Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


DİN ADAMLARI İLE YAPILAN TOPLANTI

DİN ADAMLARI İLE YAPILAN TOPLANTI


Rahmetli Süleyman Demirel (mekânı cennet olsun) ?kışlaya, okula ve camiye siyaseti sokmayın? derdi. Kendisi camiye, okula ve kışlaya siyaseti sokmadı. Bu gün ise buralara hepsi sokuldu. Camiye siyasetin sokulması nelere mal oldu. Cumhurbaşkanı sarayda din adamlarını topladı. Din adamlarına yaptığı konuşmada şöyle diyor. İmamları kastederek ? benim arkamda neden cemaat yok. Neden 4-5 kişi varda saflar yok. Bunu çoğaltacaksınız? diyor.

Demek ki? Camilerde cemaatin azaldığını cumhurbaşkanına biliyor. İşte camiye siyaseti sokmanın neticesi milleti camiye gitmekten soğutmuş. Milletin camiden neden soğuduğunun sebeplerine bakalım. Camide yapılan dualardan Atatürk ismi çıkarıldı. Eskiden yapılan dualarda mutlaka ulu önder Atatürk ve arkadaşlarından bahsedilirdi. İmamlar siyaset yapmaya başladı. Cami dışında iktidarı övmeye başladılar.

Bazıları o kadar ileri gitti ki? ?16 sene önce kuran yasaklanmıştı. Bu iktidar geldi. Yasakları kaldırdı. Şimdi kuranımıza kavuştuk. Bizi kurana kavuşturan yöneticilerimize teşekkür ederiz? diyen müftü çıktı. Demek ki bu müftü ülkeye 16 sene önce gelmiş. Çünkü 16 seneden önceyi bilmiyor. İmamlar şirk koşmaya başladı. Bir imamın sosyal medyadaki söyleminde şöyle diyor. ?Uzun adam (Tayyip Erdoğan´ı kastediyor) Musa peygamber gibi. Musa peygamber nasıl denizi böldü ise. Uzun adam şeytanı tek eli ile yıkar.

Şimdiye kadar kıyamet kopmadı ise. Uzun adam sayesindedir. Şimdi kıyametin kopmasını istesin kıyamet kopar. Bizi cennete uzun adam koyacaktır. Onun için onu peygamber gibi sevmeliyiz? diyor. Bunu söyleyen bir imam bu şirktir. İslam dininin son din. Peygamber efendimizin son peygamber olduğunu bilmeyen ve şirk koşan bir kişinin arkasında namaz kılınmaz. AKP milletvekillerinden birisi tahminimce bolu milletvekili olacak.

?Allahın bütün vasıflarını üzerinde taşıyan bir dünya liderine sahibiz? dedi. Bu şirklerin en büyüğüdür. Söyleyende şirk koşmuştur. Bunu kabul edende şirke ortak olmuştur. Manisa da bir din adamı. ?Manisa´nın etrafında deprem bulutları dolaşmaya başladı. Allah bana sordu. Sallayayım mı dedi. Bende burayı sallama dedim. Deprem doğuya gitti? diyor. Allahın aciz bir kulu olan bu muhterem Allah ile konuştuğunu iddia ediyor. Bu nasıl bir Müslüman dır ki? Allahın en çok sevdiği peygamberi olan Hazretim Muhammed Mustafa  (S.A.V)  ile Miraç da perde arkasından konuşmuştur.

Referandumda olsun, seçimlerde olsun bazı dindar geçinenler. Akla hayale gelmeyecek şeyler konuşmuşlardır. Referandumda hayır diyenler kâfirdir diyene şahit olduk. Ben ?rüyamda cehennemde Atatürk´ü cayır cayır yanarken gördüm. Ben görünce kafasın çevirdi. Sonra bana doğru döndü. Tayyip Erdoğan peygamberdir? dedi.

Ben bu yaşıma kadar cehennem ve cenneti rüyasında göreni ne duydum. Nede bir yerde okudum. ?İnsanları cennete götüren terlik yaptım. O terliği giyen o gece peygamberimizi rüyasında görüyor. Ve cennete gidiyor? diyen din adamına şahit olduk. Ayni kişi ?cehennem ateşinde yanamaya kefen yaptığını dahi söylüyor?. Bu sanki cehennem ateşinin kaç derece olduğunu biliyormuş gibi. Bunlar dinimize zarar veren din adamlarıdır.

Yine seçimlerde ?ben öbür tarafa gittim geldi. Bana oylarınızı AKP´ye verin dediler? diyeni duyduk. ?15 Temmuzda boğaz köprüsünün orada. Askerin kafasını kesen Hazreti Muhammed idi. Darbeye karşı çıktı. Hepimiz gördük. İmanla saldırdık? diyor.  Sakallı, sarıklı, cübbeli birisi idi. Din adamı geçinenlerin % 80´ni Atatürk düşmanlığı yapıyor. Hilafeti kaldırdı diye Atatürk´e düşmanlık yapıyorlar.

Camilerde cemaatin azalmasının sebebi Atatürk´ün dışlanması ve din adamı geçinenlerin çoğunun şirk koşmalarıdır. Cemaatler ve dini menfaatleri için kullananlar. İslam dinine zarar verenlerdir. Şirk koşanın arkasında namaz kılınmaz. Onun içindir ki? Cuma ve bayram namazları dışında camiye giden cemaat azalmıştır. Cuma ve bayram namazları cemaatle kılındığı için mecburiyetten camiye gidiyorlar.

Dinci geçinenlerin bazı konularına girmedim. Yalnız siyasi olanlarını aldım. Daha neler var neler. İslam dininde olmayanları varmış gibi gösterenlere girmedim. Bir gün şimdi bahsetmediklerimi anlatacağım. Süleyman Demirel onları boşuna söylememmiş. Camiye siyaseti sokarsanız işte böyle milleti camiden soğutursunuz. Haksızlık etmeyeyim. Atatürk´e saygılı davrananları tenzil ederim. Bazı din adamları var korkmadan Atatürk´ten övgü ile bahsediyor. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE 06-10-2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44