Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


EY TÜRK MİLLETİ KENDİNE GEL ARTIK

EY TÜRK MİLLETİ KENDİNE GEL ARTIK


Kaldır başın ezilip durma. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış bir partiyiz. Bize Türklük içinde kimse gelmesin diye aşağılamaya çalışanlara boyun eğme artık.  Sen Nuh peygamberin soyunda gelen ve 16 devlet kurmuş bir soydan geliyorsun.

 Bu ülkede 60 milyon yakın Türk yaşıyor. Bize Türkçülük için kimse gelmesin diyerek. Bu 60 milyonu aşağılamaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Ben AKP iktidarından önce Türkçülüğü aşağılayan hiçbir parti görmedim. Yani 2002 tarihinden önce Türkçülük hiçbir zaman konuşulmamıştır. AKP iktidara geldi. 

Türkçülük konuşulmaya başlandı. Hatta Türk ırkı diye bir ırk yok deme cüretini gösterdiler.  AKP’li Yasin Aktay bunu söyledi. AKP’nin kitabında Türkçülük yok. Türkçülük anayasadan çıkacak. Bunu kim söylemiş olabilir? Ahmet Davutoğlu bunu söyledi. Ömer Çelik Olmayan ırkı oldurmaya çalışıyorlar.  

AKP sayesinde Türk olmadan kurtulduk diyenler bile çıktı. Türkçülük bizim ayağımızın altının kiridir. Kahrolsun Türkçülük bunu da söyleyen Mehmet Metiner’dir. Bu şahıs Kürt kökenlidir. Bu dahi Türkleri aşağılıyor. Neden 2002 senesinden önce bu Türklük konuşulmuyordu? Çünkü Türkçülüğü aşağılayan hiçbir parti yoktu.

 AKP tüzüğüne Türkçülüğü almamış. Çünkü Türkçülüğe karşı olan bir tüzük hazırlanmıştır. AKP’nin kuruluşu dahi tek adamlılıktır. Şayet tüzük bir heyet tarafında hazırlansaydı. Belki o heyet Türk kelimesini tüzüğe koyabilirdi. Şimdi Türkçülüğü kabul etmeyenlerin nüfusumuza oranı ne kadardır?  

60 milyon Türkün içerisinde Türklüğünü inkâr eden çıkar mı? Çıkacağını zannetmiyorum.  Fakat bu millet öyle bir hale geldi ki? Korkudan ve yandaşlık yüzünden Türklüğünü gizleyen dahi olabilir. Gündüz yani gece kani olanlar bile olur. Türk ırkı diye bir ırk yok diyen. Yasin Aktay’a soruyorum. Biz ırkımızı göğsümüzü gere gere söylüyoruz. 

O zaman sende ırkını söyle de bilelim. Bizim ırkçılık yapmak gibi bir niyetimiz olmadı, olmazda. Çünkü biz Türk milleti olarak laikliği kabul etmiş bir milletiz. Herkes inancında hürdür. İstediği inanca gönül bağlaya bilir. Ayrıca demokratız. Bizim Türkçülüğümüze hiç kimse müdahale edemez. Herkes inancında hürdür. 

Benim garibime AKP’lilerin Türkler ile ne alıp veremediği var. Biz kimseye Türkleri sevin demiyoruz. Gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz. Bir devleti yöneten yöneticiler. O devletin bütünlüğünü korumak durumundadır. Ayrımcılık yapmaz ve yapmaması da gerekir. Ülkemizde ise biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış bir partiyiz. 

Bize kimse Türkçülük içinde gelmesin denilmesi tuhaf bir söylem. Bunu hiçbir devlet başkanının söylememesi gerekir. Çünkü ayrımcılık olur. Devlet başkanları ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumakla mükelleftir. Ayrımcılığa meyletmesi mümkün değildir. Çünkü devlet başkanı ülkesini beraberlik içerisinde yönetmesi olmazsa olmazıdır.

 Bizde ise saldım çayıra Mevla’m kayıra. Ülke olarak ayrımcılığı aklımızın ucundan dahi geçirmemeliyiz. Ayrımcılığın fitili bir yanarsa! O yangın kolay kolay söndürülemez. Ve sonu hüsran olur. Allah böyle düşüncelerden korusun. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİLİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜRKÇÜKYÜM DİYENLER!

                                                        Mustafa KOÇAL 8 -02-2024.           

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34