Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇEMBER DARALIYOR

ÇEMBER DARALIYOR


Yasin El Kadı kimdir?
Erdoğan; Yasin, benim tanıdığım bir hayırseverdir. Kendisine kefil olurum.
Birleşmiş Milletler; Yasin El Kadı, El Kaide örgütüne mali destek sağladığı gerekçesiyle BM´nin kara listesine alınmış kişi. Şu an ABD tarafından izlenmekte. ABD´ye girdiği an tutuklanacak biri.

Reza Zarrab kimdir?
Erdoğan; Reza Bey, hayırsever biridir. Türkiye´ye faydalı işler yapmıştır.
İran; İran´ı dolandıran biridir. Patronu Babek Zencani tutuklanmış ve idama mahkûm edilmiştir.
ABD; 1,5 yıldır tutukludur. Dolandırıcılık-Uluslararası Acil Ekonomik Güç Yasasını ihlal etmek-Bankacılık sistemine karşı dolandırıcılık-Para aklama suçlarını işlediği iddiasıyla 80 sene hapis cezası istemiyle yargılanmaktadır.

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla kimdir?
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi; Kendisi başarılı bir devlet memurudur. ABD´nin yaptığı kabalık ve saygısızlıktır.
ABD; 1 yıldır tutukludur. Reza Zarrab ile beraber hareket ettiği iddiasıyla
55 sene hapis cezası istemiyle yargılanmaktadır.

Zafer Çağlayan kimdir; (Dünyada, saat kaç diye soramayacağınız tek kişi)
Erdoğan; Bu arkadaşlarım gazete kupürleriyle yargılanamaz, ortada bir suç varsa tabii ki yargılanırlar ama ortada bir suç yok.
ABD; New York Güney Bölgesi Başsavcılığı, Reza Zarrab ile iş birliği içinde oldukları gerekçesiyle, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan´ın ve evindeki ayakkabı kutularında milyonlarca dolar-avro bulunan dönemin Halkbank Genel Müdürü, karapara aklamak-Ambargoyu delmek- Bankacılık sistemini zarara uğratmak suçlarını işlediği iddiasıyla 55 sene hapis cezası istemiyle yargılanacaktır.

Hasan Yeşildağ kimdir?
Erdoğan; Beni korumak için suç işleyip, gönüllü olarak cezaevine giren dostumdur. Kardeşi Zeki Yeşildağ da hayırsever bir Rizeli iş adamıdır. Akşam-Star-Güneş Gazeteleri ile Kanal 24- TV 360´ı Ethem Sancak´tan satın alan kişidir.
ABD; Erdoğan´ın korumalarını yönlendiren, komuta eden ve halkın üzerine saldırtan kişidir. Bu sebepten hakkında yakalama kararı vardır. Görüldüğü yerde 15 koruma ile birlikte tutuklanacaktır.

Bilal Erdoğan kimdir;
İtalya´nın Bologna kentinde hakkında ?Kara Para Aklamak? iddiasıyla dava açılan ve İtalya´dan apar topar Gürcistan pasaportu kullanarak kaçan kişidir.
Konu hakkında şikayetçi olan Hakan Uzan´ın mahkemeye gelememesi sebebiyle soruşturma durdurulmuştur. Bilal Erdoğan´ın İtalya´ya gidemeyişi ve doktorasını tamamlayamamasının sebebi bu davadır. Türgev-Okçuluk Vakfı ve diğer vakıflar kanalıyla kamu mallarını üzerine geçirtmiştir. Yurtdışında 128 Milyar Dolarlık bir serveti olduğu 30 Ocak 2013 tarihli Time Gazetesinde Piotr Zalewsky tarafından iddia edilmiştir.

Erdoğan Bayraktar kimdir?
Erdoğan; Eski Bakan arkadaşımızdır. Önce kafası karışmış, daha sonra düzeltilmiştir.
NTV TV; Canlı yayına katılan Bakan Erdoğan Bayraktar şunları söylemiştir; ?Ben ne yaptıysam Başbakan Erdoğan emrettiği için yaptım. Ben niye istifa edeyim ki! İstifa edilecekse Başbakan istifa etsin´?

Değerli Okurlar;
?Ateş olmayan yerde, duman çıkmaz?, ?Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz? demiş atalarımız. Erdoğan´ın etrafındaki çember giderek daralıyor, çünkü Erdoğan´ın yükü çok ağır. Bu yükler Erdoğan´ın hareket kabiliyetini kısıtlıyor. Nasıl kısıtlamasın ki;
Sağında SEDAT, solunda SADAT, önünde REZA ile YASİN, arkasında saatçi ZAFER ve ayakkabı kutusu sahibi Banka Müdürü, tepesinde ?Yolsuzluğa bulaştıklarını kendisinin söylediği? AKP Bakan-Milletvekili-Teşkilatları var.
Adamda adım atacak mecal mi bıraktılar!

Erdoğan´ın etrafındaki çember her gün biraz daha daralırken, yanından kaçanların sayısı ise her gün artıyor! Yakında tıpkı Suriyelilerin Esad´dan kaçtıkları gibi, Erdoğan´ın yanından da kafilelerle kaçış başlayacaktır.
Bir devir böyle kapanacak ve Türk Milletine hesap verme dönemi başlayacak?

Not; 4 Bakan, 4 Bakan çocuğu, 1 Devlet Bankası Genel Müdürü ve İranlı bir dolandırıcı organize suç şebekesi gibi çalışıp hırsızlık-yolsuzluk yapacaklar, ortada milyarlarca dolar rüşvet dönecek, BM Kararını çiğneyecekler ve tüm bu olaylardan dönemin Başbakanının haberi olmayacak ha! Hadi canım sende?

Sağlık ve başarı dileklerimle 08 Eylül 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54