Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


FETÖ ÖRGÜTÜ İLE LAYIKILA MÜCADELE EDİLDİ Mİ?

FETÖ ÖRGÜTÜ İLE LAYIKILA MÜCADELE EDİLDİ Mİ?


FETÖ örgü ile layık´ı ile mücadele edildi mi? Baba göre kesinlikle layık´ı ile mücadele edilmemiştir. Mücadele ediliyor gibi gösteriliyor. Hep dere ve akvaryum balıklarının olduğu yerlere ağ atılıyor. Esas balına balıklarına hiç dokunulmuyor. Adil öksüz yakalandı mı? Neden yakalandı? FETÖ´ nün imamı olduğu için yakalanmadı mı? O zaman neden serbest bırakıldı?  İstenilse iğne deliğine girse bulunur. Mecliste cemaat liderini eleştirenlere, AKP milletvekilleri ne yaptı? Yaptıkları zannedersem meclis kayıtlarında vardır.

En ağır sözlerle onlara saldırılmadı mı? Bakanlardan ve AKP milletvekillerinden cemaat liderine övgüler yağdırılmadı mı? FETÖ örgütünü araştırma komisyonu kuruldu. İfadesine başvurulması gerekenler ifadeye çağrılmadı. Feytullah gülene methiyeler düzenlere bir kenara bırakıldı. Bank Asya ya para yatıranlar gözaltına alındı. Hâlbuki devlet kendisi dahi bu bankaya para yatırmış. Bu olaylardan sonra AKP milletvekillerinden birisi ?FETÖ´ nün sızamadığı tek parti bizim partidir? dedi. Sızma kelimesi çok hafif kalan bir kelimedir. Zaten senelerce kol kola can cana idiler. Neden sızma gereği duysunlar?

Şimdi gelelim esas meselemize. İtirafçı olan serbest kaldı. Devlete karşı kalkışma yapan birisinin itirafçı olması nasıl kabul edilir ki? Pekiyi iyide bu itirafçılar ne gibi bilgiler verdiler. Türkiye cumhuriyeti devletinin büyük millet meclisini bombalayan bir örgütün elemanın itirafı nasıl geçerli olur. İtirafçı olmak FETÖ´cü olduğunu kabul etmektir. Bu nasıl FETÖ ile mücadele etmektir. Bunlar itirafçı oluyor. Serbest kalıyor! Emir kulu olan erler ve askeri okul öğrencileri halen hapisteler? Bu erler ve öğrenciler kendilerine verilen emri yerine getirmişlerdir. İşin gerçeği anlaşılınca telsim olmuşlardır. Bunlar askeri kurallara riayet etmiştir.

Askerlikte bir kural vardır. Emir demiri keser derler. Bunun anlamı verilen emre itaahat edeceksin demektir. Bu çocukların hapiste tutulması haksızlıktır. Hiç değilse dışarından yargılanmaları yapılabilinir. FETÖ´cü olanlar hapiste çıkıyor diye. Dedikodu dolaşıyordu. Bu dedikoduların doğruluğunu AKP milletvekili Şamil Tayyar doğrular cinsten beyanda bulundu ?örgütün altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanetti. İhanet kısmının kaçmasına göz yumuldu. Birçok ilde FETÖ borsası kuruldu milyon dolarlar dönüyor. Sıkıntı büyük? diyor. Demek ki ortalıkta dolaşan dedikodular doğru imiş demektir.

Demek oluyor ki? FETÖ´cülar halen birileri tarafından korunuyor. O zaman bir yerde bir aksaklık var demektir. FETÖ örgütünün siyasi ayağın bulunmamıştı. Hani kurdukları komisyon siyesi ayağına rastlanamadı demişti.  FETÖ´ nün siyasi ayağı halan görevini sürdürüyor demektir. 15 Temmuz da tutuklanalar FETÖ´cü olanlar bir yolunu bulup çıkabiliyor. Fakat Atatürkçü ve cumhuriyetçi olanlar hapis kalmaya devam ediyor.  Birde bu FETO denen zatın ABD´den isteği gündemden düştü. Hani valizler dolusu belgeler verilmişti ABD´ye ne oldu? Neden bir daha gündeme getirilmedi? Türk asıllı Alman vatandaşı gazeteci hapiste idi.

Çok büyük sözler söylendi. Kesinlikler vermeyiz denildi. Amma bir anda söylenenler unutuldu. Bir anda çıkarıldı. Almanya´dan gelen bir özel uçakla Almanya ya uçuverdi. Giderken de neden tutukladığı mı? Ve nasıl bırakıldığımı bile bilmiyorum diyerek gitti. Demek ki bir işin üzerine düşülürse olabiliyormuş. İktidar FETO denen zatın istenmesini gündemden düşürdü. Gönderilmesini istemiyor mu acaba? Adil Öksüzün yakalanıp, sonra serbest bırakılası nasıl insanı bazı düşüncelere sevk ediyorsa? FETO denen zatında ABD´den istenmesinin gündemden düşürülmesi de insanı bazı düşüncelere sevk ediyor.

Acaba her ikisi de? Ne yaptık isek beraber yaptık demesinden mi korkuluyor? İnsan başkan bir anlam veremiyor. FETÖ´cü olanlarında, bir yolunu bulup hapisten çıktıklarını düşünürsek. Bunda bir terslik var demektir. Hapiste olanlara devamlı sorulan bir soru var. Sana harçlığı kim gönderiyor? Sorusu soruluyormuş. Bunu soranlar milyon dolar sana nereden geldi diye. Neden sormuyorlar?  İnsanın aklına birçok sorulacak soru geliyor. Sebeplerini ancak bilenler biliyor. Bizle de böyle faraziyeler ile kendimizi avutuyoruz. Gerçeği bilmemiz imkânsız. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 23- 03-2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44