Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


İSRAİL GERÇEĞİ

İSRAİL GERÇEĞİ


İsrail Arapların beğenmediği topraklar üzerinde kurulmuş bir devlettir. Çalışarak çölü cennet haline getirmiştir. 8 milyon 547 bin nüfusa sahiptir. Yahudi bir devlettir. Araplar birleşse tükürükle boğarlar. Fakat teknolojinin çok ilerlediği bir ülkedir. Çalışkanlıkları ile bu seviyeye gelmiş bir ülkedir. Araplar tembeldir. Petrole sırtlarını dayamışlar. Fen bilimlerini bir kenara atışlar. Dini eğitime kendilerini kaptırmışlar. Krallıkla yönetilen devletlerdir. Kadınları okutmazlar. Kadınlarını çalıştırmazlar.

İslamiyet´in kurallarını yerine getirmezler. Peygamber efendimize ilk gelen vahi okudur. Gelen vahi yalnız peygamber efendimize gelmiş bir vahi değildir. İslam dinine inana herkesi kapsayan bir vahidir. Peygamber efendimiz ilim Çin de olsa dahi gidin ilim öğrenin demiştir. İsrail ilme önem verdiği için teknolojide ilerlemiştir. Araplar İsrail´in teknolojisi ile baş edemedikleri için İsrail´e boyun eğmişlerdir. İsrail çölü verimli hale getirmiştir. Biz dahi tarımda İsrail´in uydusu olmuş durumdayız.

Adamlarda teknoloji var. Araplar da kadınlar asker oluyor mu? Kadınları sokağa çıkarmayanlar. Kadını asker yaparlar mı? Amma İsrail´in kadınlar dahi askerdirler. Kadınları fen bilimlerinde okurlar. Her türlü görevde çalışırlar. Filistin halkı işleyemediği topraklarını İsraillilere satmışlardır. Şimdi İsrail her an bunlara baskı uyguluyor. Ellerinde kalan toprakları almak için. Yalnız unuttukları bir şey var. Dinler kutsaldır. Din üzerinden baskı kabul edilemez. Başka birileri kendilerine böyle bir baskı uygulamış olsa dünyayı ayağa kaldırırlar. Çok iyi lobi faaliyeti yaparlar.

Bu faaliyetleri sayesinde Amerika´yı dahi avuçlarının içersine almışlardır. Zenginlik deseniz bunlardadır. İsrail lobisi deyince beş dakika düşünmek gerekir. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar. İsrail devletine para yardımı yaparlar. Bizdeki Yahudiler bile devamlı yardım ediyor. Ülkemizde de yabancılara toprak satışı aldı başını gidiyor. Bir ülkenin toprakları yabancıya satılırsa işte o ülkenin başına bunlar gelir.

Bu topraklarımızı yabancılara kimler alıveriyor. Bunların kimler olduğu yetkililerce ortaya çıkarmalıdır. Tapu dairelerine talimat verilmelidir. Belli kişilere toprak alımı yasaklanmalıdır. Osmanlıdan kalan bir kanun var. Bu uygulanmalıdır. Bir illin belli bir metre kare toprakları satıla bilinir. Bu sınırlıdır. Kaç metre kare olduğunu şimdi hatırlayamıyorum. Hatta tahminime göre Hatay ili idi yabancılar toprak almaya başlamış. O zaman valilik işe el koymuş. İşte bu gün Filistin´in başına gelen ileride bizimde başımıza gelebilir. Katarın Karadeniz bölgesinde çok toprak aldığı iddiaları var. Bu konu araştırılmalıdır. Yabancılara toprak satımı önlenmelidir.

İsrail orta doğunun kabadayısı gibidir. Teknolojide çok ilerlemiş olduğu için. Birde Amerika´nın koltuğunun altında olması çevresindeki ülkelerin direncini kırıyor. Her dinin mabedinin kendilerine göre bir kutsallığı vardır. Mabede saldırmak af edilir bir durum değildir. Hele Müslümanların mabedine saldırmaları af edilemez. Müslüman ülkeler birbirine yaptırımlar uygulamaya çalışıyor. Müslümanların mabedine saldıran İsrail´e yaptırım uygulatamıyorlar. Şimdi bizim iktidar her tarafı ayağa kaldırıyor. Şayet birazcık başarabileceklerini bilseler Filistin´e de asker gönderirler. İsrail´in teknolojisi karşısında başarı şansımız olmaz. Adamlar her türlü teknolojiye sahipler.

Biz imam yetiştiriyoruz. Onlar teknoloji mühendisi yetiştiriyor. Bizde Arapların durumuna doğru gidiyoruz. Fen bilimini dışladık. Cihat bilimi öğreteceğiz bundan böyle. Arap ülkelerinden İsrail ile ilgili bir gelişme ben duymadım. Duyan var mı? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar gibi geliyor bana. Birleşmiş milletler ve Avrupa birliği işe el attı. Bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.

Hiçbir yaptırım uygulatamazlar. Filistin acı çekmeye devam eder. Allah onları İsrail´in şerrinden korusun. Allah yardımcıları olsun. Bu durumda Arap ülkelerine ders olsun. Birlik olamıyorlar. Birbirlerinin kuyusunu kazmaktan başka bir şey yapamıyorlar. Kralları zengin vatandaşları fakir ülke bunlar. İsrail´i Müslümanların mabedine saldırmalarından dolayı kınıyorum ve lanetliyorum. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 24-07- 2017 Mustafa KOÇAL        

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44