Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇIKAR O BAKLAYI

ÇIKAR O BAKLAYI


Ağzındaki baklayı bir çıkarabilsen hem sen rahatlayacaksın hem de biz!
Kafanın içindeki başka, ağzından çıkan bir başka, şaşkın ördek gibi bocalayıp duruyorsun! Kafanın içindekini dillendirmemek, saklamak için ağzında toplu iğne varmış gibisin, ne dediğin anlaşılmıyor.

Yemin metnini alıyorsun önüne başlıyorsun okumaya;
?Anayasa ve hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma?? Dilin böyle söylüyor!

İcraatlarına bakınca;
?Anayasa fiili olarak rafa kaldıran sen. Ben ne Anayasa Mahkemesini tanırım ne de kararlarına uyarım, diyen sen. Ben Müslümanım, yolum Hz. Peygamberin kutlu yoludur, ben yalnız Allaha hesap veririm diyen yine sen! FETÖ ile menzilimiz aynı diyen, Arapçayı ve sıkmabaşı ilkokullara kadar indiren sen. 
İçinden tecavüzcülerin çıktığı dernekleri savunan sen!?

Ağzından çıkanla, uygulamaların arasında dağlar kadar fark var! Demokratik Cumhuriyet ile İslam Devleti arasındaki fark kadar!
Gerçi senin için ?Takiye Ustası? derler ama, diğer lakabın ise ?Delikanlı?! Delikanlı adamın bir öyle bir böyle kıvırtması yakışır mı? 
Dürüst ol kafanın içindekileri söyle ve rahatla.

Korkum şudur;
İnandıklarını değil de inanmadıklarını söyledikçe kendi fikirlerini unutacaksın. 
İyisi mi ben sana, seni hatırlatayım, sen de ağzındaki baklayı çıkar! 
Tamam mı delikanlı, anlaştık mı?

1976 yılında İstanbul´daki İranlılar Camii İmamı Ali Ekber Mehdipur´un yoğun çabasıyla MSP Gençlik kolları (Akıncılar), Humeyni çizgisinde örgütlenmişlerdi. Bu gençler Erbakan´ın maddi desteğiyle 1978 de TEVHİD dergisini yayınlamaya başladılar ve Humeyni´nin Türkiye´deki sesi oldular.
Türkiye´deki rejim değişikliğini belirleyecek, Humeyni hattına bağlı en etkili örgütlenmenin liderliğini üç kişi yapmıştı.
Hakkı Selçuk Şanlı-Hasan Kılıç ve Mehmet Ali Tekin. Bu üç kişi de senin arkadaşların idiler! Üçü de senin gibi İmam Hatip mezunu idi.
Mehmet Ali Tekin, MTTB (Milli Türk Talebe Birliği) Orta Öğretim Tiyatro çalışmalarında çok etkin idi.
O dönemde MTTB Orta Öğretim yöneticisi kimdi? Recep Tayyip Erdoğan?

Daha sonra, bu kandırılmış gençlerin yaptığı İstanbul içindeki çatışmalara katıldın ve defalarca göz altına alındın!
MSP İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanı olarak 1980 yılında yapılan Konya Mitinginin organizasyonunu yaptın. O mitingde, İstiklal Marşımız okunurken yere oturanlar arasındaydın! Mitingde Yeşil Sancak açıldı ve açıkça Humeyni övüldü!

Sonraki yıllar, siyasette yükselme çabası içinde geçti. Bu arada bir defa ?Görevli Yargıca küfretmekten? bir defa da ?Halkı din-dil-ırk temelinde bölmek ve parçalamak? suçlarından cezaevine düştün. Sonraki yıllarda çok zengin oldun. Cumhurbaşkanlığı makamına kadar geldin.
Bu makamda istediğin rejim değişikliğini yapmakta zorlanınca, 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Bu konuda aradan 4 aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen hala anlaşılmayan, kumpas kokan ciddi bulgular var. 
Gerçekleri nasılsa yakında anlayacağız. 
Şu an Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Anayasa´ya aykırı KHK´lerle tek başına yönetiyorsun. Muhaliflerinin çoğunu cezaevine attırdın. Hedefine bir adım kalmış gibi davranıyorsun!

İşte tam da bu noktada önünde iki yol var;
Ya eskisi gibi yalan söyleyip Türk Milletini kandırmaya devam edeceksin,
ya da lakabın olan ?Delikanlı? gibi davranıp, Türk Milletine ?Ben İslam Devletine? geçmek istiyorum deyip gerçeği söyleyeceksin.
Türk Milleti senin isteğini kabul ederse önün sonuna kadar açık!
Başkanlık-Halifelik-Sultanlık hepsi önünde, seç seç beğendiğini al.
Al almasına ama önce delikanlı ol, içindekileri mertçe söyle?

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Kasım 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55