Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Feyyaz Hoca´nın sihirli değneği?

Feyyaz Hoca´nın sihirli değneği?


Feyyaz Hoca´nın sihirli değneği?

         Daha dün bir bugün iki? Önüme geçen soruyor??Feyyaz Hoca Bandırmaspor´da iş yapar mı?? Tabi ki çok erken bir soru? Feyyaz Hoca henüz Toki  Sitelerinde kulüp binasının yerini bulmakla meşgul?

                                ?Feyyaz Hoca cin gibidir??

      Feyyaz Uçar futbolu zekâsıyla oynamış cin gibi bir İstanbul Bey Efendisi´dir her şeyden önce? Esprileri havada yakalayıp, isterse anında geri fakslayan ironilere sahip bir futbol adamıdır? İzlediğim spor programlarında çıkardığım özelliklerinden sadece birkaçı bu saydıklarım?

    Teknik Direktör Feyyaz Uçar kısa zamanda Yönetimi, futbolcuları, basını, taraftarı tanıyacak ona göre Bandırmaspor´a yararlı olan ilaçlarını hazırlayacaktır?

    ?Feyyaz Hoca öncelikle Bandırmaspor´un nabzını dinleyecektir??

   Feyyaz Hoca Bandırmaspor´u 9.haftada 5 puan ile teslim almış, umutlarını neredeyse rakiplerinin silinen puanlarına bağlamış bir Bandırmaspor ile karşılaşmıştır? Önce Bandırmaspor´un şikayetlerini, kalbini dinleyecek, nabız atışlarını sayacak, organlarında ritim bozuklukları varsa reçeteyi yazıp Yönetim´e sunacaktır? Bu işlemin tamamlanması da en az 3-4 hafta demektir?

             ?Takımın istatistikleri ne diyor???

    Takımda kim oynuyor? Kim oynamıyor? Takım neden çok gol yiyip, az gol atıyor? Takımın yaş ortalaması kaç? Takımda kimler cansiperane oynayıp, kimler oynarmış gibi yapıyor?... Kendisi bu soruların yanıtlarını en kısa zamanda bulacaktır?

             ?Giresun maçındaki ışık..?

     Giresun maçında 2. yarıdaki oyunumuz bir ışık yakmıştır Feyyaz Hoca´ya? Bir santrafor, bir maestro, bir defans aradığına göre takımın iskeletini güçlendirme arayışlarına şimdiden girmiş demektir Feyyaz Hoca?

            ?Bandırmaspor´un ölüsü buysa??

    Bandırmaspor´un ölüsü, sadece moral motivasyonla Giresun gibi hiç te yabana atılmayacak bir takımı Doğan ile elinden kaçırmışsa kendine gelen bir Bandırmaspor´un neler yapacağı da ortadadır?Takım gerçek gücüne kavuştuğunda daha seyredilir ve puan toplayan bir ekip görünümü kazanacaktır?Bandırmaspor´un şimdilik zamana ihtiyacı vardır? Tabi bu çalışmaları yakından takip edecek bir görevlinin bilinçli takibini unutmadan?.

      ?Bandırmaspor´a tok karnına her öğün 3 kaşık kondisyon, 2 kık takım oyunu??

     Şimdilik 6 puanı bulunan Bandırmaspor´un reçetesine günde 3 kaşık kondisyon,2 kaşık takım oyunu her yemekten sonra tok karnına verilecek, takım uyumadan önce arkadaşlık hapı suyla karıştırılarak futbolculara içirilecektir? Feyyaz Hoca kendi deneyimlerine dayanarak takımı ayağa kaldırmaya çalışacaktır? En tehlikeli ilaç bana göre kondisyon şuruplarıdır? Maçların devam ettiği bu periyotta takıma güç kazandırmak için yüklenmeyi çoğu futbolcunun vücudu kabul etmeyeceğinden takım maç boşluklarına ve devre arasına sığınmak zorunda kalacaktır?

        ?Arkadaşlık çok çok önemli??

      Kıvanç, Emre, Daniel Costa isimli oyun içi liderlere Feridun, Atabey, Doğan, Serkan gibi yetenekleri yapıştırdığında Ömer, Bahri Can, Deyvid gibi hamal futbolcuların takıma katkıları daha da artacaktır?

       ?SABIR? sözcüğü de çok çok önemli?

     Bandırmaspor´un şimdilik tek ihtiyacı ilk yarı sonuna kadar kendisine gösterilecek sabırdır?. Feyyaz Hoca´nın elinde sihirli değnek yoktur?. Ancak Bandırmaspor´u ayağa kaldıracak ilaçların formülleri mevcuttur?

     Feyyaz Hoca son Giresun maçından sonra bir savunma, bir maestro ve bir santraforun siparişini vermiştir? Önemli olan eldeki malzemeye göre en kısa zamanda takımın oyun formunu oluşturarak takımda gerçekten oynayanlarla, OYNAR-MIŞ gibi yapanları birbirinden ayırmaktır!.....

  Giresun maçında Feyyaz Hoca´nın  özellikle  maçın 2. yarısında tribündeki seyircileri el hareketleri ile ateşleme gayreti ve hele Giresun gibi bir takımı bu halimizle Doğan ile elimizden kaçırmamız bende bu umutları doğurmuştur..

   Futbolun şansı Bandırmaspor´un yanında olsun?

                                           Zeyyat SAYGIN/ARADA BİR

/resimler/2016-11/7/2018290442544.jpg

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55