Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KANDİL´DE BİR BAKAN

KANDİL´DE BİR BAKAN


Değerli Okurlar; Bildiklerimi, gördüklerimi, tarih bilgilerim, araştırmalarım ve devlet tecrübelerimle harman yapıp yazıyorum. Bu yazılanları ne herhangi bir gazete yayınlayabilir, ne de ulusal yayın yapan gazetelerde köşe sahibi kalemler yazabilir! Biz, Türk Milleti sayesinde Cumhurbaşkanlığı-Başbakanlık-Bakanlık Milletvekilliği yaptıkları ve gerçekleri bildikleri halde korktukları için susanlardan veya menfaatlerini korumak uğruna dilini yutanlardan olmadık, hamdolsun. Onlarca dava ile boğuşma pahasına, gerçekleri Türk Milleti ile paylaşmaya ve tarihe not düşmeye devam edeceğiz?

Eğer kurulacak olan AKP-HDP ortak hükümetine tesadüf, demokrasinin cilvesi veya anayasal zorunluluk olarak bakarsanız kendinizi aldatmış olursunuz. Tüm bunlar, Türk Tarihinin en kanlı işbirliğinin sonucu, önümüze teker-teker çıkarılan ihanet adımlarıdır. Hepsi, Erdoğan-Öcalan arasında, Fidan sekretaryasında yapılan ve titizlikle uygulanmakta olan pis bir ihanet anlaşmasının bölümleridir. Önümüzdeki günlerde, adam satın almalar, kaset tehdidiyle ikna yolları dâhil çeşitli iğrençlikleri göreceğiz. Bunların hepsi, o iğrenç pazarlığın hayata geçirilmesi için yapılacaktır.

Türk Milleti, tüm bu ihanetleri bu güne kadar olduğu gibi sadece seyretmeye ve ?Türk Milleti? adını yeryüzünden silmek isteyen partiye hala yüzde kırk civarında oy vermeye devam ederse, kendi idam fermanını kendisi hazırlamış olacaktır. Türk Milleti, kendi varlığına dahi sahip çıkmaz ve celladına boynunu uzatan koyun gibi davranırsa, kim ne yapabilir ki!

Sakince düşünüp şu sorulara yanıt arayalım; -Lâik Cumhuriyete, Ulus Devlete, TC Devletinin bütünlüğüne TBMM de grubu bulunan dört partiden hangileri aynı pencereden bakabilir? AKP ve HDP olabilir mi? -Dört partiden hangileri Türk adından ve Türk Milleti demekten nefret ederler? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri Anayasa´dan Türk adını çıkarmak isterler? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri, TBMM de İstiklâl Marşımız okunurken ayağa kalkmaz ve susar? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri, TBMM de ettikleri yemine sadık kalmazlar? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri Türk Bayrağını yakar veya indirilmesine seyirci kalır? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri önder olarak Büyük Atatürk´ü değil de ?Said-i Kürdi ´yi? veya ?Şeyh Said´i? kabul eder? AKP ve HDP olabilir mi? -Hizbullah-El Kaide-El Nusra-IŞİD- Kürtçü Nakşibendi gibi dinci örgütler hangi partileri kendilerine yakın hissederler? AKP ve HDP olabilir mi? -Partilerden hangileri ?Federal İslam Devleti? ve ?Büyük Kürdistan Devleti? hayalindedir? AKP ve HDP olabilir mi? -Hangileri, İslam Dini istismarcısı-Sadaka dolandırıcılarına ve Uyuşturucu satıcısı katillere sahip çıkarlar? AKP ve HDP olabilir mi? -Kim, ne karşılığında Erdoğan´a ?BAŞKANLIK? yolunu açabilir? Kim ne karşılığında Öcalan´ı serbest bırakabilir? AKP ve HDP olabilir mi?

Bu sorulara ?Olabilir? diye yanıt veriyorsanız, AKP-HDP Seçim Hükümetinin niçin kurulduğunu ve 1 Kasım´da yapılacak seçimden sonra da AKP-HDP işbirliğinin işaretini de görmüş olacaksınız.

Yakında, Türk evlâtlarının katillerinin barındığı Kandil denen çıyan yuvasında kırmızı plakalı Bakan arabası göreceksiniz! Bunun müsebbipleri, kendi servetini-ailesini korumaktan başka bir derdi olmayan Cumhur´un Başı ve onun atamalı Başbakanı Davutoğlu adlı kişidir?

Bekleyip göreceğiz. Görelim bakalım neler olacak! Türk Milleti, kendisini boğmak için boğazına yapışanı mı, yoksa kendine yakışanı mı yapacak?

Not; Dışardan bakan onu ciddi, onurlu bir adam zanneder. Geçen dönem kardeşi, şimdi de kendisi ?AK? olup, rahmetli babalarını mezarda bile utandırmaya devam ediyorlar! Kaça ve ne uğruna gittin a kalıpsız!

Sağlık ve başarı dileklerimle 27 Ağustos 2015 Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55