Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ERKEN SEÇİM OLUR MU?

ERKEN SEÇİM OLUR MU?


Halk arasında erken seçim konuşuluyor. Erken seçim olur mu? Erken seçimin olması Devlet Bahçeliye bağlıdır. Devlet bahçeli istemez ise erken seçim olmaz. Şu anda Devlet Bahçeli partisini kurtarmanın yollarını arıyor. Cumhurbaşkanını sonuna kadar destekleyeceğini deklere etti. Ya seçim barajı indirilecek. Ya da AKP ile Devlet Bahçeli seçim ittifakı yapacak. Bu günlerde Devlet bahçeli CHP ye iktidardan daha fazla saldırıyor. Bir zamanlar millet bize muhalefet görevi verdi diyordu. Amma işler birden değişti. Ansızın bir gece gelebiliriz söylemi moda oldu.

Devlet Bahçelide bu söze uygun olarak ansızın saf değiştiriverdi. İktidarın yanında yer alıverdi. Ne idi bir zamanlar? CHP den daha çok iktidarı eleştiriyordu. İktidarın lideri ile sanki birbirlerine düşman gibi idiler. Birbirlerine söylemedik laf bırakmadılar. Şimdi iktidar Devlet bahçeli için methiyeler düzüyor. Devlet bahçelide iktidara methiyeler düzüyor. Zannedersiniz eskiden beri can ciğer dostlar. Cumhurbaşkanı ne söylerse ayni konuya oda bir şeyler söylüyor. Cumhurbaşkanını eleştirenlere Devlet bahçeli anında cevap veriyor. Bir robot yapmışlar.

Suudi Arabistan bu robota vatandaşlık kimliği vermiş. Devlet Bahçeli Suudi Arabistan´a verdi veriştirdi. Siz nasıl Müslümansınız diye söylemediğini bırakmadı. Kendi ülkesinde olanlardan haberi yok zannedersem? Türkiye de iki din var. Birisi Allahın indirdiği din. Biriside icat edilmiş din. İcat edilmiş dinde her şet mubah sayılıyor. Allah ile konuştuğunu dahi söyleyenler var. Manisa da sakallı, sarıklı, cübbeli birisi ?Manisa´nın üzerinde deprem bulutları dolaşıyordu. Allah bana sordu. Sallayayım mı dedi. Sallama dedim! Deprem doğuya gitti? diyor.

Ayni kılık kıyafetli birisi ?15 Temmuzda boğaz köprüsünde askerin kafasın kesen Hazreti Muhammed idi. Darbeye karşı çıktı. Hepimiz gördük. İman gücü ile saldırdık? diyor. Allah beni af etsin bunları yazmaktan hicap duyuyorum. Sayın Devlet bahçeli bunlara neden bir şey söylemiyor da? Suudi Arabistan´a verip veriştiriyor. Buna benzer daha birçok olay var. İslamiyet de olmayan ve şirk olan birçok söylemler var. Bunlara neden bir şey söylemiyor? Bunlar iktidarı destekliyor diye mi söylemiyor? Devlet bahçeli kendisini ikinci adam olmaya hazırlıyor.

İktidar hadi bahçeliye sormadan erken seçim kararı alsın bakalım? Alamaz! Çünkü iktidarın eli bahçeliye mahkûm durumdadır.  Ben desteğimi çektim derse İktidar sıkıntıya düşer. İktidar bütün planlarını Devlet Bahçeli ile birlikte hareket edeceği üzerine yapıyor. Devlet bahçelide seçimlerden sonra ikinci adam olma hayalinde. Onun için Devlet Bahçeli ne derse o olacaktır. Bu ülkeye en büyük kötülüğü 7 Haziran seçimlerinden sonraki tutumu ile Devlet Bahçeli yapmıştır. Önümüzde ne zaman yapılacağı belli olmayan seçimlerde ikinci ve kalıcı kötülüğü yapmaya kendisini hazırlıyor.

Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı, Devlet Bahçelide yardımcısı olacak. Bu hayaller üzerine planlar yapılıyor. Bu planları gerçekleşirse yandı gülüm keten helvası olur. Onun için uyum yasaları Aralık ayına kalmış. Neden? Devlet Bahçeli İYİ partinin gelişmesini gözlemliyor. Ona göre hareket edecek. Uyum yasaları Aralık ayında da görüşülemez. Çünkü 2018 yılının bütçe görüşmeleri başlayacak. Zaman bu millete ne gösterecek bekleyip göreceğiz. Allah hakkımızda hayırlı olacağı versin. Şimdilik bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 16- 11- 2017 Mustafa KOÇAL  

Not: Herkes Atatürkçü ve cumhuriyetçi oldu. Bilmem atık yazdıklarımı bundan sonra yazmasam mı? Ne dersiniz?

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44