Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU SEÇİMLER TÜRKLÜĞÜN VAR OLMA MÜCADELESİ OLACAK

BU SEÇİMLER TÜRKLÜĞÜN VAR OLMA MÜCADELESİ OLACAK


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Önümüzdeki seçimler Türklüğün var olama mücadelesi olacaktır. Malumunuz olduğu gibi iktidar son bir senedir Türklükle uğraşıyor. Bununda sebebi terör örgütünün anayasadan Türk kelimesinin çıkarılma isteğidir. Türklük bir etnik gurubun isteğine feda edilmektedir. Ayrıca %50 oy almalarının getirdiği rahatlıktır. Bu % 50’yi ellerinde tutmanın çabasıdır. Fakat geri kalan % 50’yi ne yapacaklar?  Akıllarınca geri kalanlar içersindeki Türkleri eritip. Böylelikle % 50’yi kendilerine biat ettirip, yollarına devam edecekler. Kürt partisini de yanlarına alacaklar. Önce anayasadan Türk kelimesini çıkaracaklar. Sonrada Cumhuriyet kurulduğu zaman Osmanlıdan gelen gurupların içersinde en kalabalık nüfusa sahip oldukları için. Türk devleti adını alan ve anayasasına ülkesine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk milletidir. İbaresini kaldıracaklar. 

Tayyip Erdoğan çıraklık ve kalfalık döneminde bazı yerlerden iyi ders almış. Ustalık döneminde 50 milyon nüfusa sahip olan Türkleri yok sayma durumuna kadar getirmiştir. Türk kelimesinin anayasadan çıkarılmasını istemelerine rağmen, BDP eş başkanı Selahattin Demirtaş dahi. Tayyip Erdoğan’ın Türkleri yok saymasına isyan etmiştir. “Bu ülkede Türkler vardır. Türkleri yok saymazsınız” demiştir. Türkleri yok etmek istemeleri Kürtleri dahi isyan ettirmiştir. Bir Türk vatandaşı olarak, Türkçülükle uğraşılmasını içime sindiremiyorum. Geceleri uykum kaçıyor! Sabaha kadar uyuyamadığım çok geceler olmuştur. Hele birisine Türklüğü yok etmeye çalışıyorlar, dediğimde. Niçin kafana takıyorsun! Türk’üz demesek ne olur, diyenler beni derinden yaralıyor. Böylede duyarsız insanlar var. Her şeye rağmen! İktidarın söylediklerini hazmedemeyen çok kişi var. Biz onlara sandık da sorarız diyenleri düşündükçe bu seçimlerin. Ne o parti! Ne şu parti! Nede bu parti değil! Sandıkta kullanılacak oylar Türk karşıtları ile Türk milleti arasında geçeceği kanaatindeyim. Türklük için gelişen olayları bir defa daha dile getirmeyi boynumun borcu olduğunu düşünüyorum.

 AKP milletvekili Burhan Kuzunun BDP’lilerin anayasadan Türk kelimesinin çıkarılmasını istemesi üzerine. “Bu ülkede Rumlar var! Yahudiler var! Onun için Türk kelimesini anayasaya koyamayız” sözleri ile Türkler hakkında söylemler başladı. Bundan sonra AKP’lilerde sıkça Türklük aleyhine söylemlere başladı.  Bu söylemden sonra ilk AKP Adıyaman milletvekili Mehmet Metinler “Türkçülük ayağımızın altıdır” dedi. Bülent Arınç “Türklük herkesi kaplamayan bir noktaya gelmişse. Türklüğe devam edemeyiz. Ben Türküm demelerini ve Türkçülük yapmalarını kabul edemeyiz” diyor.  İstanbul AKP milletvekili Hakan Şükür kendisine hiç bir şey sorumamış olmasına rağmen. “Ben Türk değilim! Arnavut’um” diyerek tartışmaya müdahil olmuştur.

Bu arda Tayyip Erdoğan doğuda bir ildeki mitingde “ biz Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına almış. Bir iktidarız deyiverdi.  İstanbul AKP il başkanı “AKP sayesin Türk olmaktan kurtulduk” bu söylem beni çok üzmüştür. O zaman bu kişi kendi soyunu da bir zahmet söylesin de. Soyunu sopunu bizde bilelim.  En mantık dış açıklamayı da eski milli eğitim bakanı Ömer Dinçer yaptı. “Olmayan Türklüğü üretmeye çalışıyorlar” dedi. Bu kişi bu ülkede bakanlık yaptı. Bu ülkenin ekmeğini yiyen bir kişi bunu nasıl söyler. Türklük ta Nuh peygamberin oğluna dayanmakta dadır. Nuh peygamberin oğlunun çocuklarından birisinin ismi Türk handır. İsteyenler internete girsinler kendi gözleri ile görsünler. Tarihte birçok devlet kurmuş olan tükler tarihte yok muydu da? Olmayan Türklük yeni mi üretilmeye çalışılıyor.

Bu söylemleri ben içime sindiremiyorum. Damarında bir damla Türk kanı olanlarında. Bu söylemleri içine sindirebileceğini zannetmiyorum. Aslını inkâr eden haram zadedir. Türk milleti de haramzade olacak karakterde bir millet değildir. Bu Türk milleti özgürlük savaşı vererek bu günkü Türkiye cumhuriyetin kurmuştur. Çanakkale savaşlarında esir ölmektense özgür ölmeyi yeğleriz diyen kahraman atalarımız. O Çanakkale savaşını özgürlük savaşı olarak vermişlerdir. Çanakkale savaşları zaferle sonuçlanmasaydı. Bu gün T.C. diye bir devlet olmazdı. Bu Çanakkale zaferini dahi sanki 250 bin şehit veren Türkler değilmiş gibi. Bu Çanakkale zaferi Müslüman ülkelerden gelen askerlerin zaferidir. Müslüman ümmetinin zaferidir diyenler bile oldu. Artık herkes aklını başına almalıdır. Bu seçimler Türk milleti için bir şanstır. Hiç Türk bakan olamadığı gibi, meclise Türk milletvekili de sokmazlar. Türk milleti üzerinde bir oyun oynanıyor. Bu oyun elbirliği ile bozulmalıdır.  Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!                                                  08 -11 – 2013

                                                                                                         Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44