Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DOĞRU VE GERÇEK SÖZLÜK (2)

DOĞRU VE GERÇEK SÖZLÜK (2)


Yalan 1; Cumhuriyet 79 yıllık bir zulüm dönemidir!

Doğru ve Gerçek Sözlük;
Benim ?Seccade Şeytanları? adını verdiğim, gerçek İslam´la hiç ilgileri olmayan, indirilmiş Kur´an´a değil, uydurulmuş Kur´an´a inanan bazı Cemaat ve Tarikat mensupları, Cumhuriyet öncesinde vergi vermezler askere gitmezler, hurafelerle cahil halkı soyarlar ve tasallutta bulunurlardı.
Büyük Atatürk, Cumhuriyeti ilan ederek bu sapkınların saltanatına son verdi.
Atatürk´e ?Kefere Kemal? Cumhuriyete ?Zulüm Dönemi? demelerinin gerçek sebebi budur.

Sevgili gençler;
İslam dininde Allah ile kul arasına kimse giremez. Bu yüzden İslam´da ?Ruhban Sınıfı? yoktur.
Allah, Peygamberine dahi sadece ?Tebliğ yani anlatma? görevini vermiştir. Allah´ın Peygamberine vermediği yetkiyi Said-i Kürdi ´ye, Fethullah Gülen´e veya Jet Skici Cübbeliye vereceğini aklınız alıyor mu?
Prof. Yaşar Nuri Öztürk´ün ve aydın din alimlerimizin kitaplarını okuyun, bilgilenin ve bu din bezirganlarının oyunlarını bozun.

Cumhuriyet döneminde Türk Devletine karşı yapılan ?Silahlı Kalkışmaların? tamamında bu seccade şeytanları vardır. Patronları ya İngiliz ya Amerikan Ya Fransız ya Rus istihbarat örgütleridir. Yanlarına bazen Kürtçü-Bölücüleri, bazen Ermeni militanlarını aldılar.
Sevr görüşmelerinde bu kanlı iş birliğinin belgelerini bulabilirsiniz.

AKP iktidarında, belgeli İngiliz ajanı Şeyh Said´in adı Diyarbakır meydanına verildi! Atatürk´ün sözü olan ?Ne Mutlu Türküm Diyene? görüntü kirliliği yapıyor diye kaldırıldı. Milli Andımız tüm okullardan kaldırıldı. İşte AKP budur.

?Cumhuriyet dönemi zulüm dönemidir? sözü tamamen yalandır. Bu yalanı sürekli kullanan siyasetçiler de yalancıdır ve Türk Milletinin düşmanıdır?

Yalan 2; AKP AK bir partidir!

Doğru ve Gerçek Sözlük;
AKP, kuruluş çalışmalarından itibaren AK olmayan bir proje partisidir.
Türkiye´de ve dünyada para hareketlerini iyi bilen Rahmi Koç, İstanbul Belediye Başkanlığından sonra Tayyip Erdoğan için şu demeci vermişti, Hürriyet Gazetesi de o demeci manşetten yayınlamıştı; ?Erdoğan´ın 1,5 milyar dolar parası var!?
Erdoğan, Rahmi Beyi mahkemeye veremedi. Rahmi Bey de ?Ben böyle bir demeç vermedim? demedi!
AKP´nin kuruluşunda bu kaynağı belirsiz (!) paralar kullanıldı.
Bademlerin para kaynakları arasında, ?Avrupa´daki İşçi Şirketlerinin? dolandırılması (Yimpaş-Kombassan vs), Bosna Yardım paralarının iç edilmesi, Deniz Feneri Almanya dolandırıcılığı, Jet Fadıl dolandırıcılıkları, yolsuzluklar, rüşvetler, Türk şirketlerinin özelleştirme adı altında peşkeş çekilmeleri,
sıfırlama rezaletleri, kupon arazi kapkaçları vardır.

Sevgili gençler, bunların hepsinin belgeleri mevcuttur. Bir tane AKP veya eski Refah Partisi yöneticisi bunlar için ?iftira-yalan? diyemez. Size basit bir görev vereyim; Erbakan vefat ettikten sonra çocukları arasında yaşanan mal paylaşım kavgasını ve bu konudaki mahkeme zabıtlarını inceleyin. Konya´nın en büyük un fabrikasının başına gelenleri araştırın. Gerçek tefecileri bulacaksınız?

AKP´yi kuran ve halen de lideri olan Erdoğan iki kez cezaevine girmiş biridir.
Birincisi, görevli Yargıca küfür ve hakaret etmekten, ikincisi halkı ırk-din-dil-sınıf bazında ayrıştırmaya çalışmaktan!
Erdoğan´ın Genel Başkanlığında 2008 yılında Anayasa Mahkemesi, AKP´yi ?irticai eylemlerin odağı olduğu? gerekçesiyle para cezasına ve hak mahrumiyetine mahkûm etti. Mahkemenin asker üyesinin verdiği oyla da AKP tamamen kapatılmaktan bir oyla kurtuldu!

Bu kadar şaibe ve yolsuzluk içinde büyümüş, iktidar olmuş bir partiye hala AK diyen kişiye sorarlar; ?Sen renk körü müsün eyy Müslüman, senin neren AK!?

Yarın bir aksilik olmazsa, sözlüğümüzün sayfalarını çevirmeye devam edeceğiz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Temmuz 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23