Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


İSTANBUL DA SEÇİM YENİLENİYOR

İSTANBUL DA SEÇİM YENİLENİYOR


Tilkiyi yüzüldüler kuyruğuna kadar geldiler. Kuyruğu koparmadan kim yüzebilecek. Yarın göreceğiz! Bu güne gelene kadar ülke gerildi. Bilhassa millet ittifak çok gerildi. Çünkü millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu´na cumhur ittifakı tarafından aday, partinin genel başkanı, içişleri bakanı, bazı bakalar ve Devlet bahçeli tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. Ekrem İmamoğlu´nun sinirleri çok sağlammış ki. Hiç sakin tavrını değiştirmedi.

VIP olayı dahi bu eleştirilerin içerisine girdi. Ordu valisinin yargıya başvurması için telkinde dahi bulunuldu. Ekrem İmamoğlu´na neler yakıştırılmadı ki? Yunanlı denildi, Pontus denildi, Selahattin Demirtaş´ın kucağında Samsuna gitti denildi. Terör örgütleri ile işbirliği yapıyor denildi. Azgın azınlık denildi. En kötüsü Pazar günü Sisi´yemi oy vereceksiniz? Yoksa Binali Yıldırım´a mı? Denildi! Yunanlı olmakla itham edildi. Pontus olmakla itham edildi. Ya Sisi olmakla itham edilmesine ne dersiniz? Sisi darbeci bir generaldir. Bununla itham etmeye vicdanınız nasıl elverdi? Şayet bunların birisi ile Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırımı itham etseydi.

Yeri göğü yıkarlardı. Hemen tazminat davası açarlardı. Bir Türk vatandaşını bunlarla itham etmek kadar yakışıksız bir şey olamaz. Hele türküm diyen birisine hiç yakışmaz. FFETÖ ile dahi itham edildi. Bunu pekiştirmek için. Mehmet Metiner diye biz zat var. Bu zat ?Türklük bizim ayağımızın kiridir? diyen zattı. Bu zat bir mesaj atmış. Bu mesaj Feytullah Gülene atılmış bir mesaj bu mesajı Ekrem İmamoğlu´nun attığını söyledi. Bunu basının karşısında söyledi. Bu mesajın Melih Gökçeğe ait olduğu ortaya çıkınca milletten özür diledi.

Evet, Mehmet Metiner bir yerlere yaranmak için. Başkasının mesajın atmaya utanmadın mı? Çamur at izi kalsın öylemi?  Senin nasıl birisi olduğunu biliyorduk da bu kadarını da bilmiyorduk. Fakat çamur senin yüzüne bulaştı. Bir insan bu kadar iftira atılabilinir. Bu iftiralardan dolayı Ekrem İmamoğlu´nun sizlerde kul hakkı oluşmuştur. Ekrem İmamoğlu hakkını helal etmedikçe Allah sizi af etmeyecektir. Çünkü Allah´ü Teâlâ şöyle buyuruyor. Her şeyi af ederim. Bana şirk koşanı ve üzerinde kul hakkı olanı af etmeyeceğini buyuruyor.

Ekrem İmamoğlu devamlı kul hakkından bahsetti. Kendisini yakışıksız sözlerle itham edenlere hakkını helal edeceğini tahmin etmiyorum. Şahsi ihtiraslarınız uğruna öbür âlemdeki durumunuzu karartmış oldunuz. Bu dünyadaki şatafatlı yaşamınız ne yazık ki öbür âleme yansımayacak. Çünkü oraya şahsi ihtiraslarınız yüzünden kul hakkı ile gideceksiniz.

Ekrem İmamoğlu´nu böyle şeylerle itham etmekle Ekrem İmamoğlu´nu yıprattıklarını zannedenler büyük bir yanılgıya düştüklerini bilmiyorlar. Ekrem İmamoğlu milletin gözünde daha da yücelmiştir. Hele o sakin duruşu ile ben onları Allaha havale ediyorum demesi. Millet tarafından daha benimsenmiştir. Millet daha çok bağrına basmıştır. Milletin gönlünde taht kurmuştur. Bu seçim için demokrasi kazandı diyorlar.

Hangi demokrasiden bahsediyorlar acaba? Bu seçimin İstanbul ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Adil demokratik bir seçim olmasını temenni ediyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim millet eski millet değil. Bir defa Türk milleti daima mağdur olanın yanında yer almıştır. Ekrem İmamoğlu mağdur edilmiştir.  Ayrıca millet bilmediği bazı şeyleri artık öğrendi. Adil bir seçim olursa bu sefer fark daha da fazla olur. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere. NE MUTLU TÜÜRKÜM DYENE!

21- 06 ? 2019 Mustafa KOÇAL          

  • BIST 100

    9466,97%-0,60
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2506,22% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22