Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


EYY VELİNİMETİMİZ ANKARA

EYY VELİNİMETİMİZ ANKARA


Bizi bizden çok düşünen değerli kan kardeşimiz fidancığımızın getirdiği mübarek namenizi aldık. Gönderen, getiren iki cihanda azize olsun!

Mübarek namenizde işaret buyurduğunuz konularda siz değerli büyüğümüzle hemfikiriz. Zaten hedefimiz bir, yolumuz bir ise, fikrimiz niye ayrı olsun ki?
En büyük temennimiz öncelikle siz değerli büyüğümüzü en kısa zamanda “Federe İslam Devletinin Halifesi” olarak görmektir, inşallah.

Siz ve Arap-Kürt karışımı olan Hanım Sultanımız BÜYÜK KÜRDİSTAN’A
Molla Mustafa Barzani Şıh’ımızdan daha fazla hizmet ettiniz.
Kürtçü Obama, İsrailoğulları ve “Mizrahi” denen Kürt Yahudileri bile sizden sonra gelirler.

Şikâyetçi olduğunuz tüm konularda haklısınız.
Lakin bu olaylar tarafımızdan planlanarak yapılmaktadır. Muradımız asla size isyan etmek, sizi zor durumda bırakmak, çıktığınız bu kutlu yola hendek kazmak değildir. Fakat bunları da yapmaz isek, işbirliğimiz kabak gibi ortaya çıkacak.
Siz, Ağustos ayındaki seçimlere kadar Türk Milletine bir şey çaktırmayın dediğiniz için böyle ufak tefek eylemler yapıyoruz.
Gerçi sizin muhteşem hitabetiniz her türlü ayıbımızı kapatıyor, size olan hayranlığımızı her gün arttırıyor ama arada bir bazı yanlışlarımız da olmuyor değil.
Mesela, bazı askerlerin kaçırılması bizi de üzüyor. Fakat örgüt, varılan anlaşma gereği eylem koyamadığından, savaşçılarımız tembelleştiler. Temizlik ve çamaşır yıkamak için eleman bulamıyoruz.
Bizimkiler de TC Askerlerini kaçırıp, bu işlerini onlara gördürüyorlar. Yakında bu problemi, taşerona vererek çözeceğiz.

Değerli Büyüğümüz;
Müsaadenizle size olan hayranlığımızı arttıran hitabet ustalığınız önünde eğilmek istiyoruz.
Türk Milletine her olayı “Demokrasi-Demokratikleşme-İleri Demokrasi” diye yutturuyorsunuz ya, işte bu taktiğiniz bizim çok hoşumuza gidiyor.
Türk Milleti, “Nasıl demokrasi bu? Örgütün demokrasisi mi olur? Elinde silah olan adam nasıl demokrat olur? Uyuşturucu kaçakçıları- insan kaçakçıları-profesyonel tetikçiler demokrat olabilir mi? Çoluk çocuk demeden insan öldürenler demokrasiyi hak ediyorlar mı?” diye niçin sorgulamaz ve her dediğinizi büyülenmiş gibi kabul eder, bunu anlamış değiliz…

Değerli Halifemiz;
Dediğimiz gibi, davamıza en büyük hizmeti siz yaptınız. Bu her türlü takdirin üstündedir. İzniniz olursa, direnişimizin simgesi olan “Kandil Dağı” ismini, “Halife Dağı” olarak değiştirmek istiyoruz. Ayrıca Kandildeki en derin iki oyuğa (mağara)“Özelce” ve “Fidanlık” isimlerini vereceğiz.
Bu iki oyuk, bölgenin en çukur oyuklarıdır.

Değerli Büyüğümüz;
Hamdolsun şimdilik bir eksiğimiz yoktur. Sizden ve Sayın Öcalan’dan gelecek talimatları bekliyoruz.
Minnetimizin küçük bir hediyesi olarak, Şehzademiz Efendimizin vakfı için 100 mekap kundura kutusu doları gönderiyorum. Hayırlılara vesile olur inşallah.
Sayın paşamızla birlikte çektirdiğiniz, TC Ordusunun tatbikatını izlerken çekilen resimlerinizi çok beğendik. Hele gözünüzde gözlük, elinizde dürbün olan resim mükemmeldi, aynen bizim buralarda bolca bulunan CIA Ajanları gibiydiniz, maşallah.
Aman TC Ordusu oralarda oyalansın, dağı taşı boşu boşuna bombalayıp dursun, Türk Milletinin gözünü boyamaya devam etsin, buralara gelmesin, başımız derde girmesin, rahatımız kaçmasın…

En kısa zamanda Siz Halifemiz-Mesud Barzani büyüğümüz ve Kandildeki komutanlarımızla birlikte düzenleyeceğimiz, çalgılı-çengili
“Kandil Sıra Gecesinde” beraber olmak dileğiyle.

Barzani Büyüğümüzün evinde yaptığımız geçen buluşmamızda “Bağlama” çalan danışmanınızı da getirirseniz çok memnun oluruz. Onun gibi çalanını şimdiye kadar görmedik. Ustası kimse ona, çalmayı iyi öğretmiş…

Not 1: Değerli Büyüğümüz, bu Yalovalıları biz anlayamadık. Tüm oylarımızı sizin adayınıza verdik, yine de kaybettik. “Kim takar Yalova Kaymakam’ını” lafı boşuna söylememişler. Yalovalılar bırak Kaymakamı, sizi bile sallamadılar?
Nasıl oldu lo!

Not 2:
Elin iti, elin itine mektup yazmış. Yazsa da ipime, yazmasa da ipime!
İzniniz olursa, yarın bir mektup ta ben yazayım. Bakalım Türk Milleti ne diyecek!

Sağlık ve başarı dileklerimle 02 Haziran 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54