Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


GERİYE MARŞ, MARŞ

GERİYE MARŞ, MARŞ


Bir insanın ederi, kendine verdiği değer kadardır. Ne bir eksik ne bir fazla.
Ama kişi, üzerinde milletini temsil eden bir unvan taşıyorsa, isterse kendisi beş para etmeyen biri olsun, o makama gösterilmesi gereken saygıdan asla fedakarlık edemez. O makamın haysiyetini, şerefini canı pahasına korumak zorundadır. Çünkü o makam milletindir. Kendisi emanetçidir.
Eğer emanete hıyanet ederse milletine düşen, bu kişiden hesap sormaktır…

Türk Tarihine ve Türk Milletine göre, Türk Ordusunda Orgeneral olmak, Genelkurmay Başkanı olmak, Kuvvet Komutanı olmak şereflerin en büyüğüdür.

Türk Milleti bu makamlara baktığında, Mete Han ile (MÖ 209) başlayan 2.230 yıllık düzenli ordusunun Komutanlarını görür. Dünyanın tüm emperyalist devletlerinin ordularını yenen ve devletimizi kuran Atatürk’ü görür.
Şehit kanlarıyla sulanmış Sancağını görür. Saygıdan içi titrer o makamlarda bulunanlara bakarken.

Amma, bir zamanlar Mete Han’ın, Fatih’in, Atatürk’ün oturduğu makamlarda oturan, onlarla aynı üniformayı giyen, Türk Milletinin evlatlarının canını emanet ettiği kişiler, Devlet protokolü sırasında, minberden Atatürk’e hakaret eden bir densizin dört sıra arkasına atılmayı kendisine ve temsil ettiği makama yakıştırıyorsa, Türk Milleti için o makam geçici olarak yok hükmündedir.
Şahsen ben, acemi askerliğini yapmakta olan bir Mehmetçiğin önünde saygıyla eğilirim ama temsil ettiği makamın kutsallığını ve saygınlığını bilmeyen omuzu kalabalıklara selam bile vermem…
Hadi Paşalar, daha önce yaptığınız gibi AKP’nin örgütünden gelen tetikçi Savcılara koşun dava açın, içiniz ferahlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Atatürk’e hakaret eden kişiyi, devlet protokolünde 40’ncı sıradan 12’nci sıraya çıkarmasına gelince;
Aynı Erdoğan, “Kurtuluş Savaşını keşke Yunan kazansaydı” diyen yobazı, devletin sofrasında yedirmedi mi?
Başdanışmanı ve SADAT Başkanı emekli general, İslam Anayasasını yaptıklarını, Resmi dilimizin Arapça olacağını, Mehdi’yi beklediklerini açıklamadı mı?

Tüm bunlar ve yüzlercesi, Erdoğan’ın haberi olmadan mı yapılıyor sanıyorsunuz?
Türk Ordusunun Genelkurmay Başkanının ve Kuvvet Komutanlarının, Türk Devletinin Kurucu Liderine hakaret eden Diyanet İşleri Başkanından, azılı FETÖ’cu AKP Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’dan geriye atılmasının, Erdoğan’ın emriyle yapılmış bir aşağılama işlemi olduğunu görmüyor musunuz?

Erdoğan bu hareketiyle, kurma hazırlıklarında ileri bir safhaya geldiği “Federe İslam Devletinin” işaret fişeğini patlatmıştır. Görmek istemeyen gözler görsün diye…

DOĞRU Parti İktidarında “Diyanet İşleri Başkanlığı” Anayasal bir kurum olmaktan çıkarılacaktır. Tıpkı TRT gibi. İki kurum da Atatürk’ün kurduğu, Laik Cumhuriyetin dengeli kurumları haline getirilecektir.

DOĞRU Parti boşuna “Devr-i Sabık Yaratacağız” dememektedir.
Bizim her sözümüz, üzerinde yıllarca düşünülerek hazırlanmıştır.

Hesap soracağız!
Taliban gibi kafa kesici katillerle, “İnanç farkımız yok” diyenlerden,
Atatürk’e hakaret eden yobazlardan,
Yanmaz kefen, uçan takunya satıp fakir fukarayı dolandıranlardan,
İnsanlarımızı; Şıhlardan, Şeyhlerden, kerameti kendinden menkul seccade şeytanlarından kurtarıp, Türk Milletinin onurlu ve saygın, dünyanın nimetlerinden yararlanan, sorgulayan bireyler haline getireceğiz.

Bizlere istedikleri kadar tv-gazete ambargosu uygulasınlar, DOĞRU’lar olarak Türk Milleti ile gönülden gönüle konuşur yine anlaşırız.
Çünkü bizler Türk Milletinin emrindeyiz. Hem de karşılık beklemeden!

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene

Sağlık ve başarı dileklerimle 02 Eylül 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29