Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BİZİM DEDİĞİMİZ OLACAK

BİZİM DEDİĞİMİZ OLACAK


Mecliste vatandaşın lehine olacakhiçbir öneri kabul edilmiyor. Sağlıkçılara şiddetin önlenmesi için CHP önerge veriyor. Bu önerge AKP ve MHP oyları ile ret ediliyor. Aradan biraz zaman geçiyor. AKP ve MHP ortaklaşa sağlıkçılara şiddetin önlenmesi için önerge getiriliyor. Bu önerge kabul ediliyor.

Fakat torba yasa ile getirilecek. Meclise geçmişte getirilen yasa tekliflerine Kimin evet kimin ret oyu verdiğini gösteren bir tabloyu getiriyorum. Kimin vatandaştan yana olduğun Kimin vatandaştan yana olmadığını görelim.FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması: İP evet, AKP ret, MHP ret, HDP çekimser CHP evet.Andımızın tekrar konulması: İP evet, AKP ret, MHP ret, HDP ret, CHP evet.T.C. ibaresinin tekrar konulması: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP ret, CHP evet. 

Askerlerin donarak şehit olma konusunun araştırılması: İP evet, AKP ret, MHP çekimser HDP ret, CHP evet. Emeklilerin elektrik ve doğalgaz faturalarından indirim yapılması. İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. Emeklilikte yaşa takılanlar: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP. Evet, Çorlu tren kazasının araştırılması: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. İstanbul hava limanına Atatürk’ün adının verilmesi: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. Hayvanlara yapılan fiilin suç sayılması: İP evet, AKP ret, MHP ret, HDP çekimser, CHP evet. 3600 göstergesi ile ilgili önerge: İP evet, AKP ret, MHP ret, HDP ret CHP evet.

Tarım sektöründe kullanılan mazottan ÖTV ve KDV’nin kaldırılması. İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. Şehit Ailelerinin ev sahibi yapılması: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. Mesleki eğitimi olan Memurların durumuna uygun atama yapılması. İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet. Tüm sigortalı kadınlara doğum borçlanması hakkının tanınması. İP evet, AKP ret MHP çekimser, HDP çekimser, CHP evet.

Elektrik faturalarından TRT payının çıkarılması: İP evet, AKP ret, MHP ret, HDP çekimser. CHP evet. Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için sezaların caydırıcı olması: İP evet, AKP ret, MHP çekimser, HDP çekimser CHP evet. Hastanelerde birçok olaylar oldu. Doktorun verdiği ilacı beğenmeyenden tutunda. Hastasını geç muayeneye almış olandan. Veya bir bahane ile doktorlara. Hemşirelere ve hasta bakıcılara saldırılar oldu. Sağlık çalışanları bunlara önlem alınması için defalarca eylem yaptılar.

Hiç birisine cevap veren olmadı. Çünkü sağlık çalışanlarına önem vermiyorlardı. Taksim olaylarında yaralılara yardımına koştukları için haklarında soruşturma dahi açıldı. Bu virüs olayında sağlıkçıların değeri anlaşıldı. Hayatları pahasına virüse karşı mücadele ettiler. Hayatlarını kaybedenler oldu. Ailelerine virüs bulaştırma korkusuna yerlerde yatılar. Hepsinden Allah razı olsun.

Hayatlarını kaybedenlerin mekanları cennet olsun. Yukarıda yer verdiğim tabloda. Sağlıkçılara saldırılanlara caydırıcı tedbirler alınması için önerge veriliyor. AKP ret ediyor. MHP çekimser oy kullanıyor. Şimdi CHP sağlık çalışanlarına karşı şiddetin önlenmesi için önerge veriyor. Yine ret ediliyor. Sonra Kendileri önerge getiriyor. İllaki bizim dediğimiz olacak demenin anlamı nedir. Andımızın Tekrar geri getirmesine AKP ret diyor. Milliyetçi geçinen MHP de ret diyor. TC’nin tekrar geri getirilmesine.

AKP ret diyor.  MHP çekimser kalıyor. MHP hiç birisine evet demiyor. Ya ret diyor. Ya da çekimser Kalıyor. Hani MHP HDP’nin olduğu yerde ben olmam diyordu. Önergelerde birlikte ret ettikleri ve birlikte çekimser oldukları birçok olay var. TRT payının kaldırılmasına AKP ile MHP birlikte ret diyor. FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasına AKP ile MHP birlikte ret ediyor. Milletin menfaati olacak her konuda MHP ret oyu kullanıyor. Yine virüs olayında ölüm olayları var. Bu lanet virüs yüzünde hayatlarını kaybedenlere.

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun. Hastalığa yakalananlara Allah şifalar verisin. Sağlık ekiplerine Rabbim güç kuvvet versin. Bu lanet virüsten korusun. Allah bu lanet virüsten ülkemizi korusun. Lütfen kurallara uyalım ve evde kalalım. Kendi sağlığımız ve sevenlerimiz için. Saygılarımla. Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 09-04- 2020 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34