Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


HAMDOLSUN NAMUSLUYUZ

HAMDOLSUN NAMUSLUYUZ


Yıl 1992, DYP-SHP Koalisyonu 49 uncu Hükümet olarak görev başında.
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı koltuğunda Tokat Milletvekili Eczacı Güler İleri vardır. SHÇEK (Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu) Genel Müdürü ise İ. Melih Gökçek’tir ve bu kurum Güler İleri’ye bağlıdır.
Bakan İleri’nin babası vefat eder. Melih Gökçek derhal Bakanlık bürokratlarıyla görüşür ve parası SHÇEK tarafından ödenmek üzere 24 Ocak 1992 tarihli gazetelerde Bakan Güler İleri adına bir taziye ve teşekkür ilanı yayınlanır.
Her ne hikmetse ilanın yayınlandığının ertesi günü, ilan parasının SHÇEK tarafından ödendiğini gösteren makbuzlar tüm gazetelere fakslanır!

Her türlü yolsuzluğa karşı çok hassas olan medyada(!) büyük bir yaygara kopar, Bakan Güler İleri ilan parasını cebinden öder, istifa eder ve siyasi hayatı sona erer.

Yıl 2013, Muhafazakâr-Demokrat-Müslüman- Namuslu AKP dolu-dolu 11 yıldır tek başına iktidardadır. Devletin her kuruşunun takipçisi olan İ. Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Eşi öğretmen emeklisi olan Gökçek ömrü boyunca “maaşlı” olarak çalışmasına rağmen, bebişleri televizyon-futbol takımı-çok sayıda arazi sahibi olmayı becerebilmiş çok akıllı bebişlerdir.


Bebişlere yan bakan, korumaları tarafından bir araba sopa yer!
Kadın ve Aileden Sorumlu Bakan koltuğunda Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin oturmaktadır. Bakan Şahin, partisi tarafından Gaziantep Büyükşehir adayı yapılır. Şahin, Gaziantepspor-Elazığspor maçını protokolden izler.


Berabere biten ilk yarının ardından hışımla Gaziantepspor’un soyunma odasına dalan Bakan Şahin maçı kazanırlarsa takıma 500 Bin TL prim vereceğini söyler!

Ömür boyu maaşla çalışan biri nasıl bir defada 500 Bin TL parayı verebilir?
Bir insanın 500 Bin TL bağışlaması için, geride kaç tane daha 500 Bin TL si olması gerekir?
Her yıl mal bildiriminde bulunması gereken Bakan Şahin bağışladığı bu parayı ve gerideki yüzlerce 500 Bin TL yi nasıl açıklayacaktır?

*İlaç için bir tane AKP’li Bakan veya Milletvekili, bu Bakan Hanıma “Kızım bir defada 500 Bin TL bağışlayacak kadar zengin olmadığını biliyorum. Bu parayı nerden buldun” diye sordu mu?
*Yolsuzluğa karşı çok hassas olan dürüst medyamız, niçin bu olayı gündeme getirmedi?
*Bakan Fatma Şahin’i çanta gibi hiç yanından ayırmayan Först Leydi Emine Hanım, bu durumu manevi kızına niçin sormaz?
*Civanım-Şivanım-Delikanlım için bu meblağ, para değil de, paracık mıdır?

-AKP’li Bakanlarımızın tamamı hamdolsun namusludur.
Türkiye’nin en kıdemli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın bebişi Erkam’ın (Sahabeler’den birinin adı) sahibi olduğu “Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık” şirketi, varlığı ve iş kapasitesi ile her türlü takdirin üzerindedir.


-Başbakanımın Sultanımız Efendimizin akıl küpü bebişleri de aynı iş kolunda amcaları Binali Yıldırım sayesinde yıldırım gibi yükselmektedir.
-Bakan Suat Kılıç’ın, Ankara’da yıkılacak olan iki evi 25 Bin liraya alıp İ. Melih Gökçek’e restore ettirmesinden sonra 600 Bin TL değerinde mülke sahip olması da Bakan-Başkan işbirliğinin alkışlanacak örneklerindendir.


-Hele Bakan Kılıç’ın Kayınpederi olan Başbakanlık Başdanışmanı Ali Yüksel ve diğer Başbakanlık Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın eniştesinin tamamen zekâ ürünü bir olaya imza atıp 600 Milyon TL tutarında servete sahip olmaları “Sülün Osman’ı” bile kıskançlıktan çatlatacak kalitededir.


- Ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, hiç biri
“Deniz Feneri e.V” olayının üstüne çıkamaz. İnancın-dinimizin- insanlığın- ahlâkın ve adaletin bu kadar sömürüldüğü, istismar edildiği bir başka olay yoktur.
Almanlar, hamdolsun ki bu hakkımızı teslim edip, Deniz Feneri olayını
“Asrın Yardım Yolsuzluğu” ilan edip, madalyamızı verdiler, hakkımızı yemediler.

İşte böyle değerli okurlar. Hamdolsun hepsi okumuş- saygılı ve namuslu insanlar. Yatın kalkın bu namuslu iktidarın yerine, namussuz bir iktidar olmadığı için dua edin. Ya öyle bir iktidar olsaydı ne yapardık?
Maazallah ayağımızda don bıkmazdı o namussuzlar. Bu yüzden kimse kendine yeni liman aramasın.
Verin oyları Şivanıma-Civanıma, inanın gitmeyecektir yabana.
Hepsi size Nacar Marka kol saati olarak geri dönecektir…

Sağlık ve başarı dileklerimle 03. Aralık 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22