Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU MAHALLİ SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

BU MAHALLİ SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ


Senelerdir hilafet için bu 2023 senesini beklediler. Dikkat etti iseniz! İki, üç aydır hilafetten bahsedenler artı. Çünkü hedefleri 2023 idi. Ne yaparsanız yapın? 2023 de hilafete geçilecektir demişlerdi. 

AKP de bu 2023 tarihini kendileri için hedef göstermişlerdi. Çokça telaffuz etmişlerdi. Son zamanlarda hilafet çok konuşulur oldu. Tarikatlar ve bunların bağlantıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladılar. İktidar saman altından su yürütüyor.  

31 Mart mahalli seçimlerinde çoğunluğu ele geçirirlerse. Oy oranları yüksek bir seviyede yani en yüksek oyu alırlar ise. Hedeflerine ulaşmış olacaklardır. Hadi tarikatlar ve bunlara bağlı olanlar. Bu 2023 senesini hilafet için hedef almışlar. Hedeflerine koymuşlar.  Pekiyi iktidarın 2023 senesini hedef olarak seçmesinin sebebi nedir? 

İktidar bu konuda hiçbir açıklama yapmıyor. Başka şeyler için hedef koyduklarında hedefin ne olduğunu söylüyorlardı. Mesela şu sene şu tarihte şunu yapacağız diyorlar. Fakat 2023 tarihi için hiçbir açıklama yapmıyorlar. Yalnız 2023 senesi denildi o kadar. Uzaya yolculuğu dahi açıkladılar. Fakat 2023 senesinde ne yapacaklarını açıklamadılar. Fakat hilafet isteyenler senelerden beri 2023 senesini hedef olarak seçmişler. 

 Artık hilafet ülkenin gündemine girmiştir. İktidar sessizliğini koruyor. Hilafet isteyenleri eleştirmek akıllarını ucundan dahi geçmiyor. Milletinin neye karar vereceğini gözlemliyor olabilirler. İktidarın sesinin çıkmaması kendi isteği olduğu içindir ki sessiz kalıyorlar. Birde bir sultanlık meselesi var. Arapları ikna etmeye çalışıyorlar. Mısır ile neden barıştığını zannediyorsunuz? Arapları ikna etmeye çalışıyorlar. Fakat şunu unutuyorlar.

 Araplar tarih boyunca Türkleri sevmemişlerdir. Sebebi gayet basit bir mesele. Müslümanlığı Araplardan aldığımızı düşünüyorlar. Bu cümleyi yadırgıyor olabilirsiniz. Fakat bu söylediğim tarihin derinliklerinden geliyor. 

Tayyip Erdoğan’ın arpları kazanmak için neler yaptığını hatırlayın. Bir heyet gönderiyordu Arabistan’a bu heyet okul çağındaki çocuklara hediyeler götürüyordu. Ayrıca kendi posterlerini gönderiyordu. Arabistan’a gönderdiği heyet okul çocuklarına hediyeler veriyordu. Hediyeler ile birlikte Tayyip Erdoğan’ın posterleri de veriliyordu. 

Giden heyet okullarda çocukları hazırlıyordu. Tabi bunu okulların müdürleri ile anlaşarak yapıyorlardı. Onalar da talebelerin istekleri karşılandığı için. Memnun oluyorlardı. Tayyip Erdoğan geleceği gün caddeler Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile süsleniyordu. Talebeler ellerinde Tayyip Erdoğan’ın posterleri ve Türk bayrakları ile karşılıyorlardı.

 Böylelikle Arapların gönüllerini fethediyorlardı. Bazı Arap ülkeleri ile iyi ilişkiler içerisine girdiler. Gelelim şu hilafet meselesine. Tarikatlar bu hilafeti en çok telaffuz edenlerin başında geliyor. Bunlar için iktidarın hiç sesi soluğu çıkmıyor. Çünkü kendilerinin işine geliyor. Bu 2023 bu tarikatlar ve bunların bağlantıları hilafeti en çok telaffuz edenlerdir.

 Fakat iktidarın bu 2023 senesini neden hedeflediği hakkında hiçbir şey söylemiyor. Demek oluyor ki? 2023 iktidarında ayni sebepten dolayı hedefinde imiş. 31 Mart mahalli seçimlerinde İktidar aldığı oy oranı yüksek olduğu takdirde. İktidarda hilafet sözünü gündeme getirebilir.  Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU DEMOKRATIM DİYENE! NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENLERE!   Mustafa KOÇAL  09-01-2024      

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34