerini yapmayan Yüksek Yargı mensupları gördük.
Yüksek Yargıyı, FETÖ ve diğer tarikatlara planlayarak teslim eden Adalet Bakanları, Müsteşarlar gördük.
Osmanlı ve Cumhuriyet’ten bu yana 36 Padişah ve 12 Cumhurbaşkanı gördük.
Ama hakkında “Yurtdışındaki mal ve paralarının belirlenmesi” için yabancı bir parlamentoda karar alındığını ilk defa gördük…
Türk Ordusunun Genelkurmay Başkanını “Terör Örgütü Kurmakla” suçlayanı da gördük. En sonunda, Türk Devletinin kurucusu Büyük Atatürk’ü “İhanetle” suçlayan cahil yöneticileri de gördük…

Yıllardır ibadete açık olan ve tapusunda “Camii” yazan Ayasofya’yı kendisinin ibadete açtığını söyleyip, at üstünde duramayıp düşen Fatih Sultan Mehmet kopyalarını gördük.

İlk kez göreceğimiz olay şudur;
Bugün Türkiye’nin her şehrinde ve ilçesinde, Türkiye’nin tapusu olan Lozan Antlaşmasının imzalandığı günde, yani 24 Temmuz’da Vali-Kaymakamların gözleri önünde, Cumhuriyete ve Demokrasiye karşı yapılacak bir kalkışmanın ön hazırlıkları yapılıyor!
“Sarığını tak da gel” ve “Cübbeni giy de gel” çağrısıyla insanlarımızın Ayasofya’nın önüne taşınması ve hilafet sancağı açılması programlanıyor!
Biz yaştakiler, aynı misyonun 12 Eylül 1980 öncesi, İstiklal Marşımızı ayakta dinlemeyi reddedip, yere oturduklarını da iyi bilirler…

Bu yaşadıklarımızın bizlere, bir şeyi hiç unutmamak üzere hafızamıza kazımamız gerektiğini sürekli olarak hatırlatması lazım. O da, Türkiye’yi yönetmeye talip olan kişileri seçerken çok dikkatli olmamız şartıdır!

Türkiye’yi yönetmeye talip olacak kişide, ahlaklı olmasının dışında şu üç özelliğin mutlaka olması gerekir.
Beynini kullanabilmeli / Tarih bilmeli / Türk İnsanını çok iyi tanımalı!

Beyin için 1,5 kiloluk evren denir.
Beynimiz diğer organlarımıza benzemez. Doğuştan sahip olduğumuz kalp, böbrek gibi organlarımız, öldüğümüz zaman fiziki gelişme dışında aynı organlar olarak kalacaktır.
Beynimiz ise, hayatımız boyunca evrimleşme ve gelişme yeteneğine sahiptir. Ona, yapması için yeni bir şey bulduğunuzda, sizi yeteneklerinizin kaynağı haline getirir. Bu, beynin yaratıcı, canlı, daima yenilenen bir ilham kaynağı olduğunun kanıtıdır. Bu güçle hiçbir bilgisayar boy ölçüşemez.

Şimdi geliyoruz, zurnanın zart dediği yere;
Bir insanın beynini kullanabilmesinin yolu, sorgulayıcı, araştırmacı, tartışmacı olmasıdır.
Bir kişi sorgulamadan, araştırmadan, tartışmadan her denileni kabul ediyorsa, bununla da yetinmeyip “Biat’sa biat, İtaat’sa itaat” diye konuşuyorsa bunlar zavallıdırlar ve beyinleri gelişmez. Bunlar genelde beyin yerine et taşırlar ve girdikleri yeri berbat ederler. Dilimizdeki “Et Kafa” deyimi buradan türemiştir…

İzninizle yazıya yarın devam edelim.
Sizlerden ricamız; 18 Temmuz 2020 günü Ankara’da yaptığımız Kurucular Kurulu toplantısının sonuç bildirisini “www.cobanatesihareketi.com” adlı sitemizden okuyup herkesle paylaşmanızdır. Lütfen…

Sağlık ve başarı dileklerimle 20 Temmuz 2020
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54