Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


CHP´Yİ FETÖCÜ YAPMAK

CHP´Yİ FETÖCÜ YAPMAK


CHP´yi FETÖ´cü yapmak için her yol deneniyor. Bir türlü CHP´nin FETÖ´cü olduğunu millete inandıramadılar. Referandumda ayni yol denendi. Şimdi belediye başkanları üzerinden denemeye başladılar. İktidar önce kendi belediye başkanlarını metal yorgunluğu var diyerek. Görevlerini bırakmaları istediler. Belediye başkanları ne yorgunluğu çakı gibiyiz dediler. O zaman istifa edin dediler.

Hiçbir sebep göstermeden istifa etmelerini istediler. Hattı zatında görevden alınma nedenleri belli idi. İllerinde referandumda hayır çıktığı için idi. Bunu açıkça söyleyemediler. İstifa etmek istemeyenler tehdit edildi. Görevden alırız dediler. Görevden almak için suç ihdas edilecekti. Belediye başkanları bunu göze alamadığı için istifa ettiler. Sıra geldi CHP belediye başkanlarına. FETÖ örgütüne üye olmak, yolsuzlu gibi olaylar bahane edilerek görevden alındılar. Pekiyi bunlar yargılandı mı? Yargılanma falan yok. Önce görevden al sonra yargıla.

Kendi belediye başkanları yorgunluktan görevden alınıyor. CHP´nin belediye başkanları FETÖ örgütüne üye olmak ve yolsuzluktan görevden alınıyor. İşe bakın! FETÖ ile senelerce kucak kucağa olanlar. Şimdi kendileri sütten çıkmış ak kaşık oldular. CHP´yi FETÖ´cü yapamaya çalışıyorlar.

İktidar değil miydi? Beraber yürüdük bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda diyen? Hasretine dayanamayıp bitsin bu hasret diye Feytullaha çağrıda bulunun iktidar değil miydi? Türkçe olimpiyatlarının yapılması için stadyum veren. Bu olimpiyat toplantılarına katılıp hoca efendi diye hitap ederek methiyeler düzenler iktidarın ileri gelenleri değil miydi? Okul yaptırmaları için.

Arsa tahsis edenler iktidarın belediye başkanları değil miydi? 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra. Hoca efendi diye hitap ettikleri zata. Sitem ederek ne istediniz de vermedik diyen iktidar değimliydi? Bu olaydan sonra Fehmi koruyu Feytullah Gülene gönderen iktidar değil miydi? Bunları yapacaksınız? Ondan sonrada hoca efendiniz ile aranız bozulunca. Sanki hiç onunla senelerce kol kola olmamış gibi CHP´yi FETÖ´cü yapmaya çalışacaksınız.

Bunları söylerken önce aynaya bir baksalar kendilerini görecekler. İktidar milletvekillerinden birisi şöyle dedi. ?FETÖ´ nün sızmadığı tek parti. AKP´dir? dedi. Doğru söylüyor! Çünkü sızmalarına gerek yok ki? Zaten hepsi ayni yolun yolcuları idiler. Bunu bilmeyen mi var mı?  Nerede bir sıkıntı var ise. İktidara göre orada CHP var. Şimdi yargıda sıkıntı var. Bütün yargı organlarının kadrolarını atamayı kendileri yaptılar. Şimdi Bekir Bozdağ ? FETÖ´ nün Türk yargısının içerisinde güç sahibi, yetki sahibi olmasını sağlayan adımın faili ve müsebbibi CHP´dir? diyor. El İnsaf Bekir Bozdağ.

Bunu bile CHP´ye yamamaya çalışıyorsan pes doğrusu. Demekten başka söyleyecek söz bulamıyorum.   Türkiye de suç ihdas etmek kadar kolay hiçbir şey yok. Bir ara bir olay olsa veya birisi tutuklansa Ergenekoncu deniyordu. Sonra bu önemini kaybetti. Gezi parkçı suçlaması başladı. Sonra buda eskidi şimdi FETÖ örgütü üyesi olmakla suçlanır duruma geldi. Son günlerde birde KHK tartışması çıktı.

Bu KHK ye karşı çıkanlar 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bulunanları destekliyor suçlaması konuşulur oldu. İktidarın düşündüğü ne ise, onu kabullenmeyenler mutlaka bu suçlardan birisi ile suçlanıyor. Bunun tam manası ile anlamı. İktidarın destekçisi olmayanların hepsi bu suçlanmalarla karşı karşıyadır. İstiyorlar ki bizim karşımızda muhalefet olmasın. İstediğimiz her şeyi kabullensinler demektir. Ondan sonrada demokrasi havarisi kesilirler. Dış ülkelere sizin demokrasiniz bu ise sevsinler sizin demokrasiniz derler. Şayet demokrasiye inanıyorsanız,

Muhalefete saygı göstereceksiniz. Çünkü demokrasilerde muhalefet demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Onun için Türkiye tek adam rejimine karşıdır. İktidar ikide bir CHP´nin tek parti dönemini eleştirir. Ben o dönemi de az çok bilenlerdenim. Bunların döneminden o tek parti dönemi daha iyi idi. Bunlar Hitler dönemi gibi dönem istiyorlar. Ne diyorlardı? Tek ellerini öne doğru uzatıp. Hay Hitler diyorlardı. Bizim ülkemiz böyle bir şeyi asla kabul etmeyecektir. İktidar benden başkası olmasın. Yapacaklarıma çomak sokmasınlar diyor.

Artık bunun böyle olmasını istedikleri son KHK ile iyice su yüzüne çıkmıştır. Bu kararnameye karşı çıkılmasını içlerine sindiremiyorlar. Bizim işimize çomak soktunuz diye çok kişiye olmadık sözler söylediler. Fırsatçılık dediler. Bunun neresi fırsatçılıktır? Demek ki kendileri bu KHK´yi fırsat olarak kullanacaklar. Bunun başka türlü bir izahı olamaz. İktidar kendi sırtındaki FETÖ gömleğini çıkarıp. Bu FETÖ gömleğini CHP´ye giydirmeye çalışıyorlar. Fakat bunu başaramayacaklar. Saygılarım.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 07- 01- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44