Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


GERÇEĞİ GÖRELİM ARTIK

GERÇEĞİ GÖRELİM ARTIK


Amerika ve İsrail, bölgemizdeki 4 devletten (Türkiye-İran-Irak-Suriye) toprak alınarak, ikinci İsrail olarak görev yapacak ?Büyük Kürdistan´ın? kurulmasını isterler mi?
-Hem de nasıl? Adeta hamile kadının aşerdiği gibi aşeriyorlar?

Amerika, Türk Politikacı ve askeri-sivil bürokratlarının ödlekliğinden yararlanarak, Temmuz 1991 yılından beri ?Çekiç Güç? adı altında, sözüm ona bölgedeki Kürtleri Saddam´ın zulmünden kurtarmak görüntüsüyle, Kürt Devletinin kurulması için çalışıyor. Bu amaçla 5 bin Kürt gencini Amerika´ya götürüp, yıllarca eğittiler ve kurulacak Kürt Devletinin bürokratlarını hazır hale getirdiler.
ABD; defalarca PKK´ya havadan silah ve mühimmat gönderirken yakalandı.
Her seferinde yanıt aynı idi; ?Yanlışlık oldu, özür dileriz!?

Etrafı Müslüman Devletlerle çevrili olan İsrail ise, varlığını sürdürebilmek için, Müslüman Ortadoğu´ya bıçak gibi sokulmuş, kendi kontrolünde bir Kürt Devleti kurulması için çok uzun bir zamandır çalışmaktadır. İsrail derin Devleti,
?Eski Ahit´in? Fırat´tan Nil nehrine kadar olan toprakları, kendilerine tanrı tarafından vaat edilmiş topraklar olarak görür ve buralara sahip olmak için gece-gündüz hiç durmadan çalışır. İsrail Devleti için tüm bölgeye sahip olmanın altın anahtarı olarak görülen Kürt Devleti, hem siyasi, hem stratejik, hem de kutsal bir hedeftir?

Dünyada bu gerçeği bilmeyen siyasetçi yoktur.
Peki, Erdoğan bölgemizdeki 22 ülkenin sınırlarını değiştirecek olan projeye, bunları bilmeden mi Eşbaşkan oldu? Türk Devletinin binlerce yıllık hafızasını barındıran Dışişlerinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin üst düzey yetkililerinin Erdoğan´ı uyarmamış olacağını düşünen birileri var mı?
Mutlaka uyarmışlardır! Hem sözlü, hem de yazılı olarak?

Sonuç; Erdoğan ve AKP Hükümetleri, bilerek ve isteyerek Türkiye Cumhuriyetinin aleyhine olacak bir projeye ortak olup, destek vermişlerdir. Bunun adı düpedüz ?Vatana İhanettir!? Bu suçun işlendiğini gördükleri halde, ilgililer hakkında yasal takibata geçmeyip, Atilla TAŞ´ın peşinden koşanlar da bu suçun ortaklarıdır?

Gelelim, Erdoğan´ın 30 yıllık dostu Fethullah Gülen´e;
Dünyadaki olayları takip eden ve kafası çalışan her siyasetçi net olarak bilir ki, Fethullah Gülen bir CIA projesidir. 174 ülkeye yayılmış FETÖ okullarında çalışan her üç kişiden biri CIA ajanıdır. CIA o ülkelerdeki dinlemelerini, belge-bilgi toplamalarını FETÖ Okulları üzerinden yapar. Ayrıca bu okullar, CIA ajanları için birer saklanma ve kaçış istasyonlarıdır.

Erdoğan ABD projesine Eşbaşkan, Gülen CIA projesi! Bu iki kişi birbirlerini kaç yıldır tanıyıp ilişki içindedirler? En az 30 yıl! AKP´nin iktidar oluşunda, Erdoğan´ın milletvekili seçilmesindeki Anayasa değişikliğinde, referandumda hep kol kola çalışmışlardır.
Karşılığında da Erdoğan, FETÖ militanlarının Türk Devletinin en önemli kurumlarına yerleşmelerine izin vermiştir. Eğer Erdoğan izin vermeseydi bir tane bile FETÖ´cu devlete giremezdi.
Erdoğan bunu niçin yaptı? Onu da kendi ağzından dinleyelim;
?Menzilimiz yani hedefimiz birdir bizim, onun için yardım ettik. Rabbim ve milletim bizi affetsin!?

Sonuç; Erdoğan ve AKP Hükümetleri, FETÖ´nün, Türk Devletine yerleşmesine, darbe yapacak güce ulaşmasına, ekonomik-siyasi güç kazanmasına bilerek ve isteyerek sebep olmuşlardır.
Bu suçun adı düpedüz ?Vatana İhanettir?
Bu suçun işlendiğini, kendilerine sunulan belgelere rağmen hala görmezden gelenler ve hala Atilla Taş´ın peşinden koşanlar da bu suçun ortaklarıdır?

Bilmem anlatabildim mi Sayın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı?

Not; Dış Politikadaki tüm yanlışlar Davutoğlu´nun sırtına yüklenmişti!
İç Politikadaki işlenen suçlar ise Efkan Ala´nın sırtına yüklenecek!
?Tek Adam? yönetiminde böyle olur kendi çocuklarının başını yemek?

Sağlık ve başarı dileklerimle 01 Eylül 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23