Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


İSLAMİYET YERLE BİR EDİLDİ

İSLAMİYET YERLE BİR EDİLDİ


 

Bu döneme gelinceye kadar. İslamiyet´in bu kadar skandallara uğratıldığı bir dönem olmamıştır. Bilhassa kadınların bu kadar kullanıldığı bir dönem görülmüş değildir. Ya bizim öğrendikleriz bize yanlış öğretilmiş. Ya da bize bildiklerimizi unutturup şeytanın tuzağına düşürmek isteyenler var. Basına yansıyan ve sosyal medyadaki söylemler insanı şaşkına çeviriyor. Diyanetin verdiği beyan vatandaşları çok şaşırttı. İnsan bunları yazmaktan dahi hicap duyuyor. Fakat yazılmasında fayda olduğu kanaatindeyim. Bir babanın yetişkin bir kızını öperken şehvet duygularının artmasını normal karşılayan bir din adamı olamaz. Bir babanın kızını öperken şehvet duyguları artar? Bu diyanetin verdiği fetvayı çürütecek bir hikâye anlatacağım. Bir kişi askere gitmiş. O zamanlar askere gidenlerin ne zaman geleceği beli olmazmış. Üç sende de askerden gelende oluyormuş. Dört senede de gelen oluyormuş. Bu askere giden kişi evliymiş. İki sene sonra izine gelmiş. İzini bitmiş tekrar askerlik yaptığı birliğine gitmiş. İki sen sonra terhis olmuş gelmiş. Hanımı kucağında bir kız çocuğu ile kocasının karşısına çıkmış. Adam şaşırmış! Hanım bu çocuk ne demiş? Hanım kızımız demiş. Nasıl olur ben dört senedir burada yoktum. Bey izine geldin ya. Ben o zaman hamile kaldım demiş. Adam tamam ben onu hiç hesaba katmadı demiş. Olay kapanmış. Arada senler geçmiş. Kız serpilmiş genç kız olmuş. Bir gün kız soyunurken babası görmüş. Adamın nefsi uyanmış. Adam kendi kendine şaşkınlığa düşmüş. Bunda bir iş var. Bir babanın kızına nefsi uyanmaz demiş. Hanımını çağırmış. Bak böyle bir şey oldu. Ben bu işten şüpheye düştüm. Bu çocuk benim çocuğumu diye tekrar sormuş. Hanımı evet demiş. O zaman bir test yaptıralım deyince kadın telaşa kapılmış. Adam bir daha sormuş. Hanım bey ben bir hata yaptım. Birisi ile gönül eğlendirdim. O zaman hamile kaldım. Kayın validemler sorduğunda da senin izine geldiğin zaman hamile kaldığımı söyledim demiş. Gerçeği şimdiye kadar saklamışsın. Seni mahcup etmeyeceğim demiş. Nerede bu kişi diye sormuş. Bilmiyorum burada çok kısa süre kaldı gitti demiş. Pekiyi senin kendisinden hamile kaldığını biliyor mu? Hayır, bilmiyor demiş. Sakın olasın bunu kız bilmesin. Bu olay aramızda sır olarak kalsın demiş.  Ey diyanet işleri sizin verdiğiniz fetvayı bu olay yalanlıyor. Demek ki bir babanın nefsi kızına uyanmıyormuş. Size kalırsa uyanıyor. Şimdiye kadar böyle bir olaya şahit olunmadığına göre sizin fetvanız gerçeği yansıtmıyor. Sizin verdiğiniz fetvaya benzer ne oldukları beli olmayan. Ve bu söylemleri ile de şeytanın askerlerinden olduğu anlaşılan söylemlerde bulunanlarda var.

Diyanetin görevi millete İslamiyet de karanlık olan olayları aydınlatmaktır. Ve İslamiyet´i korumaktır. İşte bunlar gibi sapık düşüncede olanları aydınlatmak ve bunları söyleyenleri eleştirmek. Diyanetin görevidir. Sözde İslamiyet´i yaşayanlardan olan bir bayan, ?ben kocama arkadaşımı teklif ettim. Yatakta ha iki kişi olmuş. Ha üç dört kişi olmuş. Hiçbir şey fark etmez diyor. Diyanete göre bu normal mi? Neden? Bu kişiye müdahale etmiyorsunuz? Bu kişi ayni zamanda evlilik konusunda aile danışmanı olarak geçiyor. Daha bitmedi! 6 yaşındaki bir kız çocuğu ile 60 yaşındaki bir erkeğin evlene bileceğini söyleyen sapıklar var. Bunlar sosyal medyadan dolaşıp duruyor. Alın size bir sapık daha. Evlenecek hiç kimseyi bulamazsanız. Ananızla, hatta kızınızla evlene bilirsiniz diyen. Süper sapıklara biz mi dur diyeceğiz? Yoksa bütün kurumlarda fazla bütçe ayrılan diyanet mi dur diyecek? Biz vatandaşlar olarak kadınları Allahın bir emanet görüyoruz. Kadınları bir seks objesi olarak görmüyoruz. Her nedense bu işlerin önlenmesini böyle sapıkların söz söyleme yetkisi olmamasına rağmen diyanetin susması bizleri şaşırtıyor. Böyle sapıklar aile düzenini bozmaya çalıştıkları ortada iken kimsenin ses çıkarmaması bazı sapıkları da cesaretlendiriyor.

İslami değerlerimizi ve kutsal emanetleri korumak diyanetin görevidir. Birileri kuranı pasta yapıyor. Üzerine de iki tane ayet yazıyor. O pastayı kesip zıkkımlanıyor.  Kâbe´nin maketini yapıyor. Gelin hacı olun diye milletle dalga geçiyor. Diyanet olarak görevinizin dışında işler yapacağınıza. Görevinizi tam olarak yapında bizlerinde kafasını karıştırmayın. Haram paranın faizinin helal olduğunu söyleyenler var.  Nerede ise kula kulluk edenler varken. Bunlara ses çıkarmayan bir diyanet olmaz.

Diyanet işlerine soruyorum. Kaçak elektrik kullanmak haram mıdır? Değil midir? Haydi, verin bunun hakkında bir fetva. Haram ise? Bu haram elektrik kullananların parasının vatandaşa ödetilmesi de haramdır. Harama bizler ortak edilmiş oluyoruz. Bunun vebali de diyanetedir. Bir Cuma hutbesini buna ayırın da görelim. Ülkede devamlı şirk işleniyor. Bunlara seyirci kalmamak diyanetin görevidir. Peygamber efendimiz (SAV) me hakaret ediliyor. İslamiyet yerle bir edildi. Bunları biz mi önleyeceğim? Diyanet mi önleyecek? Herkes diyanetten böyle şeylerin önlemesini bekliyor. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 12- 01- 2016 Mustafa KOÇAL            

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44