Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


CİDDİ CİDDİ AKP

CİDDİ CİDDİ AKP


Zaytung, yaşadığımız günlük olayları mizahi açıdan ele alıp her biri zekâ ürünü olan kısa hikâyelerle okuyucularına sunan çok güzel bir sitedir.
Zaman-zaman site yöneticilerinin hoşgörülerine sığınarak yaptığım alıntılar, okuyucularda alışkanlık yapmış. Günlerdir gelen maillerde bu konuda yeni örnekler isteniyordu.

İşte Zaytung seçmeleri ve AKP;
-Yanağını hızla Başbakanımızın eline vurdu;
ABD-İsrail-CIA-MOSSAD-KGB-Mason Locaları-Faiz Lobisi-Gülen Cemaati ve
iç mihrakların oluşturduğu geniş katılımlı bir cephe tarafından karanlığa çekilmeye çalışılan AKP Hükümeti, bu sefer de Başbakanımızın eline suratını uzatan vatandaş tehlikesini atlattı. Tayyip Erdoğan’ın Soma’daki felaketi yerinde görmek için bölgede bulunduğu sırada elini kaldırmasını fırsat bilen bir provokatör, kafasını AKP liderinin eline doğru hızlı bir şekilde vururken, olayda Başbakanımızın elinin yara almaması ise büyük bir şans olarak değerlendirildi.
Her şeye rağmen tüm Türkiye’yi itidale davet eden Başbakanımız ise;
“İsterlerse hepsi kafasını gözünü elime doğru hızlıca vursunlar, biz bunlara hazırlıklıyız alimallah” şeklindeki sözleriyle güven tazeledi.
Olayı gören Mustafa Tuğlacı adlı madenci şunları söyledi;
“Aynı şahıs daha önce de, Başbakanımızın Başmüşavirinin tam tekmesinin önüne atmıştı kendini, ancak başarılı olamamıştı. Gezi parkında olayları başlatmak için kafasını biber gazının içine sokan kırmızılı kadın neyse, bu şahıs da odur işte.”
Bununla beraber AKP Hükümeti 42 inci darbe girişimini de başarıyla atlatmış oldu…

-Ben olsam hepsini tarardım yahu;
AKP İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan; “Polisler nasıl dayanıyor anlayamıyorum. Polis orada işini bilmiyor. Benim elimde bir taramalı olacak var ya, böyle ta ta ta ta ta diye bi girerim. Sonra bi de el bombası tam ortaya offf var ya…” ifadelerini kullanırken, hâkim mevziiye kurulacak bir ağır makinalı bataryasının da toplumsal olaylarda devreye girmesi gerektiğini belirtti.
Erdoğan devamla; “Yani şimdi bakınız orada bir eylem yapılıyor. Bunun sonucunda da insanlar ölüyor. Sonra ölen insanlar için tekrar eylem yapılıyor. Ve ben size açıkça söyliyim, onun neticesinde de yine insan ölüyor… Değerli kardeşlerim biz bunu inşallah bitireceğiz. Bu maalesef tamamen polisimizin sabretmesinden kaynaklı bir durum. Hâlbuki biraz sabrı zorlayıp 3-5 tanesini aynı anda indirebilse orada. Bu sefer n’olucak? Daha hızlı bir biçimde eriyecek eylemci kitle ama ben bakıyorum hep sabır, hep sabır” dedi…

-Hey Bizi Unuttunuz mu?
IŞİD’in Musul’u ele geçirmesinin ardından alıkoyduğu Türk Konsolosluk çalışanları, uzun süren sessizliklerini sürpriz bir çıkışla bozdular.
IŞİD militanlarının denetiminde basına açıklama yapan “Konuk Başkonsolos şunları söyledi;
“Yani hedef aslında gündemine gelmek ve unutulmamak olduğu için biz de içimizdeki en garip isimli adaylara yöneldik. Tayyib-Ekmeleddin-Selahaddin kadar olmasa da Murtaza ve Korbay isimli iki arkadaşımızın şansı yüksek görünüyor. Burada rehin tutulan diğer vatandaşlarımızla da konuşup, ortak bir aday çıkarmayı düşünüyoruz. Ha o da olmadı, yani en kötü ihtimalle IŞİD’den bir arkadaşımızı aday göstereceğiz. Onun 20 Milletvekili problemi de yokmuş, tanıdıklarım var, diyor.
Baktık bu da olmadı, o zaman çaresiz Acun’a başvuracağız. Survivor yarışmasına bizden bir iki kişi aldı mı, Türkiye’nin bizi unutması mümkün değil, kurtulduk demektir…”

-Kendi Kendimi Tebrik Ediyorum;
10 Ağustos’ta ilk turu gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı resmen açıklanan Başbakan Erdoğan, halka ilk seslenişini gerçekleştirdi.
Kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifini ileten kendisini kutlayarak sözlerine başlayan Erdoğan, bu görevi kendisine layık gördüğü için kendisine teşekkür ettiğinin özellikle altını çizdi.
“En sona kalan birbirinden değerli son iki adayın her ikisi de kendim olunca inanın çok zor bir seçim yaptım ve şu an karşınızdayım, beni seçeceksiniz ulan, yoksa Başbakan kalır, alayınızı sürerim” dedi…

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Temmuz 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23