Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


HEPSİNİ KALDIRALIM

HEPSİNİ KALDIRALIM


Başta Anayasa olmak üzere ne kadar yasa-tüzük-yönetmelik varsa hepsini kaldıralım.

Kaldırmakla da kalmayıp, alayını yırtıp atalım.
Hiç olmazsa ?Kanunlara uydu mu, uymadı mı? derdinden kurtuluruz.
Uysa da kovdum, uymasa da kovdum, der geçersiniz. (Bazı ülkelerde ?V? harfi ?Y? olarak okunur. Bizde böyle bir uygulama yok.)

-YSK yeni bir karar verdi!
Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Yasası, (isme bakın! Kaldıralım demekle haksız mıyım?) oy verme gününden önceki son 10 günü kapsayan dönemde, Başbakan-Bakanlar-Milletvekilleri? makam otomobilleri ve resmi hizmete tahsisli uçak-helikopter dahil her türlü aracın kullanılmasını yasaklar. YSK toplanarak bu kanunun, Bağımsız ve Tarafsız Cumhurbaşkanı-AKP Genel Başkanını kapsamayacağını kararlaştırdı.

Ohh, bizlere bu sevinci yaşatan YSK´ya binlerce teşekkür.
Türkiye gibi demokratik rejimin en tepesinde bulunan bir ülkede, Cumhurbaşkanına (Yasak) ne demek yani! Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Böyle bir vesayet kaldı mı?
Bu kanunu kaldırıp, yerine şunu koyalım;
?Bundan böyle kim ki Başkan-Cumhurbaşkanı-Parti Genel Başkanı olur, o kişi istediği her zaman, istediği her aracı kullanabilir.? Gökbey adlı uzay aracı dahil?
Teklifim şudur;
Bir adet Kanun Hükmünde Kararname ile tek maddelik ?Sarayname? yayınlansın;
(Başkanımız velidir, ne yapsa yeridir?)

-Binali de kaldırdı!
Türkiye´deki tüm yatırımların yapıcısı, müteahhitsever, haram havuzu mucidi, Hollanda-Man Adası-Malta Adası yatırımcısı, Ulaştırma Bakanı-Başbakan-TBMM Başkanı- AKP İstanbul Belediye Adayı- Süperadam Binali, İstanbul´daki köprü cezalarını bir defada kaldırıverdi!
Rahmetli Naim Süleymanoğlu bile bu ağırlığı kaldıramazdı?

Bu kaldırmanın ve vatandaşı rahatlamanın bir ek madde ile yapılacağını söyleyen Bağımsız TBMM Başkanı, bundan böyle TBMM Başkanlarının da aynen Başkanımız gibi her türlü bağımsızlıktan muaf tutulacağını söyledi?

-Ulaştırma Bakanı kızdı!
Adı sanı Türk Milleti tarafından bilinmeyen bir fani, Ulaştırma Bakanı olduğunu iddia ederek, ?Yeni İstanbul Havalimanına taşınmanın eksiksiz ve tavizsiz yapılması? emrini verdi!
Bakan olduğunu söyleyen bu kişi konuşmasına şöyle devam etti;
?Bakın, benim Bakan olduğuma inanmayanlar, az sonra bineceğim makam aracımın plakasına baksınlar. Bakan olmayan birine hiç kırmızı plaka takılır mı? Ben hem bakanım hem de görenim? dedi!

Taşınmadaki gecikmenin sebebinin ?Hurafe Evden Eve Taşıma? şirketinde olduğunu açıklayan kişi, ?Bu bize ders oldu. Yandaşlarımız, taşımacılıkta da ustalaşmalıdır? dedi.
Bu kişi ayrıca, Keban Barajı su toplama havzasının resimlerini çekip ?İstanbul Havalimanı? diye gösteren terör örgütü mensuplarının da en kısa sürede yakalanacaklarını söyledi?

-Genelkurmay Teyakkuzda;
Cübbeli Hoca- Nuri Pakdil-Yeni Akitçi Mehtap Yılmaz´ı ziyaret ederek, ülkedeki tüm Atatürk düşmanlarının takdirlerini kazanan Bakanpaşa, istihbarat birimine emir vererek şimdiye kadar hiçbir Genelkurmay Başkanının ziyaret etmediği yeni Atatürk düşmanlarının da bulunmasını istedi.
Önümüzdeki günlerde sırayla hepsini ziyaret edecek olan Bakanpaşa, ayrıca mahkemeye başvurarak Özgür Özel için ?Uzaklaştırma Kararı? aldırttı.
Karara göre Özel, bundan böyle Bakanpaşa ´ya yüz metreden fazla yaklaşamayacak. Bu yasak TBMM Genel Kurul çalışmalarında da geçerli olacak?

Yazının başında sizlere ne demiştim?
Kaldıralım tüm yasaları, yerlerine koyalım tüm yasakları, tüy dikelim debokrasimizin üstüne!

Bugün ülkemizin güneyindeyiz. Pazartesi görüşmek umuduyla?

Sağlık ve başarılar dilerim 22 Aralık 2018

Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9094,29%0,16
  • DOLAR

    32,35% 0,12
  • EURO

    34,95% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2324,56% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3916,73% 1,91
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55