Hedef (GÜNDEM)


İffet Anıtı, Akdamar...

İffet Anıtı, Akdamar...


İFFET ANITI !

3 milyon TL civarı para harcandı.
Benim vergilerimle.
Senin vergilerinle.

Ermeni komitacıların torunları, dedelerinin günahlarına ortak olmaları için siyasi iktidarımızın açtığı, Akdamar Kilisesi.

AB ve ABD’nin, bizimkilerle beraber icat ettikleri “dinler arası diyalog” adı altında açtıkları kilise.


***

“Dinler arası Diyalog” bir utanç fikri, ”Akdamar Kilisesi” ise, bir utanç abidesidir.

Neden mi? 

Rus ordusunun silahlandırdığı komitacılar, silahlanıp, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizde katliamlara başlamıştı. Osmanlı, savaş halindeydi ve o bölgede genç erkek yoktu. Geriye kalan yaşlı erkekler, kadınlar ve çocuklardı. Bunu fırsat bilen Ermeniler, çaresiz ve savunmasız Türklerin üzerine vahşice saldırıyor, işkenceler, tecavüzler ve katliamlar birbirini kovalıyordu. Namuslarını, çocuklarını ve canlarını kurtarmak isteyen yöre halkı Van Gölü’ne doğru kaçmaya çalışıyordu. Bunu önceden hesap eden Ermeni çeteleri, boş teknelerle yanaşıp, “sizi kurtarmaya geldik” diyerek, çaresiz sivil halkı teknelere alıyor gölün ortasında erkekleri öldürüp, göle atıyor, kadınları ve kızları, işte o Akdamar Kilisesi’ne götürüp, orada analarımıza ve bacılarımıza tecavüz ediyorlardı. Namusunu kurtarmak isteyenler ise kendisini göle atarak intiharı seçiyordu.


***

Gözleri dönmüş hayvanlar,bunlarla yetinmeyip şehre geri dönüyorlardı…!

Bu sefer;
Ermeni komitacılar, Türk/Müslüman kadınları sokakta sıraya dizip;
“Korkmayın sizi Van valisi Cevdet Paşa’ya götürüyoruz Cevdet paşa size pilâv ikram edecek” diyorlar ve gülüyorlardı.

Yolda giderken ise koro halinde: 
“Cevdet Paşa et temâşa/Gelinlerin oldu matuşka…! (fahişe diyorlardı)” 

Geriye kalanlara da tecavüz ediyor ve hunharca katlediyorlardı…!


***

Ermeni komitacılar, hamile kadınların karnını yırtıp çıkardıkları çocukları süngülerinin ucuna takarak annelerine gösteriyorlardı.

Kızların ve kadınların kollarındaki bilezikleri almak için çok kolay bir usul bulmuşlardı, kasaturalarıyla kızların ve kadınların kollarını kesiyor, sonra bilezik ve yüzükleri çıkarıyorlardı. 


***

Sonuç olarak; Akdamar adasında ki adı geçen kilise, İstiklal savaşında Ermenilerin silah deposu olarak kullandığı, kaçırılan Türklerin kurşunlanıp öldürüldüğü ve kadınlarımızın tecavüz edildiği bir yerdir.


***

Yazının sonu:

Ey “Türk milleti”
Bu bir kampanyadır.
Kurum olarak MHP’nin, birey olarak Prof. Yusuf Halaçoğlu’nun uğraşlarını biliyorum ve yakından takip ediyorum.

Namuslarını kurtarmak,bu acıya,bu zillete dayanamayıp kendilerini göle atıp intihar eden analarımızın ve bacılarımızın anısına toplu bir anıt mezar yaptırmak için mücadele edelim.O kilisenin tam karşısına “İFFET ANITI” yaptıralım ki,ibadet için kiliseye gelen Ermeniler,geçmişte yaptıklarını okuyup/görüp utansınlar…!

Ar damarları çatlamamış ise eğer…!

Bu kiliseyi açmakla katliamlara ve tecavüzlere ortak olan siyasiler için söylenebilecek tek şey var…! 

“Tecavüze uğrayan kadın senin ninen” 
“Katledilen erkekler ise deden” 

YAŞAR KİRAZ
 
İFFET ANITI !
3 milyon TL civarı para harcandı.
Benim vergilerimle.
Senin vergilerinle.
Ermeni komitacıların torunları, dedelerinin günahlarına ortak olmalarıiçin siyasi iktidarımızın açtığı, Akdamar Kilisesi.

AB ve ABD’nin, bizimkilerle beraber icat ettikleri “dinler arası diyalog” adı altında açtıkları kilise.

 “Dinler arası Diyalog” bir utanç fikri, ”Akdamar Kilisesi” ise, bir utanç abidesidir.

Neden mi? Rus ordusunun silahlandırdığı komitacılar, silahlanıp, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizde katliamlara başlamıştı. Osmanlı, savaş halindeydi ve o bölgede genç erkek yoktu. Geriye kalan yaşlı erkekler, kadınlar ve çocuklardı.

Bunu fırsat bilen Ermeniler, çaresiz ve savunmasız Türklerin üzerine vahşice saldırıyor, işkenceler, tecavüzler ve katliamlar birbirini kovalıyordu. Namuslarını, çocuklarını ve canlarını kurtarmak isteyen yöre halkı Van Gölü’ne doğru kaçmaya çalışıyordu.

Bunu önceden hesap eden Ermeni çeteleri, boş teknelerle yanaşıp, “sizi kurtarmaya geldik” diyerek, çaresiz sivil halkı teknelere alıyor gölün ortasında erkekleri öldürüp, göle atıyor, kadınları ve kızları, işte o Akdamar Kilisesi’ne götürüp, orada analarımıza ve bacılarımıza tecavüz ediyorlardı.

Namusunu kurtarmak isteyenler ise kendisini göle atarak intiharı seçiyordu.

Gözleri dönmüş hayvanlar,bunlarla yetinmeyip şehre geri dönüyorlardı…!

Bu sefer; Ermeni komitacılar, Türk/Müslüman kadınları sokakta sıraya dizip; “Korkmayın sizi Van valisi Cevdet Paşa’ya götürüyoruz Cevdet paşa size pilâv ikram edecek” diyorlar ve gülüyorlardı. Yolda giderken ise koro halinde: “Cevdet Paşa et temâşa/Gelinlerin oldu matuşka…! (fahişe diyorlardı)” Geriye kalanlara da tecavüz ediyor ve hunharca katlediyorlardı…!

Ermeni komitacılar, hamile kadınların karnını yırtıp çıkardıkları çocukları süngülerinin ucuna takarak annelerine gösteriyorlardı. Kızların ve kadınların kollarındaki bilezikleri almak için çok kolay bir usul bulmuşlardı, kasaturalarıyla kızların ve kadınların kollarını kesiyor, sonra bilezik ve yüzükleri çıkarıyorlardı.

 Sonuç olarak; Akdamar adasında ki adı geçen kilise, İstiklal savaşında Ermenilerin silah deposu olarak kullandığı, kaçırılan Türklerin kurşunlanıp öldürüldüğü ve kadınlarımızın tecavüz edildiği bir yerdir.

 Yazının sonu: Ey “Türk milleti” Bu bir kampanyadır. Kurum olarak MHP’nin, birey olarak Prof. Yusuf Halaçoğlu’nun uğraşlarını biliyorum ve yakından takip ediyorum. Namuslarını kurtarmak,bu acıya,bu zillete dayanamayıp kendilerini göle atıp intihar eden analarımızın ve bacılarımızın anısına toplu bir anıt mezar yaptırmak için mücadele edelim.

O kilisenin tam karşısına “İFFET ANITI” yaptıralım ki,ibadet için kiliseye gelen Ermeniler,geçmişte yaptıklarını okuyup/görüp utansınlar…!

Ar damarları çatlamamış ise eğer…! Bu kiliseyi açmakla katliamlara ve tecavüzlere ortak olan siyasiler için söylenebilecek tek şey var…! “Tecavüze uğrayan kadın senin ninen” “Katledilen erkekler ise deden”                                                                           YAŞAR KİRAZ
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44