Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


DİNCİ GEÇİNENLER

DİNCİ GEÇİNENLER


 Ülkede son zamanlarda dinci geçinenler türedi. Çok acayip şeyler söylüyorlar. Sosyal doku vakfı başkanı Nurettin Yılmaz bakın ne diyor. ?Çalışan kadın fuhuş hazırlığı yapar. Deşarj olmak için kadın dövülebilir. Kadınlar dayak için şükretmelidirler. 3 yaşında tesettüre girsinler. 6 yaşında evlenebilir. Kadın spiker izlenmez. İnternette cin var? diyor. Allah aşkına şu söylediklerinin ipe sapa gelen bir yanı var mıdır? İslamiyet ile bağdaşan bir tarafı var mıdır?  Söylemi bir inceleyelim. Çalışan kadın fuhuş hazırlığı yapar. Bu söylem çalışan bütün kadınlara hakarettir. Namusu ile çalışan kadını aşağılamaktır. Bu zat köy yaşamını bilmiyor her halde? Köyde kadını tarlada, bağda, bahçede çalıştıracaksın. Bir şey olmayacak. Sosyal güvencesini sağlamak ve çocuklarının geleceğini garanti altına almak için masa başında çalışmasını istemeyeceksiniz? Böyle bir saçmalığı ancak geri zekâlı birisi söyleyebilir. Tam yeri gelmişken şunu da söyleyeyim. Kız çocukları okumasın derler. Hanımını doktora götürdüğü zaman kadın doktor ararlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu, kız okumazsa nasıl kadın doktor olacak. Doktor oldu çalışmazsa sen nasıl kadın doktor bulacaksın be kuş beyinli.

Deşarj olmak için kadın dövülebilinir. Bir defa kadınlar erkeklere Allahın emanetidir. Peygamber efendimiz (s.a.v) ailelerinize iyi davranın buyurmuşlardır. Suçlu olduğu zaman dese hadi bir dereceye kadar diyeceksin. Deşarj olmak için denildiğinde bu sadistliğe girer. Canım sıkıldı gel hanım ben seni döveceğim mi diyeceksin? Kadınlar erkeklerin şamar oğlanı mıdır? Yuh olsun sana!

Kadınlar dayak için şükretmelidirler. Hem dayak yiyecek bir de şükür mü edecek? Kalbini kıracaksın evire çevire döveceksin. Ondan sonrada o dayak yiyen kadın. Çok şükür kocam beni dövdü ellerine sağlık kocacığım mı diyecek? Pekiyi kadın seni döverse sen ne diyeceksin? Olur, mu olur! Kediyi bir yere kadar kovalarsın. Kaçacak yeri kalmayınca insanın üzerine atlar. O zaman sen karım beni dövdü çok şükür mü diyeceksin? Geri zekâlı!

Kadınlar için 3 yaşında tesettüre girsinler. Üç yaşındaki çocuk ismi üstünde çocuk, bazı çocuklar 4-5 yaşına kadar annesini emerler. Çünkü en faydalı gıda anne sütüdür. Kız çocuklarına çocukluğunu yaşamayı dahi çok gören bir zihniyet olur mu? Üç yaşındaki çocuğu tesettüre sokacaksın. Dedinğin gibi 6 yaşında da evlendireceksin. Erkek çocuklar diledikleri gibi çocukluklarını yaşayacaklar. Kız çocukları üç yaşında tesettüre girecek. 6 yaşında evlenecek. Koca kahrı çekecek. Kaynana zırıltısı çekecek. Hiç dünya nimetlerinde faydalanmayacak. Bu bey efendiye göre kadınlar erkeklerin kölesi olacak. İşte bu geri zekâlıların Atatürk´e kızgınlıkları bundandır. Bular hala Osmanlı dönemindeki Mecelle kanununu arıyorlar. Mecelle kanununa göre kızlar 9 yaşında evlene biliyor. Bir erkek birden fala kadınla evlenebiliyordu. Atatürk 1926 senesinde mecelle kanununun yerine. Türkiye cumhuriyeti medeni kanununu getirerek, kızların evlenme yaşını 17 ye çıkarmıştır. Çok eşliliği yasaklamıştır. E bunun gibi sübyancıların oyunu bozulmuştur. İşte Atatürk´e düşmanlıklar bunun içindir. Çünkü kadınların erkeklerin kölesi olmaktan kurtarmıştır. Kadınları evinin hanımı yapmıştır.

Kadın spikeri izlemek olmazmış. Senin kalbin kötü bey efendi. Ben ne diyeyim. Siz ancak görmek istediğinizi görmek istiyorsunuz. Bu konu ile tanık olduğum bir konuyu anlatayım tam bu meseleye uyuyor. 1977 senesinde Merzifon da bir Pazar günü gazete almak için gazete bayii ne gittim. O zamanlar sağcılık solculuk olayları vardı. Gazeteci bir iş için. Bir yere gitmiş. Benim bir arkadaşıma bırakmış. İçeriye girdim selam verdim. Bir imam hatip öğretmeni ile arkadaşım tartışıyorlarmış. Bir gece öncede nazlı ılıcak iki erkek ile açık otumda idi. Bu meseleyi tartışıyorlarmış. Arkadaşım bak hocam Mustafa ağabeyim sağcıdır. Bu konuyu soralım dedi. İmam hatip öğretmeni ?nazlı ılıcak sağı temsil etmek için mi? Orada idi? dedi. Bende evet dedim. O zaman neden sunucunun soluna oturdu, dedi. Yani sunucunun soluna oturmak demek solcu olduğunu gösteri dedim. Madem sağcı sunucunun sağına oturmalı idi dedi. Sen sağcımı sın?  Dedim! Evet dedi. Sen solcusun dedim. Hayır dedi. Benim solumdasın dedim! Cevap verecek durumu kalmadı. Bu sefer dekolte bir kıyafet giymiş. İki memesinin arasındaki beni gözüküyordu dedi. Ben öyle bir şey görmedim dedim. Arkadaş sen gördün mü dedim. Valla bende görmedim dedi. Bak arkadaş şu karşıdan giden kadının kalçasında ben var dedim. Nereden biliyorsun dedi. Benim hayalimde öyle geçiyor dedim. Seninde hayalinden nazlı ılıcağın iki memesinin arasında ben geçmiş onu görmüşsün deyince. Benim işim var dedi arkasına bakmadan kaçtı gitti. Bu yukarıda bahsettiğim kişide bunun gibi birisidir. Söylediği şeylerin ne insanlıkla nede İslamiyet ile bağdaşan bir tarafı yoktur. Atatürk´e düşmanlıklarını ortaya koyabilmek için böyle abuk sabuk şeyler söylüyorlar. Bu bey efendi 6 yaşındaki bir kızın 60 yaşındaki bir erkekle evlenebileceğini söyleyen şahıstır. Sinop ve Edirne de bu zatı konuşturmadılar. Diyanetin yapması gerekeni vatandaşlar yapıyor. O konuşturmayan topluluğun içerisinde bazı kişiler için. Soruşturma açıldı. Dinci geçine bu şahıslar İslamiyet´i aşağılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sebep ise Osmanlı yönetimine geçmektir. Ülkeyi ne duruma getirdiler, görüyorsunuz değil mi? Saygılarımla

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenler! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenler! Ne mutlu laikim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 01 ? 06 ? 2016 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44