Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BİR KISA BİR UZUN (2)

BİR KISA BİR UZUN (2)


Küresel Çeteler, bir ülkeyi çöküşe götürmek istediklerinde şu planı uygular. Önce, kullanılabilir nitelikte, mümkünse para ve güç meraklısı bir eleman
bulunur ve temel konularda anlaşmaya varılır, karşılıklı olarak irtibat elemanları belirlenir!
Genelde “Eşbaşkandan” uygulanması istenen şudur;
-Önce, Ordunuzu çökerteceksiniz. Ordunun yönetimini “NATO’CU Subaylara” vereceksiniz!
-Ülkenizin ekonomisini çökerteceksiniz!
-Ülkenizin Eğitim Sisteminin, Türkiye-ABD arasında 27 Aralık 1949 yılında imzalanan, “Fullbright Komisyonu” talimatlarına göre yönetilmesine izin vereceksiniz.
-Ülkenizin ”Tarım Politikalarını” tarım ürünlerinin ithalat ile temin edilmesi yönünde teşvik edeceksiniz!
-Ülkenizin “Dış Politikasını” karşılıklı yarar ilişkisine göre düzenleyeceksiniz…

Peki, 22 yıllık AKP “TEK BAŞINA” iktidarı sonunda Türkiye’de durumumuz nedir?
-Askeri Okulların, Askeri Hastanelerin kapatılması, Askeri Öğrenci alımında “Milli Savunma Akademisinin” yetkili kılınması ve yönetimine FETÖ’cuların getirilmesi gerçekleşti!
-Necdet Özel-Hulusi Akar gibi, “Atatürk Düşmanı Yobazları” evlerinde-hastanede ziyaret eden çapsızlar Genelkurmay Başkanı oldu!
-AKP’nin Kara Kuvvetleri Komutanı yaptığı Orgeneraller, “Hudut Namustur” ilkemizi paspas yapıp, ülkemize 13 Milyon sığınmacının serbestçe girmesine izin verdiler!
-15 Temmuz 2016 darbe girişiminde, darbeye geçit veren-engellemeyen tüm komutanlar yerlerinde kalarak, AKP esiri haline geldiler!
-Türk Milletinin malı olan ve Lozan Antlaşmasında Türkiye’ye verilen Ege Adaları, Yunanistan tarafından işgal edildi! Atatürk Düşmanları Yobazların dostları olan Genelkurmay Heyetinden
tek itiraz gelmedi!

-Eğitim Sistemi tarikat ve Cemaatlere bırakıldı. Kaçak kurslar yasal hale getirildi. Bakan, tarikat
cemaatlerle birlikte çalıştığını TBMM’de açıkladı!
AKP’ye teslim olmuş Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Anayasamızın DEĞİŞTİRİLEMEZ maddelerinden LAİKLİK ilkesinin defalarca çiğnenmesine sessiz kalarak destek verdi!

-AKP gelmeden yani 2002’ye kadar “Tarım Ürünlerinde, kendi kendine yeten dünyadaki 7 ülkeden biriydik! Bilinçli ve kasıtlı politikalarla çiftçi ve köylü üretmekten vaz geçmek zorunda kaldı.
139 ülkeden tarım ürünü ithal eder hale geldik. Şimdi de artan fiyatlar yüzünden toplumun büyük çoğunluğu yiyeceklere ulaşamaz hale geldi! Açlık yakın!

-Cahil kurnazlığını dış politika zanneden, tarih yoksunu, bilgisiz, İhvancı, Arap Milliyetçisi Bademlerle yürütülmeye çalışılan dış politika sayesinde, dünyada ciddi itibar kaybına uğradık.
Ecevit’in, ABD’ye Afyon ekimi yasağı konusunda kafa tutmasından ve Demirel’in bir gecede 22 ABD üssünü kapatmasından, beyzbol sopası gösterilen, “Akıllı ol, aptal olma” denilen sıradan bir devlete döndürüldük! Bugün, Türk Devletini yöneten kadrolara baktığımız zaman, bırakın içinde bulunduğumuz feci durumu, geleceğimizden endişe etmemek mümkün görünmüyor.

ABD bugün, PKK’ya binlerce TIR ağır silahlar veriyor. ABD’li Subaylar, PKK militanlarını eğitiyor.
Her türlü istihbarat desteğini veriyor. Türk Devleti buna ses çıkarabiliyor mu?

Aynı ABD, Yunanistan Dedeağaç’tan, Ege Adalarına oradan Güney Kıbrıs’a kadar etrafımızı sardı.

Irak’taki PKK’lıların, Suriye’ye sürülmeleri konusu çok şaibeli! PKK’ya yeni bir alan açmak çabası olabilir.

Bu adı konmamış kaosun sorumlusu AKP yönetimidir. AKP’nin “TEK ADAM” yönetimi devam ettiği sürece, bu belalar artarak Türk Milletinin kanını emmeye devam edecektir.

Buradan çıkmanın yolu, gerçekten Milli ve Yerli bir yönetimin göreve getirilmesidir.
Ulus Devlete, Üniter Yapıya, Laik Cumhuriyete, Sosyal Hukuk Devletine ve hesap verebilecek demokrasiye inanmış, Kuvvetler Ayrılığını uygulayacak bir siyasi kadro ve siyasi akıl, hem problemleri çözer, hem iç-dış barışı sağlar, hem ekonomiyi rayına oturtur ve Atatürk İlke ve Devrimlerini, Türk Devlet yönetiminde etkili kılar. Aksi halde, Hazinenin, Dışişlerinin, Merkez Bankasının başına İngiliz-ABD Vatandaşları oturtulur. Bakanlar Kurulunda da ancak bir veya iki Türk Bakan bulursunuz!

Huzura, zenginliğe, barışa ve özgürlüklere kavuşmanın tek yolu, Türk Milletinin bunu istemesi ve ona göre oy kullanmasıdır.
Yoksa, kendileri hayvanat bahçesinde yaşayıp, ormanda avlanan HIRSIZ ve CAHİL takımına bu seçimde de oy verilirse geriye söylenecek tek cümle kalır! “Ört ki ölem!”

Sağlık ve başarı dileklerimle 24 Mart 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34