Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ELİMİZDE BELGE VAR

ELİMİZDE BELGE VAR


 

Başbakan Davutoğlu ? elimizde belge var. PKK ile paralelciler işbirliği yapıyorlar? diyor. Size göre PKK ile işbirliği yapmayan kaldı mı? AKP´nin yanında olamayan herkes PKK il işbirliği yapıyor. Ergenekoncular, muhalefet partileri, TV´ler, Gazeteler hatta sivil toplum kuruluşları. AKP´ye muhalif olanların hepsi size göre işbirliği yapıyor. Tabii AKP hariçtir. ?Elimizde belge var.

PKK ile paralelciler işbirliği yapıyorlar? diyor. AKP´nin elinde her zaman belge ve görüntü vardır. Siz söyledikçe yandaşların buna inandığını biliyorsunuz. Fakat her nedense bir türlü ne belgeler. Nede görüntüle bir türlü ortaya çıkmıyor. Gezi parkı olaylarında polisin aşırı güç kullanmasından kaçanlar camiye sığındı. O camiye sığınanlar içinde. Camide içki içtiler denildi. Elimizde görüntüler var denildi. Hatta bir hafta içersinde bu görüntüleri kamuoyu ile paylaşacağız denildi. Aradan aylar seneler geçti. O görüntüler bir türlü yayınlanmadı. Kabataş iskelesinde benim başörtülü bacıma saldırdılar. Çocuğunu ve kendisini darp etiler denildi. Bunun içinde elimizde görüntü var denildi. Bununda aslı astarı çıkmadı.

AKP böyle söyleyince AKP yandaşları hemen inanıyor. Bunu da bildikleri için. Elimizde görüntü var. Veya belge var diyorlar. Onlarda inanıyor. O söylemler ile bize karşı savunuyorlar. Mesela 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda. Şahısların evlerinde bulunan dolarlar ve TL´ler için. Bunları arama yapanlar koydu dediler. Yandaşlar hala o paraların arama yapanların koyduğunu savunuyor. Sırf AKP´liler söyledi diye. Madem arama yapanlar koydu da elin parası o ev sahiplerine faizi ile birlikten neden verildi.

O paralar başkasına ait ise o parayı sahiplenmek haram değil mi? Söyledikleri her şey boş çıkmasına rağmen. Şimdi bir zamanlar ne istediniz de vermedik dedikleri paralelcileri PKK ile işbirliği yapıyorlar diye. Cemaat taraftarlarını suçlu gösterme çabasındalar. Ben ne cemaatiyim! Ne de AKP´liyim! Ben cumhuriyetçi ve Atatürkçüyüm. Cemaatin PKK ile işbirliği içersinde olduğuna inanmıyorum. Şayet bu eylemleri onlarla birlikte yapıyorlar ise. Canları cehenneme! Onların Müslümanlığından şüphe ederim. Bu günkü duruma suçlu aranıyor gibi geliyor bana. Kendi gözlerinde ki merteği görmeyenler. Başkalarının gözünde çöp arıyorlar. Bu günkü durumun tek suçlusu AKP´dir.

Barış süreci diye diretmemiş olsalardı? Ve PKK´nın yaptıklarını duymazlıktan gelmeselerdi. Görmezlikten gelmeselerdi. Ülke bu gün bu durumda olmazdı. Orduya operasyon yaptırmaya iktidar değil miydi? Yoksa paralelciler mi yaptırmadı? PKK ile Oslo da iktidar görüşmedi mi? Öcalan ile devamlı iktidar görüşmedi mi? Dolmabahçe mutabakatını Öcalan, HDP ve iktidar birlikte hazırlamadı mı? Diyarbakır da Kürtçe türküler eşliğinde birlikte halaylar çekilmedi mi? Esas PKK ile işbirliği yapan ve ülkeyi bu günkü durma getiren iktidardır. Suçu başkalarına atarak bu işten kurtulamazsınız. Bütün bu şehitlerin vebali iktidardır. Sebepte biz yaparsak olur. Biz biliriz düşüncesi ile hareket etmektir.

Devletin sorunu olan terör olayını AKP´nin sorunu gibi algılayıp tek başlarına sorun çözmeye soyundular. Hâlbuki bu devletin sorunudur. Devletin sorunu da mecliste çözülür. Meclisi hiçbir zaman gale alamdılar. Muhalefetten ve milletten gizleyerek yaptıkları bütün işlerde duvara tosladılar. Şimdi çıkış yolu arıyorlar. Fakat çok geç kaldılar. Yara her geçen gün derinleşiyor. Artık bu yaraya dermen olacak merhem bulunamıyor.

Orduya kumpas kurulurken iktidar dört köşe idi. ülke bağırsaklarını temizliyor diyen iktidar değil miydi? PKK itirafçıları ile işbirliği yaparak onları gizli tanık yapan iktidar değil miydi? Bu davaların savcısıyım diyen iktidar değil miydi? Bu itirafçılar gizli tanık yapılırken. Bunlara olağan üstü imkân tanıyan iktidar değil miydi?  Kimlik değiştirmek, tanınmamak için estetik ameliyatı yaptıran iktidar değil miydi? Bu kumpası kuran cemaat ile birlikte hareket eden iktidar değil miydi? Şimdi de gizli tanıkları yargılıyorlar. Onlara her türlü imkânı tanıyan iktidar değil miydi?  Şimdi gizli tanık olayında çark edildi.

Cemaat için sonra ne dediler? Bizi kandırdılar denildi. Gizli tanıklarda sizi kandırdı. Kiminle işbirliği yaptılarsa iktidarı kandırdı. PKK bizi kandırdı denilmedi mi? Nasıl kandırdı? Oslo da ki görüşmeleri deşifre etmekler iktidarı kandırmış oldular. O Oslo da yapılan gizli görüşmelerde. Neler konuşuldu ise meydana çıkacaktı. MİT müsteşarı ifadeye çağrıldığında ifade vermeye gitseydi. O zaman çok şey açığa çıkacaktı. Belki bu gün iktidarda AKP olmayacaktı. Bir gecede MİT müsteşarını dokunulmazlı zırhı giydirdiler. Başbakan elimizde belge var falan diyerek milletin düşüncelerini saptırmaya çalışıyor. Ellerlide öyle bir belge olsaydı. Çoktan açıklarlardı. Haydi, açılayın da bu belge ne imiş bizlerde görelim. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 02- 04 ? 2016 Mustafa KOÇAL  

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44