Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU MİLLETTEN DAHA NE İSTİYORSUNUZ

BU MİLLETTEN DAHA NE İSTİYORSUNUZ


13 senedir bu milletle kedinin fare ile oynadığı gibi oynandı. Önce özelleştirme adı altında milli varlıklarımız satıldı. Borç yiğidin kamçısıdır diyerek. Milletborç batağına sürüklenerek kendilerine biat ettirdiler. Milli değerlerimiz yok etmeye çalışıldı. Ülkenin kurumlarını cemaatle koalisyon oluşturarak paylaşıldı.

Orduya kurulan kumpasla dünyanın sayılı ordularından olan ordumuz. Tırnakları ve dişleri sökülmüş aslan durumuna getirildi.  Manevi değerlerimiz yok edildi.  Ülkenin kurtarıcısı ve Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk itibarsızlaştırılmaya çalışıldı.  90 senelik cumhuriyet bir reklam arasına benzetilerek.  İsteseniz de istemesiniz de bu filim 2023 senesinde vizyona (gösterime) girecek diyerek. Cumhuriyetin kaldırılacağı ima edildi.

Tarihin derinliklerinde gelen Türk ırkını yok sayma teşebbüsünde bulunuldu. Dinine kinine sahip çıkacak nesil yetiştireceğiz denilerek. Milli şuura sahip nesil yetiştirmekten vazgeçildi. Çocuklarımıza milli şuur aşısı yapan andımız kaldırıldı. Ne mutlu türküm diyene ibaresi kaldırıldı. Nerede ise ben türküm demek yasaklanır hale geldi. İktidarın ağır topları Türklük hakkında aşağılayıcı sözler sarf etmeye başladılar. Türk kelimesinden kim rahatsız oluyordu? Terör örgütü! Onlar anayasadan Türk kelimesi kaldırılsın isteğinde bulununca.

Türklük hakkında söz söyleyenler adeta sıraya girdi. Önce AKP milletvekili ve anayasa uzlaşma komisyonu başkanı Burhan Kuzu ?bu ülkede Rumlar ve Yahudiler var. Onun için Türk kelimesini anayasada kullanamayız? dedi. Arkasından AKP milletvekili ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç ? Türklük herkesi kapsamayan bir noktaya gelmişse. Türklüğe devam edemeyiz. Ben türküm demelerini ve Türkçülük yapmalarını kabul edemeyiz ?diyordu. Mehmet Metiner ?Türkçülük bizim ayağımızın altıdır? diyerek Türkleri aşağılıyordu. Eski milli eğitim bakanı Ömer Çelik ?olmaya Türklüğü üretmeye çalışıyorlar?. AKP İstanbul il başkanı Pabuççu ?AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk? diyerek sanki Türk olmak kötü bir şeymiş gibi bir tavır takındı. 

Dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan ?biz Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına almış bir iktidarız? diyerek Türklük aleyhine konuşanlar kervanına katıldı. Hiçbir dönemde ırkçılık yapılmazken ırkçılık yapılmaya başlandı. 50 milyon Türk halkı etnik guruba feda edilmeye kalkışıldı. Halk bizden olanlar bizden olmayanlar diye ayrıştırıldı.  İleri demokrasi diyerek özgürlükler kısıtlandı. Ülke yolsuzluk ve rüşvet batağına sürüklendi. Vatandaşın hakkı olan gösteriler ve yürüyüşler askıya alındı. Milli değerimiz olan milli bayramlar erozyona uğratıldı. Tek tip nesil yetiştireceğiz diye. Milletin yaşam tarzlarına müdahale edildi. Kendilerinden olmayanlara yaşam hakkı tanınmaz oldu. AKP´lilerin yakınları imtihansız işe alınırken. Garibanlar açıkta bırakıldı. Paralı askerliğe ilk anda karşı çıkanlar. Yandaşlarının ve yakınlarının baskısı ile üç defa paralı askerlik getirdiler.  Böylelikle orduyu garibanlar ordusu haline getirdiler.

Önce mücahit olanlar. Sonra sandıklarda müşahit oldular. Sonra müteahhit olarak her şeye sahip oldular. Şimdide ülkeye sahip olarak istedikleri gibi at oynatma hevesine kapıldılar. Bu milleti fakirleştirdiler. Sosyal devleti sadak devleti haline getirdiler. AKP´ye kayıt olanlar her türlü nimetlerden faydalandırırken. Diğer vatandaşlar bu ülkenin vatandaşı değilmiş gibi her şeyden muaf tutuldular.  Anayasal haklarını kullanarak sesini duyurmak isteyenler polise dövdürüldü. Vatandaşın can güvenliğini ve malını korumaklar görevli polisler. Vatandaşın üzerine sürüldü. Akilleri yanına alan iktidar Öcalan´ı makbul kişi yaptırdı. Ülke yangın yerine dönmüş. Her gün şehit cenazeleri kaldırmaktan millette dayanacak güç kalmadı. Açılıma karşı çıkanlar. Şerefsizlikler vatan haini ile suçlanırken. Şimdi açılımın devam etmesini isteyenler şerefsiz ve vatan haini oldular. Masaya terör örgütü ile oturanlar.

Şimdi tersine döndüler hiç masaya oturulmamış gibi davranıyorlar. Milli iradeye saygı göstermiyorlar diye başkalarını eleştirenler. Şimdi kendileri milli iradeye saygı göstermiyorlar. Milletin ağlamaktan ne gözünde yaş kaldı. Nede dayanacak hali kaldı. Gelin görün ki hala hükümet kurulamadığı gibi. Erken seçime gidileceği kesinlik kazanmış gibi duruyor. Görev Kılıçtaroğluna verilmelidir.  MHP ve HDP dışarıdan destek vererek. CHP azınlık hükümeti kurulmalıdır.  Şu anda milletvekili dahi olmayanlar bakanlık koltuğunda oturuyor. Böyle bir hükümetler seçime gidilmesi ne derece doğrudur. Bu milletten ve ülkeden daha ne istiyorsunuz? Her şeye muktedir olabilirsiniz amma ülkeyi tek başınıza yönetmeye bundan sonra muktedir olamayacaksınız. Artık bu millet size istediğinizi vermeyecektir.

Para ile ve çeşitli vaatlerle kandırdığınız aklıselim vatandaşlar artık size oy vermeyecektir. Bu milleti aptal yerine koymanıza milletin tahammülü kalmamıştır. Vatandaş koalisyon olsun diye diretti. Korkudan koalisyon kuramadılar. Haydi, MHP yıkın artık şu AKP´nin iktidar hevesini. Dışarıda destekleyin CHP´yi bu bir tarihi sorumluluk haline gelmiştir. Bu milletin dayanacak gücü kalmadı. Hem maddi hem manevi olarak bitti bu millet. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYEN! 18 ? 08 ? 2015 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44