Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


HER ŞEY KÜRDİSTAN İÇİN YAPILMIŞ

HER ŞEY KÜRDİSTAN İÇİN YAPILMIŞ


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk!  Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Bu günlere adım adım, alıştırıla alıştırıla gelinmiştir. Önce her şey konuşulsun denildi. Bu söylemle çok şeyin önü açıldı. Bir Norveç gezisinde Erdoğan’ın önüne 4-5 genç dikildi. “Biz Kürdistan konsey üyesiyiz. Kürtlerin sorunu ne olacak”? Dediler. Erdoğan “Kürt sorunu diye bir sorun yok” dedi. Sonra bir âlimler gurubu çıktı. Bu âlimler gurubu daha öncede ortaya çıkmışlardı. 1915 sözde ermeni soykırımı için “Ermenilerden özür dilemeye hazırız” diye imza kampanyası başlatmışlardı. Ayni gurup “biz PKK ile hükümet arasında arabuluculuk yapacağız” dediler. Diyarbakır’a gittiler. Orda kimlerle görüştülerse, geldiler. Başbakan ile görüştüler. Bu görüşmeden sonra başbakan Diyarbakır’a gitti. Orada halka hitap ederken, daha önce Norveç’te Kürt sorunu diye bir sorun yok diyen başbakan. Bu sefer “Kürt sorunu benim sorunum. Bu sorunu ben halledeceğim. Devlet hata yapmıştır” dedi. Bu olaydan sonra örgütle yakınlaşma başladı. Önce Erdoğan’ın “Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabı veriyor” demesini eleştirenlerin ağzını kapamak için. Öcalan’a sayın diye hitap etmeyi suç olmaktan çıkarttılar. Öcalan posterlerini ve PKK paçavralarını taşıyanlara ceza veriliyordu. Sonra bunu da suç olmaktan çıkardılar. Gizli görüşmelerle bu günün temelleri atıldı. Bildiğiniz gibi KCK’yı da MİT’in kurdurduğu iddia edildi. Hatta KCK içersine MİT elemanları yerleştirildiği söylendi. Bekir Bozdağ “inandırıcı olması için örgütle birlikte eylemlere katıldıklarını” söylemiştir. En son bir barış süreci başlatıldı. Bu süreçte PKK ülkeyi terk edeceklerdi. Çekiliyoruz dediler ülkeden gençleri götürdüler kandilde eğittiler. Bu süreç PKK’nın hazırlık safhası oldu. Başbakan Diyarbakır da Barzani ile buluştuğun da Kürdistan kelimesini telaffuz ederek. Kürdistan’ı gündeme getirdi. Bu günlere daha fazla girmeyeceğim. 

Atatürk posterini arabalarına asanlara ceza var. Öcalan ve PKK paçavrasını taşıyanlara ceza falan yok. Bayrak bir ülkenin sembolüdür. Her ülkeyi temsil eden bir bayrakları vardır. PKK paçavrasının bayrak olarak taşınmasını serbest bırakırsan bayrağın temsil ettiği toplumu da tanımış olursun. Adım adım bu günlere böyle gelindi. Önemsiz gibi gördükleri bayrağı tanımanın ne anlama geldiklerini çaktırmadan tanıyıvermişler.

Her şey konuşulsun sözü ortaya atıldıktan sonra Cumhuriyet tartışılmaya başlandı. Atatürk tartışılır hale geldi. Manevi değerlerimiz ve milli değerlerimiz yok edilmeye çalışıldı. Atatürk ismi ve yaptıkları kitaplardan çıkarıldı. TC resmi daire tabelalarından kaldırılır hale geldi. Atatürk düşmanları meydanı boş buldu. Atatürk faşistti, diktatördü diyenler türedi. Milli bayramlar erozyona uğratıldı. Çocuklarımızın milli şuura sahip olmasını sağlayan andımız kaldırıldı. Ne mutlu türküm diyene ibareleri kaldırıldı. Türk kelimesini söylemek nerede ise suç haline geldi. Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına almış bir iktidarız diye övündüler. Bunların hepsi Kürdistan’ın önünü açmak için yapıldığını anlamamak cahillik olur. Terör örgütü ile yapılan pazarlıklarda bunları kaldırılmasını istediler. İktidarda bu istekleri yerine getirdi. Bunları terör örgütü istemedi diyemezler.

Türk milleti sözü tarihe karışıyor. Bu millet oldu. Nasıl bir çocuğun ismi varsa. Milletinde bir ismi vardır. Bu millet dedikleri millet adı ile sanı ile Türk milletidir. Ay yıldızlı al bayrağımızın ismi bile değiştirmeye çalışılıyor. Devlet bayrağı olsun diyenler var. Sebep Türk kelimesi var.  Andımızın kaldırılmasına kılıf buldular ne imiş ırkçılık içeriyormuş. Sebep kesinlikler bu değildir. Andımızda Türk kelimesi ve Atatürk ismi geçtiği içindir.

Aslını inkâr eden haram zadedir. Türklüğün tarihi çok eski çağlara dayandığı bellidir. Bu Türklüğü inkâr edenlerin bir bahanesi olamaz. İnkâr edenlerin Türk olması mümkün değil. Dikkat etiniz mi? Türklüğü yok saymaya çalışanların hepsi AKP’nin üst düzey yöneticileridir. Yalnız milletvekili kimliğine sahip olan bu vekillerden hiç birisi Türklük yoktur dememiştir. Başbakan, başbakan yardımcısı, bakanlık yapmış olan, MKYK üyesi olanlardır. Böyle olunca da insanın aklına AKP’nin Türklüğü yok etmek ve ülkeyi bölmek için kurulduğu geliyor. 50 milyon nüfusa sahip olan Türk ırkı yok sayılmaya çalışılıyorsa. Bir ırk öne çıkarılmak isteniyordur. Amma hangi ırkı öne çıkarmak istediklerini söylemiyorlar. Bu kadar nüfusa sahip olan Türkler etnik bir guruba feda edilmeye çalışılıyor. Kim ne derse desin Türkiye Cumhuriyetini kuran Türklerdir. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk sevdalıları!

   NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!   

15 -12- 2013 Mustafa KOÇAL

 

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44