Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


FETÖ KELİMESİ ARTIK BIKTIRDI

FETÖ KELİMESİ ARTIK BIKTIRDI


Bu cemaat ile ilgisi olan var. Olmayan var. Artık bu FETÖ bir suç üretme olayına dönüştü. Bir zamanlar bir olay olsa hemen ilk suç Ergenekoncu olmak idi. Sonra gezi parkı olayına dönüştü. Şimdi birisine suç ihdas edileceğinde hemen FETÖ´CÜ damgası vuruluyor. Cemaatçi olmak başkan bir olay FETÖ terör örgütü mensubu olmak başka bir olay. Ülkede bir sürü cemaat var. Bunlardan bazıları birbiri ile kavga dahi ediyor. FETÖ terör örgütünü ülkenin başına bela eden iktidardır. Bu olaylardan sonra ?millet ve Allah bizi af etsin? denilmedi mi? Şimdi birisi bank Asya´ya para yatırmış. Veya bu banka aracılığı ile çocuğuna para göndermiş.

Böyle kişiler gözaltına alındı. Bunların FETÖ terör örgütü ile ne alakası var. Veya cemaatin okulunda okumuş. Bu gün cemaatin okullarında okuyan binlerce kişi var. İktidar partisinin içerisindeki milletvekillerinin çoğu cemaatin okullarında okumuş. Veya çocukları onların okullarında okumuş. Bunları gören yok. Garibanın çocuğu onların okulunda okuması suç teşkil ediyor. Böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Cemaate para yardımı yapış. Veya cemaat adına para toplamış.

Dindarları kandırmış. Binin bunları tepesine. Veya arsasını cemaate vermiş. Veya cemaate okul yapması için belediye arsasını vermiş. Bunlara ses çıkarılmıyor. Türkçe olimpiyatlarına solan vermiş. Kendiside oraya katılmış ve konuşma yapıp cemaatin liderine övgüler yağdırmış. Olanlara ses çıkarılmıyor. Cemaatçi birisi ile arkadaş olmuş. Adamı o kişi ile arkadaş olduğuna bin pişman ettiriliyor.

Şimdi gelelim iktidarın cemaatle işbirliği yaptığı döneme. Seçimlerde işbirliği yaptılar. Şu slogan ne ifade ediyor? Beraber yürüdük bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda. Sloganı cemaat ile birlikteliğin sloganı değil miydi? Cemaatle araları bozulunca bu slogan bir daha söylenmedi. En önemli birliktelik ise Ergenekon davalarında yapıldı. Bu davalar başladığında. Karşı çıkanlara bırakın savcılar işlerini yapsınlar. Önemli suçlar ortaya atılıyor denilmedi mi?

Generaller tutuklanırken ülke bağırsakların temizliyor denilmedi mi? Dönemin başbakanı ben bu davaların savcısıyım demedi mi? MİT müsteşarına dokunulmazlık getirilirken. Genelkurmay başkanına bu hakı tanımayarak tutuklanmadı mı? Bu Ergenekon davaları ordudaki Atatürkçü generalleri tasfiye etmek için açılmadı mı? İktidar bu davalara müdahil olmadı mı? Mahkemelere gizli tanıklar iktidar tarafından bulunmadı mı? Bunlarla işbirliği yaparken, her fırsat da Gülene övgüler yağdıran iktidar mensupları değil miydi?

Bitsin bu sıla hasreti diye. Güleni ülkeye çağıran iktidar değil miydi? 17- 25 Aralık olaylarından sonra ne istediniz de vermedik diyen iktidar değil miydi? Fehmi koruyu aracı kullanarak gülene gönderen iktidar değil miydi? Bu olaydan sonra orduya kumpası kuran cemaatti diye açıklayan. AKP´nin bakanı değil miydi? Bu kumpası kuran cemaat olduğunu başka birisi söylemedi. İktidarın bakanı söyledi. Demek ki bu kumpası biliyorlarmış.

AKP milletvekillerinde birisi tahminime göre yanlış hatırlamıyorsam Denizli milletvekili olacak. FETÖ´NÜN sızamadığı tek parti AKP´dir demişti. Sızmalarına gerek yok ki? Zaten işli dışlılardı. Can ciğer kuzu sarması gibilerdi. Okul yapması için cemaat arsa tahsis eden Ankara belediye başkanı değil miydi? Yurt genelinde FETÖ´CÜ armaya gerek yok. Siyasi ayağı aramaya da gerek yok. AKP´nin içerisindekilere ben FETÖ´CÜ diyemem. Ancak onlara cemaatçi diyebilirim. Burada cemaatçi ile FEFÖ terör örgütü mensupların birbirinden ayırmak gerekir. Bunu birbirinden ayıramadığımız için. Önümüze geleni tutuklamak yanlış olur.

Şimdi gelelim 15 Temmuz kalkışmasına. Kim yaptı bu kalkışmayı? Ergenekon ve balyoz davaları ile ordudan tasfiye edilen. Atatürkçü ve cumhuriyetçi komuta kademesinin yerlerine, kimler atandı? Cemaatçi komutanlar atanmadı mı? Bu cemaatçiler kozmik odalara kadar sokulmadı mı? Kozmik oda ordunu ve ülkenin en gizli planlarını olduğu yerdir. Bu gizli planlar cemaatin eline geçti. Bu planların onların eline geçmesi 15 Temmuzun hazırlayıcısı olmuştur.

Buda iktidarın hatalarından birisidir. FETÖ örgütünü ülkenin başına bela eden. İktidardır. Kendi ayaklarına kurşun sıktıklarının farkına varamadılar. Hani bir söylem vardır. Kendim ettim kendim buldum derler. Buda aynen onun gibi olmuştur. Kendileri ettiler. Kendileri buldular. Hiç başka yerlerde FETÖ´CÜ aramasınlar. Kendi içlerinde arasınlar. Cemaatçi ile FETÖ örgütünü birbirinden ayırsınlar. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 24- 05- 2017 Mustafa KOÇAL

 

 

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44