Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇARE NEDİR

ÇARE NEDİR


Gerçekleri bir daha konuşalım da, boyunlarına “siyaset yoluyla Türk Milletine hizmet etme” sorumluluğu alanlar, önümüzdeki bayram tatili boyunca bir kez daha düşünsünler. Millet olarak bizler de “eksiğimiz-yanlışımız ne” diye düşünelim ve açık yüreklilikle karar verelim; Bizler neyiz?


-AKP’nin istediği gibi 4-5 senede bir önüne sandık konan bir “ahali” miyiz?


-Hukuksuzluğa- haksızlığa karşı demokratik tepkisini gösteren ve bu gücünü siyasete aktarmasını beceren, seçtiğini sürekli denetleyen, örgütlenmiş demokratik bir toplum muyuz?

İğneyi kendimize batıralım mı?


-Türk Milleti olarak, kendimizin yapması gereken işi başkasına yaptırmaya bayılırız.


-Önemli bir kısmımız en değerli “demokratik hakkımız” olan oy kullanmaya bile gitmeyiz. (10-12 Milyon)


-Siyaseti “bulaşılmaması gereken” bir pislik olarak görürüz. Hem “aman beni siyasete bulaştırmayın” der, hem de siyasetçiden dedikodu yoluyla, yani hiçbir demokratik tepki göstermeden sadece şikâyet ederiz!

Gelelim derde ve çareye;
Çareyi bulmak için, derdi iyi tanımak gerek. Benim derdim, AKP İktidarıdır.


Ben yıllardır kendi başıma, Ergenekon davasına bakan yargıç ve savcıların suç saydığı bir eylemi, yani hükümeti devirmeyi gerçekleştirmek için çalışıyorum! Cebir-şiddet kullanmıyorum. Her gün bunları taşlıyorum ve bunların çok yakında yıkılacaklarını da biliyorum.
Bir şeyi daha adım gibi biliyorum;


AKP, bir ABD+İsrail+Cemaat ortak yapımı olarak hazırlandı. Uluslararası sermaye ve şimdi bin pişman olan yerli sermayenin desteğiyle Türk Milletine yutturuldu. Sonraki seçimlerde “Seçsis” denilen bilgisayar programıyla seçim kazandı.


AKP, Atatürk Türkiye’sinin “Lâik-Demokratik- Hukuk Devleti” yapısını yıkmak, yerine “ılımlı İslam” denilen “Federe İslam Devletini” oluşturmak ve Öcalan’ı tahliye ederek “Büyük Kürdistan”ın kurulmasına yol açmak üzere getirildi.


İşte AKP, bu yüzden Türk Milletinin derdidir.

Bu tip dış destekli “cemaat ve tarikatlar birliği” haline gelmiş ve mevcut rejimi yıkmakla görevlendirilmiş siyasi kuruluşlarla, alışılagelmiş tarzda siyasi mücadele edemezsiniz. Etmeye kalkarsanız başarılı olamazsınız. Bunlar, iktidarda kalabilmek ve kafalarındaki “Federe İslam Devletini” kurabilmek için orduyu da çökertirler, milleti de bölerler, yargıyı da kullanırlar, maliyeyi-polisi de tetikçi yaparlar. Çünkü bunlar için Türkiye şu an “Dar-ül Harp”tir.

Değerli dostum Prof. Tahir Özgü’nün dediği gibi; “Diken battığı yerden çıkartılır.” Bu güzel sözün benzeri Anadolu’da; “Delik nerede ise orayı yamayacaksın” şeklinde kullanılır.


Diken, Türk siyasetine “Merkez Sağ”dan batmıştır. Delik, “Merkez Sağ”dadır.


AKP denen taşeron organizasyonun panzehiri Merkez’de-Merkez Sağ’da oluşturulacak bir birliktelikten geçer. Ne mevcut kadrolarıyla CHP-MHP, ne de diğerleri AKP’yi alt edemez.

Çapsız ve kişiliksiz Genel Başkanlar, Türk Siyasetinin çimentosu olan “Merkez Sağ”ı parçalayıp, AKP’nin kolayca iktidara gelmesine yol açmadılar mı?


Mal Varlıkları-Aklama Komisyonları-Çıkın olayları, milleti Merkez Sağdaki partilerden soğutmadı mı?

Biliyorum ki bu yazdıklarım reel politiği anlamayanları, Türk insanını iyi analiz etmeyenleri, hayal dünyasında gezenleri ve Türk Milletinin düşmanlarını çok rahatsız edecektir.


Ama ben bildiğim gerçekleri söylüyor ve yazıyorum.


Ya bu hareket yeniden, namuslu-bilgili-vatansever-çağdaş-yürekli insanlar tarafından oluşturulup Türk Milletinin emrine verilecek, ya da tüm partilerin kapatılacağı, sadece “İslamî” partilerin olacağı “Anadolu Federe İslam Devletine” doğru tıpış-tıpış gideceğiz. Güneydoğuda ki “Büyük Kürdistan” ile birlikte!.

Yazılanları doğru bulmayan siyasetçilerin ve düşünürlerin kendi doğrularını Türk Milleti ile paylaşmaları, namuslu olmanın ilk şartıdır.

Beraberce şu sorulara yanıt arayalım mı;
-Cumhuriyet Mitingleri yapıldı, milyonlarca insan bu mitinglere katıldı.
-Gezi Park eylemlerinde, AKP’nin dikta yönetimine karşı dünyanın imrendiği demokratik tepkiler yaşandı.


-Silivri’deki “Hukuk Cinayetine karşı, göğsümüzü kabartan yiğitçe direnişler yapıldı.


Ne oldu? Bu muazzam “Siyasi Enerji”yi muhalefet liderleri “oy”a çevirip, AKP’yi alt sıralara atabildiler mi? Siz hiç Sayın Kılıçdaroğlu’nun veya Sayın Bahçeli’nin “Ben tek başıma iktidara yürüyorum. Başka her türlü sonuç benim istifam demektir” dediklerini ve partilerinin önüne bu hedefi koyduklarını gördünüz mü?


İktidar hedefi olmayan Genel Başkanlar mı AKP’yi alt edecek?

Değerli Okurlar;
Siyasette mucize yoktur ama siyaset, iddia ve mümkün olanı yapabilme sanatıdır. Bunu yapacak yetişmiş on binlerce genç insanımız vardır.

Benzeri çağrıları daha önce de yaptım. Vatan sevgilerini çok iyi bildiğim ve saygı duyduğum insanlar destek mesajları verdiler. Teşekkür ediyorum.


Bir kez daha tüm iş âlemine, tüm akademik ve bürokratik kadrolara sesleniyorum;


Bizler bu ülkeyi gelecek nesillerimizden emanet aldık. Aldığımız gibi bir ve bütün olarak, daha da zenginleşmiş olarak, demokratik standartlarımızı en yükseğe çıkararak ve Türk Tarihine sahip çıkarak onlara bırakmak zorundayız.


Bu bizim namus borcumuzdur.


Sizlerde ucundan tutun, destek ve güç verin, Türk Milletini yeniden, dizlerinin üstünden ayağa kaldıralım. Şaheser uyanınca bu seccade şeytanları ve bölücüler kaçacak yer arayacaklardır.

Tüm dost ve arkadaşlarımın mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum.


Cenab-ı Rabbimden diliyorum ki, bu bayram Türk Ordusunun Genelkurmay Başkanının “Terör Örgütü” kurmak suçlamasıyla, Orgenerallerimizin-Öğretim Üyeleri Profesörlerimizin- Milletvekillerimizin-Gazetecilerimizin-Aydınlarımızın-Gençlerimizin, hapishanede geçirdikleri son bayram olsun.

Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Ağustos 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23