Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ESSELAMÜ ALEYKÜM

ESSELAMÜ ALEYKÜM


 

İktidar en sonunda terörle mücadelenin anahtarını buldu. ESSELAMÜ ALEYKÜM. Ne duruyorsunuz? Fırlayın sokaklara önünüze gelen tanıdık tanımadık herkese selam verin. İçin kan ağlayan esnafa alışveriş yapmak için değil yalnız selam vermek için girin. Amma dikkat edin! Esnaftan fırça yemeyin ne derse alttan alın. Haydı batıdakiler! Binin arabalarınıza doğru doğuya her gördüğünüze selam verin. Haydi, doğudakiler biliyoruz eviniz barkınız kalmadı. Yinede siz binin arabalara ben doğudan sizlere selam vermek için geldim diye. Selam verin! Bazılarının boynuna sarılın. Haydi güneydekiler! Ne duruyorsunuz doğru en kısa yoldan kuzeye gidin. Her gördüğünüze selam verin.

Terörün bitmesine katkıda bulunmak için geldik deyin. Terörü silahla bitiremedik. Selamlaşarak kucaklaşarak bitireceğiz. Ha gayret Türkiye hemen harekete geçin. Başka türlü şehit gelmesini engelleyemiyoruz. İstikrarı bulamayan iktidar en sonunda istikrarın reçetesini buldu. Selamlaşmak kucaklaşmak en iyi savuma silahı olduğu keşfedildi. Komşunuzun kapısın saat başlarında çalın selam verip kucaklaşın. Bunu ne kadar yaygınlaştırılsak, terörü o kadar çabuk sonlandırırız. Doğuya gittiğinizde karşınıza terörist çıkarsa onun anladığı dilden selamınızı verin. Terörist hemen silahını atıp senin boynuna sarılır. Neden? Daha önce gelmedin diye belki sana sitemde edebilir. Şifre yeni keşfedildi dersin. Ülkenin başbakanı bu formülü yeni keşfetti. Sokaklara çıkmaya korkmayın. Polisler sizleri meydanlarda çiçeklerle bekleyecek. Örtülü ödenekten çiçek paraları ödendi. Sakın ha sokakta canlı bombacı görürseniz. Korkmayın patlayıcı yerine gül yaprakları koymuşlar.

Ey sayın başbakanım. Siz sokaklarda hiç yalnız yürüdünüz mü? Halkın arasına karıştınız mı? Arkanızda bir ordu koruma. Birisi ansızın elini uzatsa yandı. Korumalar karga tulumba hemen alaşağı ederler. Çökerler üzerine Allah ne verdi ise. Canını çıkarırlar. Terörü lanetlemek için. Yürüyüş yapanların başına gelenleri gördük. Hangi sokağa çıkmaktan bahsediyorsunuz? Millette sokağa çıkacak derman mı bıraktınız? Hele elinde bayrakla 8-10 kişi bir araya gelsin bakalım başlarına neler gelecek. İnsanlar korkudan birbirine Allahın selamını vermekten korkar hale geldi.

Birisine kazaen selam versen, beni nereden tanıyorsun diye soruyor. Milleti birbirine düşman ettiğinizin farkında değilsiniz her halde? Bizden olanlar! Bizden olmayanlar diye milleti ayrıştırmadınız mı? Taraf olan bertaraf olur demediniz mi? Alevi suni diye milleti ayrıştırmadınız mı? Ergenekoncu. Balyozcu diye ayrıştırmadınız mı? Bunlar geziciler diye ayrıştırmadınız mı? Bunlar paralelci diye ayrıştırmadınız mı? Bize muhalif olanlar bu ülkenin düşmanıdır denilmedi mi?

Barış sürecine karşı çıkanlara bunlar vatan haini denilmedi mi? Bunlar analar ağlasın istiyorlar. Bunalar şehit gelsin istiyorlar diye suçlamadınız mı? Siz hiç anketlere bakmıyor musunuz? AKP´liler CHP´lilerden kız almam kız vermem diyor. Onlarda AKP´lilerden kız almam kız vermem diyor. Siz milleti öyle bir ayrıştırdınız ki. Olaylar buralara kadar geldi. Siz bunları nasıl bir araya getireceksiniz merak ediyorum. Ülkeyi bu duruma AKP´nin politikaları getirmiştir. Milleti teröre telin yürüyüşünde bile bir araya getirmiyorsunuz? Şimdide evde, kahvede oturmayın sokağa çıkın deniliyor. Siz koruma ordusu ile dolaşıyorsunuz. Ondan sonrada vatandaşa sokağa çıkın diyorsunuz. Vatandaşı sokakta kim koruyacak? Artık ülkede vatandaşın can ve mal güvenliği kalmamıştır. ESSELAMÜ ALEYKÜM demeyi sakın unutmayın. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKİM DİYENE! 01- 04- 2016 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44