Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


HÜRRİYET İMAMI ATANDI!

HÜRRİYET İMAMI ATANDI!


 

Hürriyet Gazetesi İmamlığına Abdülkadir Selvi (Mezarlıkağacı) getirildi!
Vatana, Türk Milletine, Kahraman Ordumuza, Yurtiçi ve Yurtdışı Temsilciliklerimize, Yavru vatan Kıbrıs´a, Selvisever vatandaşlarımıza,
Sınır Tanımayan Özgür Gazetecilere, Pulitzer´e ve Türk Siyasetinin gelecekteki yıldızı Huber Apo´ya hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.
Allah Doğan Ailesinin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah?

Türk Basınının, mütekait amiral teknesi olan Hürriyet Gazetesi yazar kadrosunu güçlendiriyor.
Büyük emeklerle Doğan Yayıncılığın başına geçen ?Altın Kaplı Damat? Yalçındağ, hem kadrosunu mütedeyyin ve ehli namus Müslümanlarla takviye ediyor,
hem de olası bir Huber Apo hareketi için vaziyet alıyor. İnsan, damat olacağı yeri iyi seçmeli be kardeşim. Baksanıza biri Enerji Bakanı, diğeri
Medya Grubunun başına geçiverdiler!
Ne yiğit, bilgili damatların bir lacivert elbiseye kurban gittiklerini, Belediye Başkanlığımdan ve kıydığım yüzlerce nikâhtan ben iyi bilirim?

Emin Çölaşan-Yılmaz Özdil-Bekir Coşkun-Uğur Dündar-Ayşenur Aslan-Özdemir İnce-Rahmi Turan-Tufan Türenç-Soner Yalçın-Saygı Öztürk-Cüneyt Ülsever-
Yaşar Nuri Öztürk gibi, okuyucular tarafından hiç sevilmeyen (!) Yandaş ve Paralelci gazeteciler Hürriyetten atıldılar!

Damat, Yeni Türkiye´nin İleri basın örgütlenmesine, zamanında Erdoğan´ın çantasını taşıyan, kardeşi İstanbul Belediyesinden milyonlarca liralık reklam ve tanıtım işi alan eski Fatih-Çarşamba, yeni Nişantaşı çocuğu Ahmet Hakan ile başladı. Türk Basının ?Sakallı Ahmet´i? olarak bilinen bu demokrat kalem (!) yatay geçişinin bedelini Saray´ın talimatıyla Sedat Peker´in adamları tarafından yamultulmakla ödedi! Neyse ki artık Hürriyette köşesi değil, sayfası var?

Sonra Akif Beki (Deki) hazretleri, Başbakan Basın Danışmanlığından Hürriyet köşe yazarlığına terfi ettirilerek kadroya alındı. Akif Beki ve Hakan Ahmet aynı zamanda grubun televizyonlarında program da yapıyorlar?

Kadroya en son, kırmızı gocuğu beyaz çorapları ile tv ´lere çıkıp çok bilmiş haliyle, bizlere Resmi Gazete muhabirliği yapan Selvi katıldı. Selvi Hürriyette, sadece gazetecilik yapmamalı! Doğan Ailesine dini yönden hocalık da yapmalıdır. Örneğin Damat Patrona ?Cuma Namazı? kılmayı, kızlara da ?Tesettürlü Yaşamı? öğretmelidir. Eeee yakışır yani?

Şimdi sırada yılın transfer bombası var. Eski gariban şimdiki Boğazda Yalı sahibi olan Fehmi Koru geliyor.
Fehmi Koru demek, ne demek? Huber Apo demek! Yaa çaktınız siz onu!
İleri için bir hazırlık olur yani?

Benim, Damada iki önerim daha var;
ROK ve eşi de kadroya mutlaka alınmalıdır. Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı!
Bir de haftada bir gün ?Dini Sohbet? köşesinde özellikle ?Erkek tenasül uzvuna hangi duaların okunup, nasıl üfleneceği? konusunda üstat olan Cübbeli Ahmet Hoca yazdı mı, offf tadından yenmez!

Kadroya bakar mısınız?
Amiral Damat Yalçındağ, Kaptan Ertuğrul Özkök, 2. Kaptan Ahmet Hakan, Serdümen Fehmi Koru, Miçolar Akif Beki Abdülkadir Selvi, Gaiple haberleşme Cübbeli Ahmet Jet Skici?

Bu kadroyla değil Amiral Gemisi, Uzay Gemisi olurlar, uzay gemisi?

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Nisan 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,51% 0,30
  • EURO

    34,56% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2496,03% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

17.04.2024

  • İMSAK 04:51
  • GÜNEŞ 06:21
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:19