Aran KARAN


HEP DESTEK TAM DESTEK

HEP DESTEK TAM DESTEK


Ülkemizde büyük bir seyirci potansiyeli olan futbolda, SÜPER LİG ve TFF 1. LİG maçları tüm dünyayı kasıp kavuran Corona virus pandemi hastalığı gölgesinde, uzun sayılabilecek bir aranın ardından önceki hafta oynanan maçlarla başladı.

2. lig ve 3. liglerdede heyecan bu hafta oynanan maçlarla başlamış oldu. Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından başlayan ve pandemi sebebiyle şimdilik seyircisiz olarak oynan maçlarda mücadele edecek tüm liglerdeki takımlara centilmence bir mücadele içerisinde başarılar diliyorum.

 

Bilindiği üzere, geçtiğimiz yıl 2019-2020 sezonunu,TFF 2.lig kırmızı grupta ilk sırada tamamlayarak şampiyon olan bordo-beyaz Bandırma sporu muzunda yer aldığı TFF 1. ligde de 18 takım kıyasıya bir mücadele ile bir üst lig olan Süper lige çıkmanın mücadelesini veriyor.

Bir yandan ekonomik sıkıntılar içerisinde mücadele veren, bir yandan da pandemi sebebiyle sıkıntılar yaşayan kulüplerimiz Süper lig hayali ile 34 hafta sürecek zorlu bir maratonun ilk startını verdiler.

Bu süreçte HEP DESTEK TAM DESTEK sloganı ile sonunun şampiyonluk olmasını dilediğimiz bu zorlu mücadelede Bandırma sporumuza en içten dileklerimle sonsuz başarılar diliyorum.

       Geçtiğimiz ay, 11 Ağustos tarihinde olağan üstü genel kurulunu yapan Bandırmasporda başkanlığa Onur GÖÇMEZ seçilmişti. Hatırlanacağı üzere Onur GÖÇMEZ, Göksel KARLAHAN’ın başkanlığında şampiyonluk yaşayan yönetim kurulunda asbaşkan olarak görev yapan ve tüm taraftarın sevip, saygı duyduğu gerçek bir Bandırma sevdalısı.

Bandırmaspor’a gönül verenlerin gözünde büyük bir kredisi olan Onur başkan genel kurulunun ardından hiç ara vermeden çalışmalara hız vererek şampiyon olan takımı yeni transferlerle takviye ederek, aynı teknik yönetim ile kadrosunu şekillendirdi.

Aynı teknik kadro ile devam edilmesi ve özellikle yabancı transfer konusunda daha önce ülkemizde futbol oynamış, futbolcuların tercih edilmesi bence doğru bir hamleydi.

Ayrıca Onur GÖÇMEZ başarılı iş kariyeri sayesinde kulübün dışarı açılımında ve tanıtımında önemli rol oynadı.

Bunu yanında; sosyal medyayı kullanarak herkes ile birebir iletişim içerisinde olması, ikili ilişkilerdeki samimiyeti ve içtenliği, gençliğinin verdiği avantajları çok iyi kullanarak kısa sayılabilecek biz zaman içinde Bandırmaspor için büyük adımlar attı.

    Şüphesiz bu takım ve bu şehir çok daha iyi yerlere layık. Son yıllarda kimi zaman şampiyon olan, kimi zaman ligden düşen ve sergilediği inişli, çıkışlı grafik ile istikrarı bir türlü yakalayamayan bu takımın her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var.

Bu amaçla bu kentte yaşayan herkese büyük sorumluklar düşüyor. Topyekûn her şeyi yönetimden beklemek doğru olmaz. Bu şehirde yaşayan herkes gerek mülki amiri olsun, gerek oda ve borsalar olsun, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber Şehrimiz ve Bandırmasporumuz için bir araya gelmeli ve taşın altına ellerini koymalıdır. Geçmişte yaşanan küskünlükleri,kırgınlıkları bir kenara bırakmalı.

İmkânlarımızı Bandırmaspor için kullanarak gerekli kaynakları yaratmaya çalışmalı. Bugün artık günümüzde futbol bir endüstri kolu haline geldi. Ekonomik olarak güçlü ve alt yapısı gelişmiş takımlar her zaman söz sahibiler. Bu takımların bünyelerine kattıkları yıldız futbolcuların katkıları ise artık sadece sahada kalmıyor.Saha dışında da reklam ve forma satışlarından büyük paralar kazanıyorlar.

Bugün bu şehirde yaşayan herkesin en azından bir forma alarak kulübe olan desteğini vermesi gerekiyor.

Şunu unutmayalım ki, Bandırmaspor’un, yarınları için gerekli olan finansal gelir kaynaklarını şimdiden oluşturmak için planlar yapılmalı, kısa dönemde günü kurtaracak yatırımlar yerine, uzun vadede kurumsallaşma yönünde adımlar atılmalıdır. Ayrıca tesisleşmeye önem verilmeli, alt yapı yatırımları daha fazla desteklenmeli ve diğer branşlara da yatırımlar yapılarak kulübümüzün marka değeri daha da arttırılmalıdır. Bu bağlamda ROYAL HASTANESİ ile yapılan isim sponsorluk anlaşması çok önemlidir.

Yeri gelmişken ROYAL HASTANESİ yetkililerine buradan teşekkür ediyorum. Umuyorum ki; onların bu atılımı sponsorluk konusu söz konusu olduğunda konuya yabancı kalan şehrimizdeki diğer kuruluşlara da bir öncülük teşkil eder.

  Bu noktada bir sözümde cefakâr taraftarımıza olacak,her türlü şartlar altında destek verdiğiniz bu takımı yalnız bırakmayın. Uzun lig maratonunda istenmeyen sonuçlar olabilir. Ama takımı yalnız bırakmak olmaz. Belki pandemi sebebiyle maçlar seyircisiz olacak, ama tekrar seyircili olduğu zamanlarda Tribünlerimizi o eski renkli günlerine döndürelim.

Bandırmaya ve Bandırmaspora yakışır bir şekilde Fair Play ruhuna uygun olarak takımımızı destekleyelim.

  Son olarak sevgili futbolcular bir zamanlar toz toprak sahalarda Trabzon'a,Galatasaray'a kök söktüren Göztepe’yi,Karşıyaka’yı ezip geçen BORDO BEYAZ formanın kıymetini bilin. Sizin alın terinizle bu takım hak ettiği yere gelecektir. Sizlerin ve bu uğurda emeği geçen herkesin özverisi ile Bordo Beyaz bunu başaracak güçtedir.  Yeterki inanın.

      Evet değerli yöneticiler yükünüz ağır, imkânlarınız kısıtlı ama unutmayın ki, engeller aşılıp başarıya ulaşıldığında kazandığınız zafer daha bir değer kazanır. Yeni sezonda Yönetimi, teknik heyeti, idarecisi ve futbolcusu ile Bandırmaspora bir kez daha en içten duygularımla başarılar dilerim.

                                    21.09.2020    ARAN KARAN / arnkrn1907@gmail.com.

  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,90% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2422,03% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30