Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


HERKES SANDIK BAŞINA

HERKES SANDIK BAŞINA


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Geçtiğimiz referandum ve seçimde vatandaşlık görevini oy kullanmayarak yerine getirmeyenler. Mahalli seçimlerde mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalıdırlar. Bu mahalli seçimlerin sonuçları, genel seçimlerin yansıması olacaktır. Cin lambadan çıktı. Cini tekrar lambaya sokmak sandığa gidenlerin ellerindedir.  Sandığa gitmemizi gerektiren çok nedenler var.

Barış süreci zarar görmesin diye. Türk bayrağını açtırmayanlarla, T.C. yi kaldıranlarla, Türküm demeyi engelleyenlerle, Atatürk’ü anayasadan çıkarmaya çalışanlarla. Türkiye’nin adını değiştirmek isteyenlerle, Türk ırkı yok diyenlerle. Mücadele edilecektir. Bu seçimler A. B. C. Partileri arasında geçecek bir seçim olmayacaktır. Andımızın kaldırılmasına ırkçılık içerdiği için kaldırıldık, kılıfına uyduranlarla mücadele edilecektir.

Türk milleti yerine bu millet diyerek. Ülkeyi isimsiz bir ülke yapmak isteyenlere, bu ülkenin isminin Türk milleti olduğunu ispatlamak için mücadele edilecektir. Atatürk ismini söylemekten imtina ederek, Atatürk’ü itibarsızlaştırmaya çalışanlarla. Sandıkta Atatürk’ü itibarlaştırmak seçimi olacaktır. 50 milyon Türk ırkını bir etnik guruba feda etmek isteyenlere. Dur bakalım demenin zamanıdır. Onun içinde sandığa gitmenin zamanıdır. Bir oyun kullanılmaması yukarıda saydıklarımın gerçekleşmesi demektir.

Sandığa gitmeden önce kimliğini düşüneceksin. Kimliğini belirledin! Ben bu kimliğimi kimin sayesinde koruyorum diyeceksin. Benim ecdadım bana ne bıraktı diye düşüneceksin. Çanakkale ve kurtuluş savaşlarında, esir yaşamaktansa özgür ölmeyi yeğlerim diyen ecdadını düşüneceksin. Benim Türkçe bir ismim var. Bu ismimin Ali, Veli, Ahmet, Mehmet olmasını o savaşlarda şehit olan ecdadına ve onlara komutanlık yapan. Ya istiklal ya ölüm parolası ile savaşan o isimsiz kahramanları düşüneceksin. Şimdiye kadar özgürce yaşamamı o savaşları kazanıp. Osmanlının küllerinden Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Atatürk ve arkadaşlarını düşünerek, kararını verip oyunu kullanacaksın.

Yarım ton kömür, makarna, pirinç, şeker, yağ, her zaman bulunur. Fakat ülke elden giderse bir daha zor bulunur. Çocuklarınızın geleceği sandıkta sizlerin elindedir.  

Bu seçimler Türklüğün var olması mücadelesi olduğu gibi Türk ordusunun itibarının sağlanma mücadelesi olacaktır. Hedeflerini 2023 senesine göre planlayanların planlarının bozulma mücadelesi olacaktır. Nedir bu planları hiç düşündünüz mü? T.C. nin kaldırılmasındaki amacı anladı iseniz? 2023 hedefini anlamışsınızdır. Hedef cumhuriyetin kaldırılmasıdır. Hatırlayın AKP’nin oluşturduğu akiller gurubunun İzmir temsilcileri. “Cumhuriyet yanlış kurulmuştur. Biz yenisini kuracağız” demişlerdi.  Bu akiller bunu söylediğine göre. AKP’nin devamlı yaptığı alıştırmadır.

Ülkenin itibarının tekrar kazandırılması için mücadele edilecektir. Biliyorsunuz! Komşularımızla sıfır sorun sloganı ile yola çıkanlar. Nerede ise bütün komşularımızla sorunlu hale getirildik. Dış ülkelerde ülkenin itibarı yitirildi. Bu yitirilen itibarın tekrar kazanılması için mücadele edilecektir. Yolsuzluk ve rüşvet olaylarının ortay çıkmasından sonra, devlet içersinde paralel devlet olduğu söyleniyor. Bu paralel devleti iktidar kendisi yaratmıştır. Menfaat birlikteliğinden paralel devlet doğmuştur. “Emniyeti cemaate verdik” diyen kendileri. Ülkenin önemli kurumlarından birisi olan emniyeti cemaate verirseniz olacağı budur. Bu paralel devletin yanında birde doğuda oluşan Kürdistan vardır.

Bu Kürdistan’ın kurulmasını da sağlayan iktidardır. İktidar örgüte devamlı taviz verdi. Bu tavizler neticesinde istediklerini birer ikişer aldılar. Sonra Kürdistan’dan bahsetmeye başladılar. Diyarbakır’da Barzani ile başbakanın buluşmasında yaptığı konuşmada. Kürdistan kelimesini kendisi telaffuz etti. Artık Kürdistan kelimesinin telaffuzu ile kalmadılar. Doğuda birimlerini kurdular. Türkiye büyük millet meclisi kürsüsünden biz Kürdistan milletvekiliyiz diye bütün ülkeye ilan ettiler. Doğudan gelen haberlerde Kürdistan’ın resmen ilan edilmesi an meselesi deniyor.

Yukarıda anlatmaya çalıştığım olayları ben bir vatandaş olarak içime sindiremiyorum. Bazı kişiler benim ırkçılık yaptığımı söyleye bilirler. Amma ırkçılığı yapan iktidardır. Türk ırkı diye bir ırk yok diyen iktidardır. Ben mensup olduğum ırkı savunuyorum. Bir ırk yok edilmeye çalışılıyorsa. Başka bir ırk öne çıkarılacak demektir.

Bu ülkenin nerede ise % 70’şi Türk’tür. Böyle bir ırkı yok etmeye çalışanlarla mücadele etmek Türk milletinin en tabii hakkıdır. İşte bu hakkını sandıkta kullanacaktır. Batıda ayrı doğuda ayrı konuşan bir iktidar var. Doğuda birlik beraberlik ve barıştan bahsediliyor. Batıda “biz ne dedik? Tek dil, tek bayrak, tek vatan, tek millet dedik” diyenler. Bunları doğuda söyleyemiyorlar. Sandığa gitmek bu saydıklarım için önem arz ediyor. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk sevdalıları!  

  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! 

19- 01- 2014 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44