Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


FEDA EDEMEYİZ

FEDA EDEMEYİZ


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Açılımı feda edemeyiz! Bu söylem başbakan Ahmet Davutoğluna aittir. İki polisin şehit edilmesini 40’a yakın vatandaşın öldürülmesini, 170 polisin, bine yakın vatandaşın yaralanmasını feda ederiz. Neye karşılık feda ederiz? Kandildeki militanlarımızı Türkiye topraklarına gönderdik. Süreç bitmiştir diyen PKK liderinin söylemine karşıda olsa açılımdan vazgeçemeyiz. Bu PKK ne yaparsa yapsın sinemize çekeceğiz demektir. Terör örgütü karşısında diz çökmektir. Büyük devlet miyiz? Yoksa terör örgütü karşısında aciz duruma düşmüş. Her isteklerine boyun eğmek durumuna düşürülmüş bir devlet miyiz? PKK lideri süreç bitmiştir! Demesine ve militanlarımızı Türkiye’ye gönderdik. Gerisini siz düşünün diye tehdit edilmemize rağmen hala açılımdan vazgeçmeyiz demek çaresizlik içersine düşmektir.

Nerede bu AKP’nin akılı akilleri?  Şimdi çıkıp konuşsanız ya? Neredesiniz ülkeyi terk mi ettiniz? Dilinizi mi yuttunuz?  O zaman konuşuyordunuz. Milletin talebi imiş gibi gösterip. Açılıma büyük kitlelerin desteği var. Öcalan’a bebek katili denilmesini istemiyorlar. Dağdakiler af edilsin ve Öcalan serbest bırakısın diyorlar. Türk kelimesi kullanılmasın gibi taleplerin vatandaştan geldiğini söylüyordunuz. Ne oldu? Şimdi sesiniz çıkmıyor. Çıkın şimdi milletten biz yalan söyledik. Diye özür dileyin. Sizin iktidara verdiğiniz o rapor belki de iktidarın bunları bu kadar şımartmasına neden olmuştur. Durumun öyle olamadığını sizde biliyordunuz. Gittiğiniz yerlerde hep protesto edildiniz. Sonra şehir merkezlerinden kaçıp jandarma bölgelerinde toplantı yaptınız. Bu günkü olayların oluşmasın da sizinde katkısı vardır. Bu vebale ortaksınız. Hadi gidin o zaman gittiğiniz yerlere PKK yandaşlarına etmeyi, yapmayın diye yalvarın bakalım. Biz sürecin gündem de kalması için yalan söyledik. Bu eylemlerden vazgeçin deyin bakalım size ne diyecekler?  Terör örgütüne terör örgütü denilmesin diye bu akiller değil miydi? Ondan sonra terör örgütü denilmedi.  PKK unsurları denildi. Şimdi cumhurbaşkanı terör örgütü demeye başladı.

Başbakan “bize terör örgütlerine yardım ediyorsunuz” diyorlar. Hiçbir terör örgütüne yardım etmedik. Yardım ettiğimizi söyleyenler ispat edemezler ellerinde belge yok, diyor. Demek ki bütün belgeler kendi ellerinde.  Terör örgütü yalnız PKK ve IŞİD değil. Özgür Suriye ordusu terör örgütü değil mi? Bizde ki PKK ne ise Suriye deki özgür Suriye ordusu da odur. El Kaide, El Nusra terör örgütü değil mi? Bunlara yardım edilmedi mi? Bunların ileri gelenleri Antalya da bir araya gelip toplantı yapmadılar mı? Bunların ülkemiz de bir araya gelip toplantı yapmalarına izin vermek dahi yardım değil midir?  IŞİD’ın lideri Bağdadi Hatay Hastanesinde tedavi edilmedi mi? Bu yardım değil midir?  O tır’lar yakalandığı zaman neden kıyamet kopardınız?  Görevden aldığınız savcının açıklaması var. Sandıklarda roket mermilerinin olduğunu söyledi. Türkmenlere yardım gönderiyorduk denildi. Yardım devlet sırrımı olur. Amma Türkmenler bize yardım gelmedi dedi. IŞİD militanlarının sınırımızdan geçmesine izin verilmesi demek terör örgütüne yardım değil midir? Belge yok ellerinde deniyor. Tır’ların sırrı bir belgedir.  Özgür Suriye ordusuna yardım ettik mi?  Bunlarla birlikte hareket eden El Kaide ve El Nusra da bu yardımlardan yararlandı mı? İşte terör örgütüne yardımın belgesi bunlardır.

Ülkede bir sürü vahim olaylar oluyor. Genel seçimde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde onlarca toplu açılışlar yapıldı. Cumhurbaşkanının teşekkür gezilerinde yine toplu açılışlar yapılıyor. Bu kadar toplu açılışın yapıldığı bir ülkede işsizlik diye bir sorun olur mu? Neden? İşsizlik her geçen gün artıyor?  Bu ülkede olan her kötü olaya mutlaka bir kılıf bulunuyor. Yarınki yazımda bu konu ile IŞİD ne ise PKK aynidir. Bu konuları işleyeceğim. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  12 – 10 – 2014 Mustafa KOÇAL

  

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44