Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU FİLMİ IRAK DA İZLEMİŞTİK.

BU FİLMİ IRAK DA İZLEMİŞTİK.


Nasıl bizde birisini cezalandırmak için terör suçlaması ile itham ediliyor ise. ABD´de de bir ülkeyi vurması içinde, kimyasal silah kullanmak ile itham ediliyor. Irak da ayni olay olmadı mı? Saddam kimyasal silah üretiyor denilerek Saddam devrilmedi mi? Suriye de Esat´ın kimyasal silah kullanıldığı iddia edildi.

Suriye´nin yöneticisi durumunda olan Rusya kimyasal silah kullanılmadı dedi. Birleşmiş milletlerin kimyasal silah araştırması yapan kurumu 14-04 2018 tarihinde Suriye de kimyasal silah kullanılıp kullanmadığını araştırması yapacaktı. ABD bunu beklemeden 14 Nisan tarihinin ilk saatlerinde İngiltere ve Fransa´yı da yanına alarak Suriye de Esat rejiminin topraklarındaki önemli yerleri vurdu.

Bu üçlünün Suriye´yi vurmasını ilk destekleyen İsrail olmuştur. Arkasından Türkiye desteklemiş ve memnuniyetini ilan etmiştir. Yalnız bir gerçek var. Neden böyle saldırılar İslamiyet´in kutsal günlerine denk geliyor? Çünkü Hıristiyanlar ve Yahudiler İslam dinine karşıdır. Allah ayeti kerimesinde Hıristiyanları ve Yahudiler dost edinmeyin diye buyuruyor. Hıristiyanlar Yahudi İsrail´i korumak için her türlü yola başvuruyor.

Türkiye´nin bu üçlünün Suriye´yi vurmasını desteklemesi ülkeyi nereye götürür bilinmez. Bu olaylar büyük İsrail´in gerçekleşmesi için yazılmış bir senaryodur. Başbakan ?nerede kaldınız? diye bu üçlüye sitem ediyor.  Gece boyunca telefon trafiğinin işlediği söyleniyor. Bu telefon trafiğinin içerisinde olduğumuz yetkililer tarafından söyleniyor. Hatta AKP genel başkanı ortam yumuşamaya yön tuttu gibi demişti.

Fakat harekât başlamadan önce Türkiye ye bilgi verildiği dahi söylendi. Harekâttan önce Rusya ve İran ile birlikte hareket edileceği söylenmişti. Harekât başlamadan Türkiye ye bilgi verildiği söylendi. Harekât başladıktan sonra hareketi desteklediğimiz ilan edildi. Suriye´nin toprak bütünlüğünün korunmasını istiyoruz deniliyor. Suriye´nin parçalanması için vurulmasına destek çıkılıyor. Suriye´nin parçalanması İsrail´e yarayacaktır. Suriye parçalandıktan sonra Fırat´ın doğusu batısı diye bir şey kalmayacak. Oralara PYD ve YPG yerleştirilecektir.

Şimdi bu üçlünün hareketine destek vermekler. Rusya ve İran´ı karşımıza almış olduk. Fransa ya bağırıp çağırıyorduk. Ne oldu? Fransa´nın Suriye´yi vuran gücün içinde olmasını alkışlamış olmadık mı? Terör örgütü mensupların sarayında ağırladı diye. Söylemedik söz bırakmadık. Demek oluyor ki? Bu işler terör örgütünün de içersinde olduğu bir senaryo olarak hazırlanmış. Suriye parçalandıktan sonra kimin nerelere yerleştirileceği dahi planlanmış demektir.

Sakın olasınız ABD ve Fransa bizi kandırdı demeyin. Şimdi Rusya´nın Türkiye ye tutum ne olacak? Artık Suriye de rahat hareket imkânımız olmaz. Çünkü Rusya Türkiye ye Suriye hava sahasını kapatır. Afrin hareketinde Rusya Suriye hava sahasını açmasaydı. Afrin de böyle kolay hareket edemezdik. Bu üçlünün attığı füzelerin çoğu havada imha edilmiş. Bu atılan füzeleri imha eden kimin füzeleri Rusya´nın füzeleridir. Öneme haiz olan yerlere yönlendirilen füzeler imha edilmiş demektir. Bu üçlü Esat´ı istese idi vurabilirdi.

Rusya Türkiye ye Esat ile görüşülmesini tavsiye etti. Neden? Bu tavsiyede bulundu? ABD´nin yanında yer alamayın diye. ABD ile terör örgütleri yüzünden papaz olmadık mı? Rusya, İran ve Türkiye üçlü ittifak anlaşması yapmadı mı? Buna dayanarak Rusya ya S- 400 füzelerinin anlaşmasını yapamadık mı? Nükleer santralın temelini Rusya başkanı ile birlikte atmadık mı? Bir sürü ticari anlaşma yapmadık mı? Rusya bu anlaşmalara riayet edecek mi? Şimdi teröristlere destek verenlerle ayni safta yer almadık mı?

Bundan böyle Suriye de rahat hareket etme imkânımız olmayacaktır. Şimdi Suriye´nin kimyasal silah kullandı bulguları da ortadan kalmış oldu. Bundan sonra işimiz çok zorlaşmıştır. Allah sonumuzu hayır eylesin. Irakta ayni olaylar yaşandı. Saddam kimyasal silah üretiyor denildi. Saddam gitti kimyasal silah üretimi söylemi de bitti. Bu filmin yenisi İran da başlayacaktır. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik, kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 15-04- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44