Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


İHANET BAŞ KALDIRDI!

İHANET BAŞ KALDIRDI!


Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran “Kurucu Önderlerine” hakaret eden, küfreden, Cumhuriyetin ve Demokrasinin nimetlerinden yararlanıp, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi yıkıp yerine bir Şeriat Devleti kurmak için çalışanlar, sizce ihanet içinde midirler?

Bu ihanetlerin tümü, yürürlükte bulunan T.C Anayasasına ve Türk Ceza Kanunu’na göre ağır suçtur. Ülkeyi yöneten Siyasi Parti, görevini yapıp bu ihanetleri yargıya aktaracağına, aksine bu suçları teşvik ediyor ve suçluları koruyorsa, o da ihanete ortak olur mu?

T.C Devletinin Valileri Kaymakamları Atatürk’e hakaret eden, Kurtuluş Savaşımıza karşı çıkan, emperyalist devletlere uşaklık edenlere değer verip, hainlere anma töreni düzenliyorsa, onlar da ihanete destek vermiş olurlar mı?

Gerek iktidar ve ortakları, muhalefet partileri, medya kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve gerekse Aziz Türk Milleti bu çok önemli konuda taraflarını belli etmek zorundadır. Türk Milleti, kimin Türk Devletinin ve Cumhuriyetin değerlerinin yanında olduğunu, kimin Türkiye’yi Ortaçağ karanlığının yanında olduğunu net olarak görmek istemektedir.
Bu talebe destek verip suratlardaki maskeleri düşürmek ve şeffaflığı sağlamak için bazı sorular hazırladık. Bu sorulara verilecek yanıtlar, bir çeşit röntgen çektirmek gibi olacaktır.

-CHP, İYİ, DEVA, GELECEK Parti Genel Başkanlarına;
Erdoğan ve Ailesinin Türkiye dışındaki mal varlıklarının araştırılması için karar alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanından, bu konuda şimdiye kadar toplanan belgelerden birer örnek isteyip, Türk Milleti ile paylaşır mısınız?

-AKP Genel Başkanına;
Yurt dışında mal varlığınız yoksa, siz böyle bir talepte bulunmak ister misiniz?

-MHP Genel Başkanına;
57. Hükümet’te siz Başbakan Yardımcısı olarak iki önemli kanuna imza attınız.
Biri, 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim, diğeri EYT olarak bilinen, yüzbinlerce mağdur yaratan yasa! Altına imza koyduğunuz bu iki yasa hakkında Türk Milletine söyleyeceğiniz bir söz yok mu?

-Gelecek Partisi Genel Başkanına;
63. Hükümetin Başbakanı idiniz. Selami Altınok ise İçişleri Bakanı idi.
Sizin Başbakanlığınızda, 10 Ekim 2015 tarihinde saat 10,04’te Ankara Gar Katliamı yaşandı! 107 (YÜZ YEDİ) vatandaşımız öldü, 500’den fazla insanımız yaralandı sakat kaldı!
Selami Altınok’u ise daha sonra AKP Erzurum Milletvekili yaptınız.
Siyasi sorumluluğu olan bir Başbakan olarak, bu konuda Türk Milletine açıklayacağınız bazı gerçekler yok mu? Vicdanınız rahat mı?

-Deva Partisi Genel Başkanına;
Türk Telekom 59. Hükümet döneminde satıldı. Sonunda Türk Devleti büyük zarara uğratıldı. Siz Devlet Bakanı olarak, YPK (Yüksek Planlama Kurulu) (Özelleştirme Yüksek Kurulu) üyesi ve en yetkili imza sahibi idiniz.
Türk Telekom gerçeğini, Türk Milletine anlatmak ister misiniz?

İYİ Parti Genel Başkanına;
Türk Devletinin kurucusuna ağır hakaret edenler, Cumhurbaşkanı tarafından takdir edilmekte, ziyaret edilmekte, Sarayda ağırlanmaktadır.
Siz, adının bir Devlet Hastanesine verildiği İngiliz Casusu, Kurtuluş Savaşı karşıtı, Atatürk düşmanı İskilipli Atıf Hoca hakkında ne düşünüyorsunuz? İskilipli Atıf’ın adının o hastaneden silinip, yerine “Reşat Çiğiltepe” adının verilmesi için TBMM’ye bir önerge verilmesine ne dersiniz?
Ayrıca, Ruzi Nazar-Enver Altaylı-FETÖ-Gladyo-Buğra, Orhan Kavuncu-CIA-BND (Alman İstihbaratı) ilişkileri ve Ümit Özdağ’ın iddiaları konusunda kamuoyunu aydınlatacak mısınız, susup kabullenecek misiniz?

-Deva ve Gelecek Partisi Genel Başkanlarına;
17/25 Aralık 2013’te, Türkiye büyük bir skandal yaşadı.
Babacan Bey siz Devlet Bakanı idiniz. Davutoğlu Bey siz de Dışişleri Bakanıydınız.
Babacan Ekonomiden Sorumlu Bakan idi. Babacan’a bağlı kuruluşlar şunlar idi;
Hazine Müsteşarlığı/Merkez Bankası/Ziraat Bankası/HALK BANKASI/ Vakıfbank/SPK/ BDDK/TMSF. Davutoğlu Bey, Hakan Fidan’ın patronu idi.
Soru şu;
Size bağlı olan bir Devlet Bankasında, milyarlarca dolarlık rüşvet, yolsuzluk oluyor ve sizin haberiniz olmuyor! Yer yerinden oynuyor, konu ABD Mahkemelerine düşüyor, ülkemizin büyük zararı söz konusu.
Kabine arkadaşınız dört Bakan istifa ediyor ve siz hala susmaya devam ediyorsunuz! Sizin siyaset jargonunuzda helal kavramı, devlet soyulurken susmak mıdır? Hiç sorumluluğunuz yok mudur?

Bu sorular ve daha büyükleri, yukarıdaki kişilere her ortamda teker-teker sorulacaktır. Eminim sizler de, Türk Milletinin gerçekleri öğrenmesini istersiniz.
Elbette soru sorduğumuz şahısların da bize DOĞRU Parti Genel Başkanı olarak her konuda sormaları doğal haklarıdır. Son üç neslim de dahil, her konuda istediğinizi sorabilirsiniz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 09 Şubat 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23