Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


KADIN CİNAYETLERİ DURMAK BİLMİYOR

KADIN CİNAYETLERİ DURMAK BİLMİYOR


Son senelerde kadın cinayetleri durmak bilmiyor. Bunun nedenleri araştırılmıyor. Dindar geçinen bir zat ?kadınlar ümmetin başına bela? diyor. Bu zatı acaba bir kadın mı dünyaya getirdi? Yoksa bir hayvan mı dünyaya getirdi? Kadınları ümmetin başına bela olarak gören bu zatta bunu sormak benim hakkımdır.

Kız çocuklarının okumasına karşılar. Kadının çalışmasına karşılar. Bunları söyleyenler cemaatlere mensup kişiler. Kızlar okumaz diyeceksin. Hanımını doktora götürdüğünde kadın doktor arayacaksın. Kadın doktor nasıl olacak? Kızları okutmazsanız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek gerekmiyor mu şimdi bunu söyleyene. Bir ailede geçimsizliğin kaynağı geçim sıkıntısıdır.

Yani ekonomik sorunlardır. Kadın kocasından evini geçindirmesi için bir şeyler bekler. Bunlar yerine gelmeyince kavgalar başlar. Erkek kadını darp etmeye başlar. Kadın çareyi baba ocağına gitmekte bulur. Erkek olayın suçlusu kadınmış gibi bunu içine sindiremez. Eve ekmek parası bulamazken, tabanca almaya para bulur. Kadını takibe alır. Pundunu bulduğu anda basar tetiğe.

Öldürmesine bahane hazırdır. Namusumu temizledim. Evde kadını aç susuz bırakmak namussuzluk değil onun için. Kadının baba ocağına sığınması namussuzluktur. Bunlar kadını kendilerinin kölesi zanneden zavallılardır. Kadın erkeklere Allahın emanetidir. Bunlar ayni zamanda emanete ihanet edenlerdir. Var mı Müslümanlıkta insan öldürmek? O kadar vahşileştiler ki kendi öz evlatlarını dahi öldürebiliyorlar.

Karaman Nefise Sultan kız öğrenci yurduna gece siyah elbiseli yüzü saçları ile örtülü bir kişinin Arapça bir şeyler söyleyerek. Öleceksiniz notu bıraktığını ileri süren bazı kız öğrencilerinin yurttan ayrıldı. Ve çok sayıdan öğrencinin de ayrıldığı söyleniyor. Vize sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiği söylendi. Ne istiyorsunuz bu kız öğrencilerden. Allahın ilk gönderdiği ayet okudur. Allah bu ayeti yalnız erkeklere göndermiş değildir. Bütün kullarını kapsayan bir ayettir.

Bu yurda giren kişinin annesi yok mu? Kız kardeşi yok mu? Kendisi bir kadınla evlenmiyor mu? Bu nasıl bir düşüncedir. Amma ülkemizde iki din vardır. Birisi Allahın indirdiği din. Birde icat edilen din. İşte bu icat edilen dinde bu olaylar çok oluyor. Son zamanlarda işin iyice cılkını çıkardılar. İslamiyet´te olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyorlar.

Bunlara göre kadın erkek eşitliği söz konusu değil. Kadın erkeğin kölesidir. Kadın erkeğe biat edendir. Kadınlar ikinci sınıf insandır. Saçı uzun aklı kısadır. Fakat peygamber efendimizin şu hadisini hatırlamak işlerine gelmez. Cennet kadınların ayaklarının altındadır. Bunlar kadını ikinci sınıf görürler amma cennete girmekte erkeklerden bir adım öndedirler. Buna ne diyeceksiniz?

Bizim her türlü ihtiyacımızı karşılayan kadındır. Onlar bizim evlatlarımızı 9 ay karnında taşırlar. Üç yaşına kadar emzirirler. Yemezler yedirirler. Uymazlar uyuturlar. Evlatlarımızın sağlıklı büyümesi içi adeta kendi hayatlarından fedakârlık ederler. Siz kalkacaksınız bunlara zulüm edeceksiniz. Buna ne vicdanı olan razı olur. Nede Allah razı olur. Kadınlar sudan bahanelerle vahşice öldürülmeyi hak etmiyorlar. Allah o canilerden bunun hesabın soracaktır.

Amma gönül ister ki bu dünyada da hesap versinler. Hem de en ağır bir şeklide versinler ki. Bazılarına ders olsun. Ölüm cezası caydırıcıdır. İzmir de birisi iki kadını öldürmüştü. Sonra Muğla ya üçüncü bir kadını öldürmek için gitti. Polis iz sürdü Muğla ya gittiğini tespit etti. Polisler bu caniyi otel odasında yakaladı. Yakalandıktan sonra tabancam yanımda dolu idi ölümden korktuğum için.

Karşı koymadım dedi. Demek ki ölüm caydırıcı olacaktır. İktidar kadınları korumak içi önlemler almalıdır. Kadınları dövenler derhal ceza evine konmalıdır. Kadın şikâyet ediyor. Evden uzaklaştırma cezası veriliyor. Ne oluyor? Bu sefer sokakta öldürüyor. Onun için şikâyet dilekçesi veren kadın mutlaka koruma altına alınmalıdır. Şikâyetçi olduğu kocası da hapse atılmalıdır. Kadına hemen yeni bir kimlik çıkarılıp başka şehirdeki kadın sığınma evine yeni kimliği ile gönderilmelidir.

Kadınları canice öldüren bu kişiler şunu akıllarından çıkarmasınlar. Kadınlar erkeklere Allahın emanetidir. Ayni zamanda emanete de ihanet etmiş oluyorlar. Allah indinde cezaları ikiye katlanıyor. Kendilerini de doğuranın bir kadın olduğunu unutmasılar. Babası annesini ördürseydi kendileri dünyaya gelememiş olacaklardı. Onun için kadınlarımızı kesinlikle aşağılamayın.

Bilhassa cemaat mensupları çekin elimizi kadınların üzerinden. Herkesin günahı kendisine aittir. Herkes bu dünyada yaptığının hesabını mutlaka öbür dünyada verecektir. Kadınlarımızın kıymetini bilelim. Bir söz vardır. Başarılı olan her erkeğin arkasında kadın vardır. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 08- 11- 2017 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44