Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DARBENİN SUÇ ORTAĞI KİM?

DARBENİN SUÇ ORTAĞI KİM?


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?FETÖ/PDY Terör Örgütü? darbe yapmıştır, ama darbe püskürtülmüştür? dedi! Eh koskoca Cumhurbaşkanı, ?Darbe olmuştur? diyorsa, olmuştur.

Peki, bu darbenin ?Failleri-İştirakçileri- Suç Ortakları? kim veya kimlerdir?
Darbe bu boru değil ki, yapan başarılı olmazsa kellesi gider.
Elbette ki bu darbeyi yapanları yetiştirenler, devlette önemli makamlara atayanlar, onlara yol verenler, beraberce kumpas kuranlar, Türk Yargısını bu darbecilere teslim edenler, onları koruyanlar, onlarla her türlü ekonomik ilişkiye girenler, darbecilerin başını gördüklerinde ceketlerini ilikleyip darbecinin elinin hem içini hem de üstünü öpen işbirlikçiler olmalıdır.
Yoksa sıradan birileri, devletin tepesinden güç almayan bir avuç zavallı,
nasıl darbe yapacak ki?

Bugün yani 19 Temmuz 2016 da bu alçak darbecilere yardım ve yataklık yapanları araştıracağız.
Şimdi bana diyeceksiniz ki; Be arkadaş, hangi savcı bu yazdığını inceleyip, dosya açacak? Türkiye´de sadece hukukun emrinde olan cesur Savcı kalmadığını en iyi görenlerden biri olduğum halde, bildiklerimi ?Türk Tarihine? not bırakmak için yine de yazıyorum.
Daha önce, Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı-Emniyet Genel Müdürü hakkında görevlerini yapmadıkları için suç duyurusunda bulunmuştum.
Ankara Başsavcılığı ve Başbakanlık, suçlamalarımı soyut iddialar olarak değerlendirdikleri için soruşturma izni verilmemişti.
Ama o dosya orada duruyor ve bir gün mutlaka o dosya açılacaktır.
Biz ölüp gitsek de, çocuklarımız takipçisi olacaklardır?

5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 37-38-39-40-41 maddeleri, ?Failleri-Suça iştirakçileri-Suç ortaklarını? belirler. Asli İştirak olayını da ikiye ayırır;
Maddi İştirak ve Manevi İştirak!

? TC Devletini 14 senedir ERDOĞAN tek başına yönetmektedir.
Bakanları-Milletvekillerini-Genelkurmay Başkanlarını-MİT Müsteşarını-Emniyet Genel Müdürünü, tüm resmi ve sivil bürokratları atayan Erdoğan´dır.
Onun oluru olmadan devlette 10 Milyon TL´nin üstünde hiçbir ihale yapılamaz. Büyük meblağlı ihalelere onun adına görevli danışmanlar müdahale eder.
Kamu İhale Kurumu yasasının yüzlerce defa değiştirilmesinin nedeni budur.
Yani 14 yıldır Türk Devletinin tek sahibi Erdoğan´dır.

? TC hudutları içinde yaşayan herkes, Cemaat denen terör örgütünü ?Yargıya-Orduya-Emniyete-Bakanlıklara? Erdoğan´ın soktuğunu bilir ve şahitlik eder.
? Bu iddianın ispatı için 17/25 Aralık 2013 tarihine kadar Erdoğan´ın Cemaat ve Fethullah Gülen hakkında yaptığı konuşmaları okumak yeter.
O tarihte Erdoğan Başbakandı(aklı baliğ idi) ve Gülen´in 35 yıllık dostu, arkadaşı idi.

Türk Ceza Kanunu, Asli İştirak fiilini (Suç ortaklığı) Maddi İştirak ve Manevi İştirak olarak ikiye ayırmış.
Maddi İştirak; Eyy Cemaat, ne istediniz de vermedim yahu! (Erdoğan)
Manevi iştirak; Allah Muhterem Hocaefendiye uzuuun ömürler versin. Kendisi bizim kadim dostumuz ve duacımızdır. Sık sık kendisini ziyaret eder, hayırdualarını alırdık! Bu topraklar onu özledi. Dön Hocam, dön!(Erdoğan)

Sözün Özü, Cemaat denen terör örgütünü Türk Milletinin başına bela eden Erdoğan´dır ve birinci derecede Asli Faildir?
AKP´li Hukukçulardan bir tanesinin çıkıp ta, ?Serdaroğlu, bunlar doğru değil? demesini bekliyorum?

Yazıyı, Türkiye´de yayın yaptığı halde, Türkiye´ye kazılan mezarı görmemekte ısrar eden Medya´ya birkaç söz söyleyip öyle bağlayalım;
-?Erdoğan Demokrasisini? övmek ve Erdoğan´ı demokrasi kahramanı diye göstermek, Saddam- Kaddafi-Esad demokrasisini övmekle aynıdır.
Çünkü Erdoğan asla demokrat değildir.
-Son günlerde darbe gerekçe gösterilerek yapılan Yargı-Emniyet-Bürokrasi kıyımlarının hepsi hukuksuzdur. Bir memuru bile açığa almanın yasal ve uyulması zorunlu kuralları vardır. Yanlış yapana mutlaka ödetilir.
-Yapılan, ABD-İsrail´in istediği ?Büyük Kürdistan Devletinin? de içinde olacağı Federe İslam Devletinin kuruluş çalışmalarıdır. Bu çalışmalarda sona gelinmiştir. Son günlerde PKK saldırılarının kesilmesinin sebebi budur!
-Şu an Türkiye´deki basının büyük bir kısmı bu projeye destek vermektedir. Sahipleri ve sorumluları da bu suçun ?Asli Failleri? durumundadır.

Eyy Akar Paşa;
Sen, bizlerin seni sevmediğini sanıyorsun ama yanılıyorsun. Hep seni uyarmaya çalışıyoruz. Sen uyanmamakta ısrar ediyorsun. Yalnız dikkat et, bir dahaki sefere, seni almaya gelmeyecekler! Federe İslam Devletinin ?Devrim Muhafızları? kafanı kesmeye gelecekler. İran´a bak, geleceğini gör!
Tombalak Paşa ve sen, dünyanın en güçlü dördüncü ordusunu ne hale getirdiniz? Yazıklar olsun sizlere!

Sağlık ve başarı dileklerimle 19 Temmuz 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55