Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KADERDEN KAÇILMAZ

KADERDEN KAÇILMAZ


Bu laf, kendini dünyanın lideri ve dünyanın sahibi sananlara;
Dünya kurulduğundan bu yana, kaderden kim kaçabilmiş ki!
Ülkelere hükmeden nice Padişahlar, Sultanlar, Krallar kaderlerinden kaçamadılar. Sen de kaderden kaçamayacaksın. Yaptıklarının hesabını önce bu dünyada vereceksin. Bu dünya ?Etme-Bulma Dünyasıdır!? Kötülük yapan, kötülük bulur?

Türk Ordusunun, Türk Emniyetinin ve Türk İstihbaratının en iyi yetişmiş evlatları Suriye´de! Niçin oradalar? Bilen var mı?
Bir yıl içinde yirminci patlama İstanbul´da yaşandı. 38 canımız gitti.
Kamyonlarca-tonlarca bomba-ağır silahlar nasıl ve kimlerin göz yummasıyla ülkeye girdi! Devleti yönetenlerin haberi olup-olmadığını bilen var mı?
Tüm bu vahşetin sorumlusu olan kişiye yeni ve daha güçlü yetki verilecekmiş! Niçin? Bilen var mı? Daha çok sayıda evladımızı kurban vermek için mi?
Bak Bahçeli bak! Kime yetki verdiğine bir daha bak! Oku da anla;

Amerika eski Dışişleri Bakanı ve Başkan Adayı Clinton´un e-postaları Wikileaks tarafından ele geçirilmişti. Yakında mahkeme kararıyla açıklanacak!
Şimdilik sızanlar çok ilginç! Bunlar görmezden gelinemeyecek olan ciddi iddialardır. Mutlaka açıklanması gerekir. İddia şu;

-IŞİD, Amerika tarafından ?Petrol Devleri? olarak gördüğü Suriye ve Libya yönetimlerini devirmek için kurduruldu! Suriye ayağında IŞİD´in kontrolünü Dönemin Başbakanı Erdoğan sağlayacaktı ve IŞİD´in ele geçirdiği petrol havzalarındaki işlenmemiş petrol, Rus ekonomisini zayıflatmak amacıyla Erdoğan´ın damadı Berat Albayrak tarafından karaborsaya sürülecekti?
*Başbakan Erdoğan /07 Temmuz 2005/ ABD World Affaırs Councıl Toplantısı; ?Türkiye´nin, Amerika Birleşik Devletleri´yle yapabileceği çok şey var. Türkiye´nin Sea Island sürecinde, Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika inisiyatifinde EŞBAŞKAN olarak yer almış olması bundan kaynaklanmaktadır.?

Bir başka iddia yurtiçinden;
29 Aralık2010´da Türk Tarihinde ilk kez Genelkurmay Başkanlığı Kozmik Odasına mahkeme kararı ile girildi! Dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, dönemin Başbakanı Erdoğan´a Kozmik Odaya girilmesinin doğru olmayacağını söylediğini fakat buna rağmen girildiğini açıkladı.
-Dönemin Kozmik Oda Savcısı Mustafa Bilgili, Kozmik Odada yapılan aramanın dönemin Başbakanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin´in bilgisi dahilinde yapıldığını söyledi!
* Başbakan Erdoğan/Aralık 2013; ?O Cemaat, Türk Ordusuna KUMPAS kurdu.?

Bu iddia değil, bir gerçek;
28 Mayıs 2013 tarihinde Gezi Olayları başladı. Erdoğan bu olayları hükümetine karşı bir kalkışma olarak gördü. Önce gezi direnişine katılanları illegal örgüt üyeleri olarak suçladı.
Bugün (Aralık-2016) ise, Gezi direnişini FETÖ´nün düzenlediğini söylüyor!
16 Haziran 2013 günü Polis, Erdoğan´ın emriyle aşırı güç kullanarak Gezi alanını boşalttı. Bu olayda 12 kişi öldü, 7 kişi kör oldu, binlerce insan yaralandı.
Aynı günün akşamı, (16 Haziran 2013 tarihinde yani 17-25 Aralık Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olaylarından sadece 6 ay önce) Gülen Cemaatinin düzenlediği
11. Türkçe Olimpiyatlarında yaptığı konuşmada FETÖ için bakın ne dedi;
*Bozkurttaki Fidan gibi/Çölün ortasında vaha gibi,
Kuruyan dudaklarda bir damla su gibi,
Kararmış yüreklerde bir nebze merhamet gibi,
Pörsümüş dimağlarda aydınlık bir ufuk gibi,
Bize güzeli anlattınız, bize güzeli hatırlattınız?
Muhterem Hocaefendiye saygılarımı sunuyorum. Gel artık, bitsin bu hasret!
?

11 sene boyunca emperyalist devletlerin hatırına Türk Devletini, Libya´dan Mısır´a, Suriye´den Irak´a sürükledin. Tarikat ve Cemaatleri Türk Devletine sen soktun. Onlara güç verdin. Cumhuriyet düşmanlarını ?Darbe? yapacak güce sen ulaştırdın. En sonunda da vatanımızı terör batağının içine attın.
Ettiğini bulacaksın?

Sayın Bahçeli;
Tüm bunlar Cumhur Başkan Yardımcılığı için mi? Ömrünü bunun için mi tükettin? Tarihe senin için ne yazacaklar, bilmiyor musun? Değer mi?

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Aralık 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54