Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


FETÖ ÖRGÜTÜ FAALİYETİNE DEVAMI EDİYOR?

FETÖ ÖRGÜTÜ FAALİYETİNE DEVAMI EDİYOR?


Ege ordu komutanının emir subayı FETÖ imamı ile temasını sürdüre biliyorsa?  Hollanda bir bankanı sahibi olabiliyorsa?  Almanya da 1.400 iş yeri açabilmişse? Türkiye de Ergenekon davasını başlatan Zekeriya Öz Almanya da sıkı korunan lüks bir villada hayatını sürdürüyorsa.

Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye somak gerekir. Demek oluyor ki bu FETÖ örgütü faaliyetini sürdürüyor demektir. Zekeriya öz bu Ergenekon davasını açtığı zaman başbakan kendi zırhlı aracını verip koruma tahsis etme yerine. Sen ne yapıyorsun ülkenin milli ordusuna bunu nasıl yapıyorsun diye. Hakkında soruşturma açtırsaydı. FETÖ olayı bu duruma gelmezdi. Ahmet Davutoğlu Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) toplantısında ki olayı anlattıktan sonra.

FETÖ’CÜLERİN ne kadar korundukları ortaya çıktı. MİT Mehmet Dişlinin FETÖ’CÜ olduğunu ve emekli edilmesini genel kurmaya bildiriyor. YAŞ toplantısında emekli edilmesi isteniyor. YAŞ toplantısında emekliği gerçekleşmiyor. Kardeşi Şaban dişli böyle bir şey olmadığın söylüyor. Şaban dişli AKP milletvekili idi. Şaban Dişli şimdi Hollanda büyük elçisi. Şimdi gelelim Ergenekon davasına Zekeriya Öz bu davayı Feytullah gülenin emri ile başlatmıştır. İktidar bu açılan mahkemeye müdahil olmasaydı. Zekeriya Öz görevden alınıp hakkın da soruşturma başlatılsaydı.

Veya Almanya ya kaçması önleseydi çok şeyin seyri değişirdi. Zekeriya Öz Almanya da sıkı korumalı bir villada Oturuyorsa? Bunu orada koruyan ve masraflarını karşılayan Amerika da ki zattır. Belki Zekeriya Öz Türkiye de bazı kişilerle temasını sürdürüyordur. Almanya da ki Örgüt elemanları bir arada tutuyordur. Bu Ergenekon davasını açan. Zekeriya Öz davayı açtığı zaman yandaşlar nelersöylemediler. Heykeli dikisin diyenler oldu. Ordu mensupları için. İyi ki bu generaller ile savaş falan girmemişiz diyenler oldu. Ben bu davanın savcısıyım diyenler oldu.

Ordu içerisindeki Karuzatları (pislikleri) temizliyor diyen oldu. TV’lerde bunlar yağlı kazığa oturtulsun diyenler oldu. Mahkemeye gizli tanıklar getirildi. Hem de PKK militanlarından yanılmıyorsam Osman Öcalan idi. En önemlisi kozmik odaya girmelerine dahi izin verildi. Bu kozmik odadan alınan bilgiler ile örgütlere ve yabanların istihbarat örgütlerine yerleştirilen 283 kişi deşifre oldu. Çoğunun öldürüldüğünü söyleyen yargılanan emekli genelkurmay başkanı İlker Başbuğ. Ergenekon davası ordu yönetimindeki generalleri tasfiye edip yerlerine kendilerinin belirlediği komutanların atanmasını sağlamak olmuştur.

Bu Ergenekon davası ile Feytullah Gülen amacına ulaşmıştır. Bu emeline ulaşması ülkenin başına 15 Temmuz olayını getirmiştir. Sonra FETÖ örgütü ile mücadele başladı. Bu mücadelede yalnız gariban takımına yapıldı. Bank Asya para yatıranlar. Bu banka ile iş yapanlar. Veya bu banka aracılığı ile çocuğuna para göndereler gibi kişilerle oldu. Hakkında soruşturma açılanların çoğu itirafçı oldu. İtirafçı ne demek? Bildiklerini anlamak demek değil midir? Bu kadar itirafçıdan alınan bilgiler ışığında bu olay çözülemedi ise. Bunda bir sakatlık vardemektir. Bugün Burhan kuzuyu bir kanalda izledim.

Bizim içimizde olup da FETÖ ile ilgisi olmayan yoktur diyor. Şu yazdıklarıma göre bu FETÖ örgütü faaliyetine devam ediyor demektir.  Bu mücadelede yol alınmamış demektir. İktidar mücadele planlarını bir daha gözden geçirmelidir. Yoksa bu örgüt ülkenin başına bela olmaya devam edecektir. Bunun önlemi derhal alınmalıdır. 4 sene sonra bile ege ordu komutanının emir subayı bu işin içerisinde oluyorsa iyi düşünülmelidir. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratı diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!                         

18– 06-2020 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44