Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BÜYÜK KÜRDİSTANIN YOLU AÇILIYOR

BÜYÜK KÜRDİSTANIN YOLU AÇILIYOR


Türküm, doğruyum, çalıştanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerim saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ülkeyi ne kadar iyi göstermeye çalışırlarsa çalışsınlar iyiye doğru gidişe inanmak safdillik olur. ABD Türkiye’yi müttefiklikten çıkarmıştır. Bundan böyle ABD’nin müttefiki Kürdistan olacaktır. Türkiye’den gizli olarak PYD ile görüşmesi ve yardımda bulunmasının amacı başka bir şey ile açıklanamaz. Bunun tek bir sebebi iktidarın IŞİD konusundaki kesin bir karar vermemesidir. Hatırlayın başbakan Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yapan CNN muhabirinin sorusuna verdiği cevabı. IŞİD ile mücadeleye hazır mısınız?  Yardım edecek misiniz? Sorusuna “IŞİD’da müdahale ne kadar gerekli ise Esad’da müdahale de o kadar gereklidir” diye cevaplamıştı. ABD’den cevap gecikmedi. Koalisyon IŞİD için kurulmuştur. Bunun anlamı, biz şimdilik Esad’ı ikinci plana bıraktıktır.  Bizim önceliğimiz IŞİD demektir. Hala Suriye ile uğraşıyoruz. İktidarın amacı ülkeyi harbe sokarak ülkede kaybolan itibarını kazanmaktır. Ayni zamanda IŞİD la müdahaleye sıcak bakmadığının göstergesidir. Bütün dünya devletlerinin birleştiği nokta IŞİD’ı Türkiye’nin kurdurduğuna inanmış olmalarıdır. Türk halkının bilmediği yeni gündeme getirilen Süleyman Şah türbesinin gündem de tutulmasıdır. Kurban bayramında cumhurbaşkanı, başbakan ve genelkurmay başkanın mesajlarında Süleyman Şah türbesini koruya birliğimiz yer almıştır. O zamana gelene kadar bayram mesajlarında oradaki birliğimiz hiç yer almamıştır. Şimdi Süleyman Şah türbesi için hava tatbikatı yapılmış. Ve hava kuvvetleri komutanı uçaktan birlik komutanı ile konuşmuş. Ne zaman sıkıntıya düşerseniz Hızır gibi yanınızdayız demiş. Bu Süleyman Şah türbesi bahane edilerek eninde sonunda Suriye ile savaşa girme ihtimalinin olduğudur.  Buraya kadar anlattıklarım Suriye de olanlarla ilgilidir.

Kobani için PYD+ PKK+ Peşmergeler birleşti. Amaç Kobani’yi IŞİD’dan kurtarmaktır. Ve PYD’ye orada Kürdistan devletini kurdurmaktır. Bu üçlü guruba ABD her türlü silah yardımını yapıyor. Özgür Suriye ordusu da bu üçlünün yanında yer alıyor.  IŞİD kuzey Suriye de devletini kurdu. Komşumuz oldu. Şu tezada bakın. Özgür Suriye ordusuna her türlü yardımı yaptık. Bu özgür Suriye ordusunun üçlü gurup ile IŞİD’a karşı savaşmak için. Topraklarımızı kullanarak Kobani’ye gitmesine izin veriyoruz. Bize düşman olan PKK’nın da içersinde bulunduğu üçlüye yardım etmeye gitmelerini sağlıyoruz.  Topraklarımızı kullandırdığımız guruplar sayesinde PYD devlet kurduğunda. Kuzey Suriye sınırımızda bir komşumuz daha olacak. Bunun adı da Kürdistan olacaktır.

Kuzey Irakta Barzani tarafından Kürdistan zaten kuruldu. Bunu resmen tanımasak dahi kurulmasına ses çıkarmadık.  Şimdi sıra geldi Kürdistan’ın Türkiye’deki ayağına. Bu plan ABD’nin planıdır. Bu plan ile BOP bir adım daha ilerlemiş olacak. Doğuda bu günlerde olan olaylar. Kürdistan’ın Türkiye ayağının kurulmasının amacıdır.  Kandilden talimat geliyor. Şehirleri bırakın köyleri ele geçirin. Onlar da bu talimata uyarak Silopi de iki mahallede özgürlük ilan etiler. Buraya askerin ve polisin giremeyeceğini ilan ediyorlar. Zaten Hakkâri de devletin hiç varlığı yok.  

Kandilden gelen talimata uyan öz güvenlik güçleri ele geçirdikleri mahalleleri siz koruyacaksınız. Talimatına uyarak yol kesip kimlik kontrollerine başlamışlar. Yüksekova da üç askerimizin şehit edilmesi devlete bir mesaj niteliğindedir. Buraya asker giremez deme mesajıdır. Türkiye de Kürdistan’ın kurulmasını sağlamak için. HDP’liler gece gündüz çalışıyorlar. Zaten kandil örgüt elemanlarını Türkiye’ye gönderdiğini açıkladı. Suriye ile Türkiye’nin çatışmasını bekliyorlar. Ordu Suriye ile uğraşırken PKK da ülkede isyana başlayacaktır.  İktidar ne yapacağına karar veremiyor. Çelişkili mesajlar veriyorlar. Bülent Arınç Öcalan haklı gibi laflar telaffuz ediyor.  Doğuda bir ayaklanma olduğunda. İktidarın gideceği yer. Öcalan olacaktır. Bu ayaklanmayı bastırması için. Öcalan’ı çıkarıp doğuya gönderebilirler. Çünkü iktidar illaki de açılım diyor. Biz bedel ödemeye hazırız demiyorlar mı? Nasıl bir bedel ödemek ise?  Bedeli millete ödetecekler. Kürdistan’ın Türkiye ayağı da kurulduktan sonra kuzey Irak, kuzey Suriye ve Türkiye’de kurulan Kürdistan devletleri birleşerek. Büyük Kürdistan’ı kuracaklardır.  Böylelikler büyük Kürdistan ABD’nin müttefiki olacak.  İsrail’in güvencesi de teminat altına alınmış olacak. Büyük Kürdistan sayesinde ABD Ortadoğu da petrol yataklarını kontrolü altına alacaktır. İran’ın bize karşı düşmanlığı da artacaktır. Bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye.  Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 28- 10- 2014 Mustafa KOÇAL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44