Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


FETO İLE MÜCADELE

FETO İLE MÜCADELE


15 Temmuz geçeli iki seneyi geçti. Hala FETO ile yatıp FETO ile kalkıyoruz. Allah bu kişinin belasını versin. Bunun yüzünden yüzlerce kişi mağdur oldu. FETO ile ciddi mücadele edilmiyor. Siyesi ayağı hala ortaya çıkarılamadı. 15 Temmuzun başaktörlerinden olan General Mehmet dişlinin en yakını kardeşi. Şaban dişli Hollanda ya büyükelçi atandı. Amerika ya giden bir gurup AKP milletvekilleri güleni ziyaret ediyor.

Bu gurup gülen ile fotoğraf çektiriyor. Bu fotoğraf basında yer aldı. Bunlar hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Fakat FETO´YU ancak resimler de görenlerin çoğu tutuklandı. Bank Asya para yatıranlar hakkında işlem yapıldı. FETO ile resim çektiren gurubun içerisinde olan. Ve FETO ile omuz omuza olan AKP Siirt milletvekili Afif Demirkan genel başkan yardımcılığına atandı. AKP milletvekili olanların hiç birisine dokunulmadı.

Nerede o meclis kürsüsünde FETO ya methiyeler yağdıranlar. FETO´yu yüzyılın adamı olarak gösteren ve methiyeler düzün kişi FETÖ örgütünü araştırma komisyonu başkanı yapıldı. Ve bu komisyon FETÖ nün siyasi ayağına rastlanmadı dedi. Buna AKP´lilerden başka inanan olmadı. Cumhurbaşkanı her gittiği yerde FETO´dan bahsediyor. Dünyaya FETO´yu şikâyet ediyor. Dünyanın FETO urunda mı? Kendi işinizi kendiniz görün diye düşünürler. Devamlı FETO´dan bahsetmek bu bir nebze dahi şerefi olmayan bu kişi yüceltiliyor. Sizdeki FETÖ´cüleri bize verin diyor. Hani bir iki ülkede bazı fetö´cüleri karga tumba yakalayıp getirmiştik. Almanya da neden yakalanıp getirilmiyor. Baş imam Adil öksüz neden bulunamıyor?

Dış ülkelerde devamlı FETO´dan bahsediliyor. Sanki onlar FETO´yu bu duruma iktidarın getirdiğini bilmiyor mu? Sizdeki FETÖ´cüleri bize verin deniliyor. Türkiye dekiler halledildi dışarıdakiler mi kaldı? AKP kendi içerisindeki FETÖ´cüleri temizlemeden bu iş kesinlikle bitmez. Herkes durumun böyle olduğunu biliyor. Onun için önce yakınlarında olanları temizlemek gerekir. Dünyaya şikâyet etmek hiçbir şeyi halletmez.

Başkasına göbek kestirmeye gerek yok. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Kaybolan eşeği başkaları ararken şarkı söyleyerek arar. Çünkü umurunda değildir. Amma eşek sahibi nerede ise eşeğini koşarak arar. Zekeriya öz nasıl yurt dışına kaçtı? Görüntüleri TV de yayınlandı. Bu zatın nereye gittiği belli değil mi?  istihbarat bu kişinin nereye gittiğin bilmiyor mu? Bu kişi yakalanıp getirilse bunun hakkında çok davacı olacaklar var. Bu FETÖ işi karmaşık bir hal aldı. İktidar kendi kendine öz eleştir yapmalıdır ki? Bu olay çözüme kavuşsun.

Yoksa bu olay senelerce başımızı ağrıtır. Nasıl bu olayı kendimiz bu duruma getirdi isek. Yine kendimiz bu olayı çözüme kavuşturmalıyız. FETÖ´yu bu duruma kendimiz getirdik. Başkaları değil. FETO´yu mecliste eleştirenleri iktidar nerede ise hainlikle suçlayacaktı. Hoca efendiyi böyle eleştiremezsiniz diye hatibin üzerine yürüyenler kimlerdi? Bunların hiç birisi hakkında soruşturma açıldı mı? Arsaları verenler nerede? Türkçe olimpiyatlarında methiyeler düzenler nerede? Ergenekon davalarını açan savcı nerede? Bu Ergenekon davaları değil mi?

Bu ülkeye 15 Temmuzu yaşatanlar. Bir şey haledilecekse kökünde başlanır. Bir ağacın dallarını kesmekle ağcı kurutamazsınız. Kesmeye kökünde başlarsanız ağacı kurutabilirsiniz. Ağacın dalları kurumaz. Kesilen dal kesildiği yerden filizlenir. İktidar FETÖ ile mücadele ediyoruz diyor. Diyor da? Dere balıkları ve akvaryum balıkları ile uğraşıyor. Esas balina balıkları çevrelerinde kuyruk sallayarak dolaşıyor. Onları ya görmüyorlar! Ya da görmezlikten geliyorlar.

AKP milletvekillerinde birisi şöyle demişti. FETÖ´ nün sızmadığı tek parti AKP demişti. Meclis kürsüsünden muhterem hoca efendiyi eleştiremezsiniz diyenler. İktidar milletvekilleri ve bakanlar değil miydi? Bu ülkede AKP iktidar olduğu müddetçe FETÖ olay çözülmez. Çünkü siyasi ayak ortaya çıkarılamaz. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 30-09- 2018 Mustafa KOÇAL  

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44