Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BUNLARA MÜSLÜMAN DENMEZ

BUNLARA MÜSLÜMAN DENMEZ


Son günlerde öyle dindar görünümlü kişiler türedi ki? Bunlara ben Müslüman diyemem. Söylemleri yazayım bakalım siz ne diyeceksiniz. Bunları önce size tarif edeyim. Çünkü isimlerini yazmamışlar. Cübbeli, sarıklı ve sakallı kişiler resimlerini de koymuşlar.  Birisi şöyle diyor. Manisa da deprem bulutları dolaşıyordu.

Allah bana sordu. Ne yapım diye?  Bende burası sallanmasın dedim. Deprem doğuya gitti diyor. Bunu sosyal medyada video yapmış. Gelelim ikincisine söyleminde 15 Temmuzu kastediyor. ? O gün köprüde o askerin başını kesen Hazreti Muhammed´di. Darbeye hayır dedi. Ve herkes o manzarayı gördü. Din aşkı ile saldırdık?. Başı kesilen askerin başı kesik cesedini de koymuş. Gelin şimdi siz bunlara Müslüman deyin. Bu kadar utanmazlık, bu kadar yobazlık, arsızlık ve şerefsizlik olamaz.

Yüce peygamberimizi dahi yaptıkları arsızlığa alet ediyorlar. Bunlara birilerini dur demesi gerekiyor. Sen kimsin? Allahın aciz bir kulusun. Allah sana depremi soracak. Bunlar iyice zıvanadan çıktı. Sen kimsinde yüce peygamberimizi kafa kesmekle itham ediyorsun? Bunlar saf Müslümanları kandırmaya çalışan hokkabazlardır. Müslümanlık da insan öldürmek iki şeyde mubahtır. Birisi Allah için.

İkincisi de vatanı korumak içindir. Başka hiçbir şey için insan öldürmek yoktur. Peygamber efendimiz bir hadisin de sebepsiz yere bir insan öldürmek. Bütün insanları öldürmekle eş değerdedir. Bir kişiyi ölümden kurtarmak bütün insanları ölümden kurtarmakla eş değerdedir diye buyurmuşlardır.  Allahın aciz kullarından birisi kalkıyor. O askerin kafasını kesen peygamberimizdi diyor. Din aşkı ile saldırdık diyor. Bu 15 Temmuz kalkışmasını yapanlar İslam dinini yok etmek için mi bu kalkışmayı yapmışlar? Böyle düşünce de olanların kesinlikle İslamiyet´le alakası olmaz. Kendilerini ne zannediyorlar ki bu terbiyesizliği yapıyorlar.

Yukarıda da söyledim bunlar saf ve İslamiyet ten bihaber olan cahilleri kandırmaya çalışan yobazlardan başkası değillerdir. İslam dinini kendi kafalarına göre kullanmaya çalışanlardır. Ey diyanet işleri başkanlığı, bunlarla biz mücadele etmeyeceğiz. Siz bunlarla mücadele edeceksiniz. Şuraya bakın? Peygamber efendimiz darbeye hayır dediği için. O askerin başını kesmiş. Bu ne demektir? Bunu dahi bilmeyecek kadar cahil insanlar. Allah emir verdi demektir. Binlerce defa tövbe diyorum. Kendi cahilliklerinin nereye gideceğini dahi bilmeyecek kadar cahiller.

Ben buları İslam adına kınıyorum. Ve İslam adına lanetliyorum. Bunlar camide falan namaz kıldırıyorlarsa. Bunların arkasında namaz kılınmaz. Bunların ahretle falan işleri yok. Bunlar dünyanın sefasına dalmışlar. Buraya kadar bu yazıyı yazdım amma tüylerim diken diken olarak yazdım. Allah bu gibi insanların şerrinden korusun. Bu düşüncede olanlara selam vermek bile caiz değildi. Müslüman´mış da din aşkı için saldırmışlar. Sizin dini ağzınıza almanız için. Çok merhaleden geçmeniz gerekir.

Önce yüce Peygamberimize saygıyı öğrenmeniz gerekir. Peygamber efendimize saygısı olmayanın, hiç kimseye saygısı olamaz. Bu ülkeye bu düşüncede olanlardan fayda gelmez.

Şimdi Atatürk´ün zamanında bunun gibileri idam ettirmesine hak vermemek elde değil. Atatürk´ün radarından kaçanların tohumları işte bunlar. Bunlar ülke içinde çalışmazlar. Bu gün bu iktidarın yanında gözüküyorlar. Yarın palazlansınlar ülkeyi ele geçirmeye çalışırlar. Çünkü dindarları çok iyi kandırıyorlar. Bunların IŞİD dan ne farkı var. IŞİD da kafa kesmedi mi? Belki? O zavallı hiçbir günahı olmayan. Komutanları tarafından kandırılarak meydanlara çıkarılmış ve olayı anlayınca teslim olan o askerin kafasını kesen bu namussuz olabilir. Diğerlerine işkence edenlerin içinde olması muhtemeldir. Çünkü din aşkı ile saldırdık diyor. Yetkililere sesleniyorum.

Lütfen bu kişiyi buldurun. Bunun ülkeye faydası olmaz. Daha çok zararı olur. Hiçbir yazımı yazarken bu kadar sıkıntı çekmedim. Rabbim beni af etsin. Binlerce defa tövbe ediyorum. Yüce peygamberimizin kafa kesmekle ile itham edilmesini yazmak dahi bana zor geldi. Amma bunu yazmak gerektiğine inandığım için yazdım. O din için saldırmış. Bende dinimi korumak için yazdım. Bu yobazların söylemlerine inanmamaları için yazdım. Allah´ım beni hata yaptı isem af eylesin.

Onun yüce peygamberine yapılan bu ithamı asla kabullenemiyorum. Bunları da Müslüman olarak kabul etmiyorum. Sayın okuyucularım beni hatalı gördü iseniz. Hakkınızı helal ediniz. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 19- 07- 2017 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44