Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


EKİP AYNI EKİP

EKİP AYNI EKİP


Tansu Çiller; Başbakan, DYP Genel Başkanı (Şimdi Saray Destekçisi-İmar Kurnazı)

Mehmet Ağar; Çiller’in İçişleri Bakanı-Susurluk Elebaşı (Şimdi Saray Özel Başdanışmanı-Babası Polis, kendi Polis ama ülkenin en zenginlerinden biri-Oğlu AKP Milletvekili, Gazeteci cinayetiyle suçlanıyor.)

Meral Akşener; Çiller’in Mehmet Ağar’dan sonraki İçişleri Bakanı-İYİ Parti Genel Başkanı. (Bakanlık devir teslim töreninde Ağar için; “Ağar’ın yükselttiği çıtayı, ben daha yükseğe çıkaracağım” demişti. Sizce çıkardı mı?
25 Mayıs 1997’de Denizli’de Ağar için “PKK ile mücadelede başrol oynayan bir insanı, medya bir zamanlar göğe çıkardı. Ama sonradan yere vurdu. Ama o yıkılmadı” demişti. Ağar’ın kızkardeşi!

Korkut Eken (Ağar’ın karakutusu) / Enver Altaylı (Şu an tutuklu. Amerikan ve Alman istihbaratlarının elemanı, Çiller ailesinin dostu) / Tolga Atik (Çiller’in MİT’e yerleştirdiği bastıbacak) / Hüseyin Kocabıyık (AKP MV.-Çiller’in danışmanı- Eşi Uşak Valisi) / Mümtazer Türköne (FETÖ’cu olmaktan hapis yattı. Bahçeli’nin ısrarıyla tahliye oldu. Çiller’in konuşmalarını yazan ve ona “Bu vatan için kurşun atanda, yiyende şereflidir” dedirten kişi) / Şükrü Karaca (Çiller’in Danışmanı) / Özer Uçuran Çiller (Çiller Özel Örgütünün başı ve bu örgüt üyesi gazetecileri organize eden zat) / Süleyman Soylu ( Çiller tarafından AKP’ye gönderilen kişi) / Köksal Toptan (DYP Kurucusu-AKP Bakanı- TBMM Başkanı- CB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi) / Mehmet Sağlam (Sekiz Yıllık kesintisiz eğitimi savunan Çiller’in Bakanı- Sekiz yıllık kesintisiz eğitimi kaldıran AKP’nin M. Eğitim Bakanı)

Alaattin Çakıcı / Sedat Peker ve diğerleri. (Salak siyasetçileri maymuna çeviren, tüm zamanların mafya babaları, şimdi hepsi AKP korumasında)

Değerli Okurlar;
Sedat Peker konuşuyor da, neden başka kimse konuşmuyor diye bana soruyorsunuz? İşte öncelikle konuşması gerekenlerin bir kısmı yukarıdaki kişilerdir. Sırada resmi-sivil üst düzey bürokratlar var. Ama konuşamazlar. Gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığı böyle zamanlarda bunlar susar, saklanır. Bazıları yurtdışına, bazıları hastanelere kaçar. Bazıları da vatan kurtaran aslan pozuna girerler. Konuşamazlar, çünkü heybeleri çöp doludur.

Bir dönem ülke yönetiminde sorumluluk alan bu kişilerden, benimle konuşmak isteyen herkesle, kim olursa olsun, diledikleri televizyon canlı yayınında ve Türk Milleti önünde konuşurum.
Benden önce ve sonra görev yapan Sayın Bakanlar ve Milletvekilleri; Sizler niçin susuyorsunuz? Çıkın milletin önüne ve bildiklerinizi söyleyin. Mafya babaları kadar yüreğiniz yok mu?

Amacım, Türkiye’de artık namuslu onurlu gençlerin, kadınların siyaset yapmalarının önlerini açmaktır. Bunu yapmanın yolu ise toptan temizliktir.
Kim ne halt ettiyse hesabını bağımsız yargıya vermelidir.
DOĞRU Parti olarak, “Devr-i Sabık” ısrarımızın nedeni budur.
Bu defa temizlik, Türk Milleti tarafından demokratik yolla mutlaka yapılmalıdır.

Şimdiye dek yapılmadı da ne oldu? Kuzu postuna sarılmış AKP geldi, Devletimiz neredeyse yıkılma noktasına geldi. Ülkemiz bizzat iktidar tarafından soyuldu, hala da soyuluyor, insanlarımızı din ile aldatıp, en büyük kötülüğü İslam’a yaptılar.

Laik Cumhuriyet, AKP tarafından Ortadoğu bataklığına batırılmaktadır.
Erdoğan, kendisini belli bir dönem için seçilmiş biri olarak görmemektedir. Kendisine soru sorulduğunda kızmakta ve Türk Milletine hesap vermeyeceğini söylemektedir.

Defalarca söyledik; Beyefendi, siz Sultan değilsiniz, Şah değilsiniz, Padişah değilsiniz, Halife hiç değilsiniz. Siz, görevi-süresi-sorumlulukları-yetkisi anayasamızda yazan bir fanisiniz.
Sizden önceki on bir Cumhurbaşkanı nasıl gittiyse siz de öyle gideceksiniz.
Yeter artık, ayaklarınız lütfen yere bassın. Bayat simitleri ısıtıp, insanlara sattığınız günleri unuttunuz mu? Karkas etten sucuk yaptığınızı da unutmadınız değil mi?

Aziz Türk Milleti;
Bu kez son şansını kullanıyorsun! Ya Atatürk’ün emanetine sahip çıkıp, özgür ve medeni bir ülkede yaşarsın, ya da Arap ülkelerindeki insanlar gibi, tebaa olarak yaşarsın.
Daha ne söyleyeyim be arkadaş. Lütfen ayağa kalk ve kaderine el koy…

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Haziran 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55