Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


DÜNYADA IRKINA SAHİP ÇIKMAYAN

DÜNYADA IRKINA SAHİP ÇIKMAYAN


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Dünyada ırkına sahip çıkmayan bir devlet var mıdır?  Olduğunu tahmin etmiyorum.  Nüfusunun  % 70’şine yakını Türk ırkı olan bir ülkede iktidar olacaksınız. Bu ırkı yok kabul edeceksiniz. Dünyada bunun eşi ve benzeri yoktur. Yukarıdaki andımız doğrultusunda Türklüğümüzü korumanın gururu içersideyiz. Türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Atatürk “ benin servetim ve iftiharım Türk olmaktır” diyerek bize önderlik yapmıştır. Böyle bir önderin kurduğu devlette iktidar olacaksınız. Türk ırkı diye bir ırk yok diyeceksiniz. AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk diyeceksiniz. Olmayan Türklüğü üretmeye çalışıyorlar diyeceksiniz. Ben türküm demelerini ve Türkçülük yapmalarını kabul edemeyiz diyeceksiniz. Türkçülük ayağımızın altıdır diyeceksiniz. Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına almış bir iktidarız diyeceksiniz. Kimlerin sayesinde iktidar olduğunuzu görmezlikten gelerek Türkleri aşağılayacaksınız. Ondan sonrada Türklerin oyunu almak için ben türküm diyeceksiniz.

Türk ırkından olanlara yardımı esir giyeceksiniz. Arap ırkına gösterilen ihtimamın yarısını Türk ırkında olan soydaşlarımız Türkmenlere yardımı çok göreceksiniz. Irak da 80 gündür IŞİD kuşatmasında olan emirli deki Türkmenleri katliamdan ABD destekli Irak, PKK ve Peşmerge güçleri kurtarıyor. Türkiye nerede? Soydaşlarımızı kurtaranlara bakın. Utanmasam PKK’ya teşekkür edeceğim. Bu soydaşlarımızı katleden IŞİD militanlarının Gaziantep de eğitim kampı olduğu iddia ediliyor. Bir alman gazetesi kampın fotoğrafını dahi yayınladı. Biz hala IŞİD da terör örgütü diyemiyoruz.  Birleşmiş milletlerin IŞİD ile ilgili toplantısında bütün sözcüler IŞİD da terör örgütü diyor. Bizim sözcü ezilmişlerin direnişi diyor. Suudi Arabistan dahi Müslümanlığa zarar veren terör örgütü diyor. Bu Suudi Arabistan IŞİD de yardım eden ülkelerden birisi idi. Demek ki IŞİD’dın yaptığı katliamları görmüş. Ve IŞİD’dı kınamış. Bizim soydaşlarımız katlediyor. Adamlarımızı rehin alıp 85 gündür elinde rehin tutuyor. 25 Türkmen vatandaşımızı bir yerleşim yerinin meydanında kurşuna dizdi. Tepki bile göstermedik. Bir kınama mesajı dahi yayınlayamadık. Türkmenler sınıra geldiler Türkiye ye girmek için. Pasaportları olmadığı için sınırdan içeri alınmadılar. Suriye’den gelenlerin pasaportları var mıydı? Türkmenlerin varlığı birilerini rahatsız mı ediyor? Tayyip Erdoğan değil miydi? “Bana Türkmen milliyetçiliği ile kimse gelmesin. Biz her türlü milliyetçiliği ayalarımızın altına aldık” diyen. Kürt milliyetçiliği için. Barış sürecini her türlü melaneti yapmalarına rağmen sürdüren. AKP iktidarı değil mi? Neden? Türk milliyetçiliği ve Türkmen milliyetçiliğini ayaklarınızın altına aldınız?

2004 senesinde ben gürcüyüm. Eşim Arap diyen Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala. “Bana gürcü yakıştırması yaptılar. Af edersiniz ermeni yakıştırması yaptılar. Ben türküm” dedi. Türk olan birisi Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına alamaz. Çünkü bu Türk milliyetçiliği dillere destan olmuştur. Müslümanlıkla anılan bir ülke gösterin. Gösteremezsiniz, çünkü hiçbir ülke Müslümanlıkla anılmaz. Dış ülkelerde namaz kılan birisine ilk sordukları Türk müsün oluyormuş.  Müslümanlıkla anılan bir Türk ırkını kimse yok sayamaz. Türk milliyetçiliğini kimse ayaklarının altına alamaz. Türk ırkı asil bir ırktır.  İktidar istediği kadar Türk ırkı yok desin. Bu Türk ırkına bizler sahip çıkacağımız gibi tarih de sahip çıkacaktır.

Iraktaki Türkmenlere ve rehin tutulan konsolosluk görevlilerin Allahtan sabırlar diliyorum. Onlara yapılan zülüm biz Türklere yapılıyor. Yüreğimiz yanıyor! Kahroluyoruz! Amma elimizden gelen bir şey yok. Hepsinde şahsım ve Türk milleti adına özür diliyorum. Başka ülkelerin soydaşlarımızı katliamdan kurtarmalarına hem seviniyorum. Hem de utanıyorum. Utanıyorum kendimize büyük devlet diyoruz. Çaresizlikler içersinde başkalarının yardımına muhtaç olduğumuz için utanıyorum. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  03 – 09 – 2014 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44